Italien, Sauze d'Oulx

Hotel

Chaberton Lodge & Spa

Halvpension

Fakta

Om Chaberton Lodge & Spa

Velkommen til Sauze d’Oulx og Chaberton Lodge & Spa! Et nyrenoveret hotel i hjertet af byen med traditionel alpe-stemning i luksuriøse omgivelser.

Når du træder ind på hotellet, bliver du straks budt velkommen af det søde personale på hotellet – og derud over mister du lidt luften af at se rundt i den smukke reception med store vinduer og adgang til solterrassen med panoramaudsigt over Val di Susa-dalen.

Værelser & wellness


På hotellet finder du 44 stilfulde værelser i traditionel alpestemning – med et strejf af luksus. Her er alt, du har brug for på skiferien.

Ønsker du ekstra afslapning på skiferien, kan du finde den ro i wellness-området på intet mindre end 700 kvadratmeter. Her kan du slappe af i poolen eller jacuzzien - både inde og ude. Er du ikke den store vandhund kan du hoppe i saunaen og få varmet de ømme skiben op. For at bruge wellness området skal du være fyldt 12 år.

Hurtigt på ski i Sauze d’Oulx


Når du bor på Chaberton Lodge & Spa, bor du i hjertet af skisportsstedet Via Lettea, og du har ikke bare en men tre lifte indenfor et par minutters gang.

Men selvom der ikke er langt til liftene, så kan du også tage hotellets private skibus til Sportinia-liften hver morgen og retur om eftermiddagen. Denne service er gratis for alle hotellets gæster.

Skiferie med halvpension


På en skiferie hertil, skal du ikke tænke på at stå i køkkenet morgen og aften. Alle ophold er nemlig med halvpension.

Til morgenmad finder du en stor morgenbuffet med både varme og kolde retter – og et stort bord til den søde tand med italiensk bagværd. Du finder naturligvis også god kaffe, så du bliver frisk og klar til en hel dag på ski

Hotellets egen elegante restaurant serverer lækre italienske retter til aftensmad fremstillet af lokale råvarer. Her bliver lokale råvarer fra Sauze d’Oulx området prioriteret som nummer 1 – hver dag. Når du er færdig med at spise, kan du nyde en god drink fra cocktailkortet i baren og sætte dig til rette i loungen. Perfekt måde at slutte dagen på!

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved den offentlige parkering ved Carrefour Express, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationenTuristskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski ser frem til at se jer på årets skiferie til Sauze d’Oulx på Chaberton Lodge & Spa.

Afstande

Afstand til piste 500 m

Afstand til lift 500 m

Afstand til centrum 300 m

Afstand til shopping 200 m

Afstand til skibus 0 m

Afstand til skileje 300 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi i lejlighed Ja

Minibar Ja

Safetybox Ja

Toilet Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Babyseng Ja

Dampbad Ja

Fitnessrum Ja

Jacuzzi Ja

Konferencerum Ja

Lounge Ja

Vis mere

Pejs: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Shuttlebus: Ja

Skirum: Ja

Solterrasse: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

Wellness behandlinger: Ja

WiFi: Ja


Dobbeltværelse (GARDEN)

Hyggelige dobbeltværelse med dusch/wc på 13-16 m2. Værelset vender mod hotellets bagside.
Sengelinned – Hårtørrer – Minibar – Pengeskab – Bad og toilet – Telefon – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse (Panoramic)

Hyggeligt dobbeltværelse med dusch/wc på 14-18 m2. Værelset har panorama-udsigt over bjergene og Valle di Susa dalen. Nogle værelser har endvidere balkon eller terrasse.
Sengelinned – Hårtørrer – Minibar – Pengeskab – Bad og toilet – Telefon – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse (Superior)

Stort og hyggeligt dobbeltværelse på 20-25 m2 med et fint badeværelse som inkluderer et jacuzzi. Værelset har panorama-udsigt over bjergene og Valle di Susa dalen samt balkon.
Sengelinned – Hårtørrer – Minibar – Pengeskab – Bad og toilet – Telefon – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis)

Enkeltværelse

Et mindre værelse for 1 persom med dusch/wc

AccommodationTypes