Italien, Livigno

Lejlighed

Residence Paradisin

Fakta

Om Residence Paradisin

Bo i en hyggelig lejlighed, Residence Paradisin i Livigno – med kort afstand til pisten.

Velkommen til Residence Paradisin, her bor du ikke i ren luksus, men til gengæld får du ren hygge på din skiferie. Lejligheden ligger perfekt i forhold til pisten, du behøver kun seks minutter på gåben, før du kommer til Carosello liften, der nemt og hurtig bringer dig op i det skønne skiområde. Vil du gerne slippe for at gå til liften, kan du også nøjes med at gå 100 meter, og her kan du hoppe på skibussen der er supernem og tager dig rundt i hele byen.

Beliggenheden er klart det allerbedste ved Residence Paradisin. Du bor nemlig kun få minutters gang til både skiløb, afterski, restauranter og supermarkeder.

Lejligheden

Lejligheden er en hyggelig studiolejlighed på 22 kvm, som ligger på første sal. Lejligheden er indrettet med et køkkenalrum, hvor du både finder et lille tekøkken, spiseplads og sofa. Der er også et soveværelse med to enkeltsenge, der er sat sammen. Soveværelset og køkkenalrummet er adskilt med en dør. Lejligheden er simpel indrettet, men det er også en hyggelig lejlighed, der har det mest nødvendige til din skiferie.

Kok i eget køkken

Hvordan maden smager, er faktisk helt op til dig og dine egne evner. I lejligheden er der et køkken, der har de mest nødvendige redskaber, så du ikke behøver at spise ude. Supermarkederne ligger heldigvis næsten lige rundt om hjørnet, så det er ikke noget problem at få handlet ind til en dejlig hjemmelavet middag.
Hvis du gerne vil have det nemt og glæder dig til at smage på alle de lækre italienske retter, har du Livignos store udvalg af dejlige restauranter og barer, få minutter fra din hoveddør.

Du skal bo her hvis..

… du vil bruge næsten alle dine vågne timer på pisten og på afterski-baren. Du bor beskedent, men bestemt ikke dårligt - du bor nemlig med skiløbet, afterski og restauranter få minutter rundt om hjørnet.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bikelivigno, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Danski ønsker dig en god skiferie til Residence Paradisin.

Afstande

Afstand til lift 350 m

Afstand til centrum 1500 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

TV Ja

Mikrobølgeovn Ja

Sengelinned Ja

Elkedel Ja

Toilet Ja

Rengøring Ja

Håndklæder Ja

Komfur Ja

WiFi Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Babyseng 0-1 years old

Babyseng Ja

Studio til 2 personer

Studio lejlighed på 22 ,2 beliggende på 1. sal indeholdende en mindre køkken og soveområde med 2 enkeltsenge samt badeværelse med bruseniche.
Kogeplade - mikrobølgeovn - TV - WIFI 

AccommodationTypes