Italien, Livigno

Hotel

Hotel Federia

Halvpension

Fakta

Om Hotel Federia

Et sneboldkast fra pisten og liften i Livigno, finder du det charmerende og populære Hotel Federia.

I fredelige omgivelser, tæt på Livigno’s heftige butiksliv, og pisterne rundt om hjørnet, finder du denne lille perle. Her er alt, du har brug for på skiferien!

Hotel Federia er ideelt placeret for din skiferie, da det ligger tæt på skiløbet. Du kan starte dine skidage nemt ud, da hotellet kun ligger 100 meter fra både liften og pisten, der fører dig hurtigt ind i det smukke skiområde.

Hvis du er vild med at bo tæt på centrum, har hotellet også en fordel her. Centrum ligger blot 200 meter væk, og her finder du et rigt udvalg af lækre italienske og internationale restauranter, barer, butikker og supermarkeder. Så du kan slentre gennem den hyggelige by og udforske de spændende muligheder den har at byde på.

Værelserne

Værelserne og hotellet oser af ægte italiensk atmosfære. Hele hotellet er charmerende, og så er det enkelt og funktionelt indrettet med alt, hvad du behøver for en god skiferie.

Skiferie med halvpension

Maden er en vigtig del af oplevelsen på Hotel Federia, da du ikke behøver at tænke på andet, end at sætte dig til rette i restauranten. Her er der nemlig inkluderet halvpension i alle ophold. Du kan starte din dag med en solid morgenmadsbuffet, så du er klar til at indtage pisterne hele dagen lang. Om aftenen kan du se frem til en lækker 3-retters menu, der sørger for, at du ikke går sulten i seng.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bikelivigno, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Danski glæder sig til at se dig i Livigno på skiferien!

Afstande

Afstand til piste 100 m

Afstand til lift 100 m

Afstand til centrum 200 m

Afstand til shopping 50 m

Afstand til skibus 25 m

Afstand til skileje 100 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Safetybox Ja

Toilet Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Reception Ja

Skirum med støvletørrer Ja

WiFi (mod betaling) fee at the hotel

Dobbeltværelse Standard

Dobbeltværelse med mulighed for en ekstra opredning. Samt eget badeværelse.
Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (ekstra beregning)  

AccommodationTypes