Italien, Passo Tonale

Lejlighed

Serodine Appartamenti

Om Serodine Appartamenti

Lejligheder Serodine er gode familielejligheder med god beliggenhed.I finder lejligheder Serodine i solrige omgivelser tæt på både liften, pisten og centrum. I har således centrum, den nærmeste lift og pisterne inden for få minutters gang. Dette gør lejlighederne optimale for familier med små børn.

Ski-in/ski-out på skiferien

Det er faktisk uden overdrivelse at vi kalder Lejligheder Serodines beliggenhed for Ski-in/Ski-out. I bor nemlig kun 20 meter fra pisten. Serodine- og Cadiliften ligger også blot 20 meter væk, så dagens skiløb starter og afsluttes nærmest ved hoveddøren. Huset har også egen restaurant, hvis I gerne vil slippe for at lave mad selv hver aften.

Rummelige lejligheder

Selve lejlighederne er store og rummelige med plads til hele familien. Vi råder over begge husets lejligheder, hvor den ene er til fire personer og den anden er til seks personer. Der er balkon i begge lejligheder. Herudover er begge lejligheder udstyret med køkken, TV, 1-2 badeværelser med hårtørrer. Der er desuden sørget for håndklæder og sengetøj. Her har du et rigtig godt bud på en familielejlighed lige ved pisten.

Afstand til piste

25 m

Afstand til lift

25 m

Afstand til centrum

325 m

Afstand til skibus

0 m

Afstand til skileje

325 m

Pension

Ingen pension

Bar

Nej

TV

Ja

Restaurant

Nej

Wi-fi (free)

Ja

Elevator

Nej

Parkering

Ja

Yderligere faciliteter

Føntørrer, Håndklæder, Komfur, Køleskab, Lejlighed, Reception, Sengelinned, Skirum, Slutrengøring, Solterrasse


2-vær. Lejlighed

2 vær. lejlighed til maksimum 5 pers. indeholder 1 soveværelse, dusch/wc, opholdsrum med sovesofa, TV, køkken med kogeplader, køleskab og safe.
Sengelinned – Kogeplade – Hårtørrer – Miniovn – Køleskab – Håndklæder – TV 

2-vær. lejlighed m. 2 dusch/wc.

2 vær. lejlighed til maksimum 6 pers. indeholder 1 soveværelse, 2 x dusch/wc, opholdsrum med sovesofa, TV, køkken med kogeplader, køleskab og safe.
Sengelinned – Kogeplade – Hårtørrer – Miniovn – Køleskab – Håndklæder – TV 

3-vær. Lejlighed

3 vær. lejlighed til maksimum 7 pers. Indeholder 2 soveværelser, 2 dusch/wc, TV, køkken med kogeplader, køleskab og safe.

Sengelinned – Kogeplade – Hårtørrer – Miniovn – Køleskab – Håndklæder – TV 

AccommodationTypes