Italien, Sauze d'Oulx

Hotel

Hotel Monte Triplex

Halvpension

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Hotel Monte Triplex

Bo midt på pisten og få first track hver dag - velkommen til historiske Hotel Monte Triplex!

Velkommen til det ultimative ski/in - ski/out hotel! Hotel Monte Triplex ligger midt på pisten oppe på bjerget i over 2000 meters højde med liften lige uden for døren. Ja, du læste rigtigt – du bor på bjerget. Så med mindre du er langsom om morgenen, så er du den første på pisten, hver dag.

Skiferie med halvpension

Hotel Monte Triplex har en restaurant, hvor I kan nyde den lækre morgenbuffet og den enkle, men delikate, 2-3 retters aftenmenu. Alle ophold på Hotel Monte Triplex er nemlig med halvpension, så du skal kun tænke på skiløbet. Bedre bliver det næsten ikke!

Ældre men hyggeligt hotel

Det er et ældre hotel, men her hersker en hyggelig stemning. På hotellet finder du blandt andet en hyggelig kælderbar, hvor du kan slappe af med en drink. Udenfor kan du nyde udsigten til pisterne og de sneklædte bjerge fra den store solterrasse med frokostservering. Fordi hotellet har en unik placering midt på pisten med en solterrasse, så holder hotellet ofte afterski her i tidsrummet 14:30 - 17:00, hvor høj musik kan forekomme.

Når du bor her, bor du midt på pisten. Det betyder at der er 2000 meter til skiudlejningen, der er beliggende nede i byen. Hvis du lejer ski og støvler igennem os, fragter skiudlejningen udstyret op til en af skiskolerne, Snow Max, der har en hytte oppe på pisten 200 meter fra hotellet. Skal udstyret rettes til, skal du blot henvende dig i skiudlejningen, så hjælper de dig. Vær opmærksom på, at når ugen er omme, skal du selv aflevere det lejede udstyr tilbage til skiudlejningen.

Historiske Sauze d'Oulx

Hvis du ikke allerede kan mærke det, så er det noget helt særligt at bo på Hotel Monte Triplex. Det tager cirka fem minutter at køre på ski ned til middelalderbyen, Sauze d'Oulx, med snørklede gader og gamle, udsøgte restauranter. Her er alpestemningen helt i top! Så den tur skal du helt sikkert tage i løbet af skiferien, selvom du med sikkerhed bliver fristet til at blive på toppen.

Lift som transportmiddel

Du kan også tage liften til og fra byen, hvilket tager cirka tyve minutter hver vej. Hvis du ønsker en aften i byen, efter lifternes lukketid, er der kun adgang til hotellet via snescooter, som en slags taxikørsel, mod egenbetaling. Det koster 20-25€ pr. person at komme med snescooter eller pistemaskinen op til hotellet, efter lifternes lukketid. Du booker dette gennem hotellet. Ligeledes skal du være opmærksom på, at når du ankommer og skal hjem fra skiferien, så vil den sidste del af transporten foregå med liften – for busserne kan altså ikke køre op af bjerget.

Charmerende værelser

Værelserne på Hotel Monte Triplex er små og primært til 2 personer, men der er også nogle få familieværelser til 3 og 4 personer. Alle værelser har bad og WC og dyner. Halvdelen af værelserne har desuden balkon, hvorfra du kan nyde den enestående udsigt over Alperne.

Hotel Monte Triplex er samlingspunkt for alle Danski-gæster i Sauze d'Oulx, og her vil du med garanti få oplevelser, som du sent vil glemme.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved den offentlige parkering ved Carrefour Express, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Vi glæder os til at se dig på årets skiferie til Sauze d'Oulx på Hotel Monte Triplex.

Afstande

Afstand til piste 0 m

Afstand til lift 100 m

Afstand til centrum 2000 m

Afstand til shopping 2000 m

Afstand til skileje 2000 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi i lejlighed Ja

Toilet Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Glutenfri mad Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Legerum Ja

Pejs Ja

Skirum Ja

WiFi Ja

WiFi (mod betaling) surcharge

3-sengsværelse med balkon

Værelset er på første sal og har balkon med udsigt ud mod pisten.
Balkon – Sengelinned – Hårtørrer – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse

Værelset er på 2. sal og har udsigt mod pisten
Sengelinned – Hårtørrer – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse (La Capaninna)

Værelse med dobbeltseng beregnet til 2 personer typisk 12-16 m2 med eget dusch/wc.
Sengelinned – Hårtørrer – Bad og toilet – Håndklæder – TV

Dobbeltværelse med Balkon

Værelse med dobbeltseng beregnet til 2 personer typisk 12-16 m2 med eget dusch/wc.
Balkon – Sengelinned – Hårtørrer – Bad og toilet – Håndklæder – TV  

Dobbeltværelse som Enkeltværelse m. dusch/wc

Dobbeltværelse som Enkeltværelse m. dusch/wc
Sengelinned – Hårtørrer – Pengeskab – Bad og toilet – Håndklæder – TV 

4-sengsværelse med balkon

Familieværelse er et værelse med 4 senge. 1 dobbelt seng samt en køjeseng. Værelset har eget bad og Toilet.

Balkon – Sengelinned – Hårtørrer – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes