Børnevenlige Alpendorf Skal du på familie-skiferie?

Sådan er en skiferie til Alpendorf i Østrig:

  • Børnevenlig! Et rent slaraffenland for børnefamilier
  • Billigere end i Wagrain - men samme skiområde
  • Snesikker - og skulle sneen mangle, er de verdensmestre i at producere kunstsne. Så på ski, det kommer du!
  • Skiløb i et stort, sammenhængende område
  • Tryg! Dine børn kan blandt andet komme i dansk skiskole
  • Bedst, hvis du bor på Danski Klubhotel Rothirsch - her er alt, du og din familie har brug for - blandt andet SnowyClub.

Alpendorf er tryghed og høj kvalitet på pisten

Lad os være ærlige - Alpendorf er ikke den største by i Østrig. Men her er alt, du har brug for på skiferien, og det bedste er, at det er let at have dine børn med på skiferie hertil. Alpendorf er også god til at investere i vedligehold og opgraderinger af skiområdet. Der er altid fokus på komfort, sikkerhed og øget kapacitet til stor glæde for alle skigæster.

Læs mere om Alpendorf her.

Blå pister

119 km

Røde pister

189 km

Sorte pister

42 km

Samlet pister

350 km

Alpendorf, Wagrain

Højeste skiløb

2.188 m

Længste nedfart

6 km

Fun-park

Ja

Off-piste

Ja

Antal lifte

100

Liftkapacitet

120.000 per/t

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Alpendorf

Gernkogel

Vores lejligheder og hoteller i Alpendorf

AccommodationTypes

Skiferie til Alpendorf Charmerende og børnevenligt

Alpendorf er et charmerende skiområde i Østrig. Området er meget børnevenligt og helt perfekt til en familie-skiferie. Uanset om det er første gang, dine børn skal på ski, eller om de har været afsted før, så er Alpendorf perfekt til en skiferie med poderne.

I Alpendorf er let at få børnene med op på pisterne. Enten med gondolen, som ender lige der hvor den danske børneskiskole starter, eller med stoleliften lige bag Danski Klubhotel Rothirsch.

Skiområdet i Alpendorf, Østrig

Alpendorf er en del af Salzburger Sportwelt, som består af 350 sammenhængene pistekilometer. Overalt i området er der brede og familievenlige blå og røde pister – kun få sorte pister. Med et utal af små hytter fordelt rundt i området er det nemt at få tanket op i løbet af dagen på ski. Dit liftkort gælder både til Wagrain, Flachau, Kleinarl og Zauchensee - altså masser af områder at boltre dig på!

Fra Alpendorf til Wagrain

Alpendorf deler skiområde med det populære Wagrain - Alpendorf er bare noget billigere,  men giver adgang til det samme skiområde. I Alpendorf er der ofte færre mennesker på pisten og ved liften, simpelthen fordi der bor færre mennesker i byen. Men på mellem 15-25 minutter, alt efter skiniveau, kan du stå ved G-Link i Wagrain.

Mere end skiløb

I Alpendorf finder du primært hoteller, et par barer og restauranter samt et lille supermarked. Bevares, det er ikke meget - men du kan få alt, du skal bruge på skiferien. Det du til gengæld får, som du ikke får andre steder, er et af de mest børnevenlige og trygge skiområder.

Hvis du vil på opdagelse, måske ud og shoppe eller have en dag væk fra pisterne, så er der heller ikke langt til en lidt større by. Du kan nemlig tage skibussen til St. Johann, som er en decideret by, og ikke som en af de mange satellitbyer i Alperne. Det pulserende liv giver byen en charme og varme, og her finder du et hav af butikker, restauranter, caféer og faktisk også en domkirke, hvis du vil være lidt kulturel.

Børnevenligt hotel i Alpendorf

I Alpendorf finder du også vores eget Danski Klubhotel Rothirsch. Her er alt personale dansk, hvilket gør det endnu mere trygt for både små og store skiløbere. Hotel Rothirsch er indbegrebet af en børnevenlig skiferie! Her er der børnevenlige guider, børnemenu, legerum, ugeprogram kun for børn og meget mere. For de mindste er her altså masser af aktiviteter, som ikke består af en skærm - og i mellemtiden kan du nyde lidt alenetid med din partner.

På hotellet finder du vores børnevenlige koncept SnowyClub og Pandaen Pingu. Pingu elsker at stå på ski, at lege med børn og uddele bløde, varme kram. Han er garant for en fantastisk skiferie for hele familien og spreder varme, glæde og hyggelige stunder på hele hotellet.

Pistevisning for alle niveauer

I Alpendorf vil vores dygtige guider gerne vise dig området. Derfor kan du i løbet af skiferien se frem til pistevisning, hvor guiderne vil vise dig deres yndlingspister, restauranter og skjulte områder i Alpendorf. Tag fat i guiderne og hør mere om pistevisningen - og husk, at alle kan være med, uanset niveau på ski.

Apropos guider, så har vores guider lavet et lille indlæg med deres gode råd til en skiferie i Alpendorf. Her kan du læse om deres yndlingspister, restauranter, afterski-steder og meget mere. Læs guiden til Alpendorf her - eller se deres videoguide her.

Alpendorf i Østrig er for alle

Med en funpark, off-piste, korte liftkøer og perfekte pister danner Alpendorf unikke rammer for din families skiferie, og vi er sikre på, at du får den bedste tid i Alpendorf.

Populære ophold

Få et tilbud på skiferien til Alpendorf

Lad os hjælpe med at finde en skiferie til Alpendorf. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.