Italien, Livigno

Hotel

Hotel Piccolo Mondo

Morgenmad

Om Hotel Piccolo Mondo

Et hotel med massere af charme og den rigtige alpestil, det er hvad du får her på Hotel Piccolo Mondo.

Kom med indenfor på Hotel Piccolo Mondo

Velkommen til Livigno og Hotel Piccolo Mondo – en hyggelig og prisstærk morgenmadspension med en perfekt beliggenhed tæt på både pisten og liften. Her er der nemlig kun 100 meter til pisten og liften - så du er altså hurtigt på ski hver dag. Hotel Piccolo Mondo ligger lige overfor Hotel San Rocco – et af vores mest populære ophold i Livigno. Hotel Piccolo Mondo er pænt med masser af alpestil og charme. Alle ophold på Hotel Piccolo Mondo er med kvartpension. Det betyder, at du hver morgen blot sætter dig til rette i det hyggelige og lyse spiserum. Her kan du nyde den varierende og store morgenmadsbuffet, hvor du med sikkerhed bliver klar til en dag på pisterne. Hotel Piccolo Mondo har ikke sin egen restaurant, men du kan indtage aftensmaden på en af de nærliggende restauranter. Hotel Piccolo Mondo har en elevator, egen bar, skidepot med støvlevarmer og parkering lige ved huset - altså alt du har brug for på skiferien.

Spændende by

I centrum af Livigno finder du en 5 kilometer lang gågade med mere end 200 toldfrie butikker og et væld af hyggelige restauranter, pizzeriaer, cafeer og barer og kasino. Her fås alt, hvad hjertet begærer fra fotoudstyr til parfume, og alpestemningen i 1800-tals-byen er noget helt særligt. Du kan tage skibussen 100 meter fra Hotel Piccolo Mondo ind til hjertet af Livigno. Vi glæder os til at se dig på årets skiferie til Livigno!  

Afstand til piste

100 m

Afstand til lift

100 m

Afstand til centrum

1000 m

Afstand til skibus

100 m

Afstand til skileje

400 m

Pension

Morgenmad

Bar

Ja

TV

Ja

Restaurant

Nej

Wi-fi (free)

Ja

Elevator

Ja

Parkering

Ja

Yderligere faciliteter

Babyseng, Balkon/terrasse, Bruser, Føntørrer, Hotel, Morgenmad, Reception, Skirum med støvletørrer, Toilet, WiFi i værelse

Dobbeltværelse m. dusch/wc

Fint dobbeltværelse indrettet med dusch/wc, safeboks, TV og balkon.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse m. opredning

Fint dobbeltværelse med en opredning indrettet med dusch/wc, safeboks, TV og balkon.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes