Italien, Sauze d'Oulx

Lejlighed

Appartment Pierramenta

Fakta

Om Appartment Pierramenta

Appartment Pierramenta er god til familien der gerne vil bo tæt på centrum men i rolige omgivelser, på deres skiferie til Sauze d'Oulx.

Lys og lækker lejlighed

Vil du gerne bo centralt og roligt? Så er Apartment Pierramenta et godt bud. Her bor du nemlig kun et par minutters gang fra centrum, men alligevel i byens rolige område.
Apartment Pierramenta er en hyggelig lejlighed med plads til op til seks personer. Lejligheden er lys og lækker med en fantastisk udsigt over Susa-dalen i Sauze d’Oulx. Udsigten kan I nyde fra lejlighedens solrige balkon før og efter dagens skiløb.I lejligheden finder du et soveværelse, en stue med sovesofa samt en hems med plads til to sovende skiløbere. Desuden er der et badeværelse og et hyggeligt køkken og opholdsrum, hvor der er plads til alle.

Få tips til området

Ejerne af lejligheden er skiinstruktører i Sauze d’Oulx. De kender altså byen og skiområdet som deres egen bukselomme - og de vil gerne give gode råd og tips. Uanset om det er hvor du skal på afterski, hvilke pister du bare skal prøve eller noget helt andet. Der er altså garanti for en snak om skiløb og skiområdet i lejlighed Apartment Pierramenta.Når du bor i lejligheden Apartment Pierramenta får du den bedste tid på skiferien i Sauze d’Oulx. 

Afstande

Afstand til piste 500 m

Afstand til lift 450 m

Afstand til centrum 200 m

Afstand til shopping 200 m

Afstand til skibus 200 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Mikrobølgeovn Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Vaskemaskine Ja

Elkedel Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

WiFi Ja

Bruser Ja

Viskestykker Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum Ja

2-vær. lejlighed med hems

Indeholder et soveværelse, et køkken/opholdsrum med opredning til 2 personer og et badeværelse.
Balkon - Sengelinned - Kogeplade  - Opvaskemaskine - Fryser - Hårtørrer - Mikrobølgeovn - Ovn -  Køleskab - Viskestykker - Brødrister - Håndklæder - TV - Vaskemaskine  -  El-kedel -  Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes