Østrig, Alpendorf-Wagrain

Hotel

Danski Klubhotel Rothirsch

Inkl. 6 dages liftkort

Inkl. halvpension

Rejsende 2 voksne
Transport Egen transport
Ankomstdato 14.12.2019
Hjemrejsedato 21.12.2019

Vælg værelser

Alternativ 1

1 x Dobbeltværelse Kategori B med balkon (2 personer)

Dobbeltværelse som ligger i den ældre delen af hotellet med balkon

 • Balkon
 • Håndklæder
 • Sengelinned
 • Toilet/bad
 • Wi-Fi (gratis)
Beskrivelse

Pris pr. person fra: DKK 5.399,-

Alternativ 2

1 x Dobbeltværelse med balkon (2 personer)

Dobbeltværelse med balkon

 • Balkon
 • Håndklæder
 • Sengelinned
 • Toilet/bad
 • Wi-Fi (gratis)
Beskrivelse

Pris pr. person fra: DKK 5.549,-

Alternativ 3

2 x Dobbeltværelse Kategori B med balkon (1 person)

Dobbeltværelse som ligger i den ældre delen af hotellet med balkon

 • Balkon
 • Håndklæder
 • Sengelinned
 • Toilet/bad
 • Wi-Fi (gratis)
Beskrivelse

Pris pr. person fra: DKK 7.899,-

Alternativ 4

1 x Dobbeltværelse med balkon (1 person)

Dobbeltværelse med balkon

 • Balkon
 • Håndklæder
 • Sengelinned
 • Toilet/bad
 • Wi-Fi (gratis)

1 x Dobbeltværelse Kategori B med balkon (1 person)

Dobbeltværelse som ligger i den ældre delen af hotellet med balkon

 • Balkon
 • Håndklæder
 • Sengelinned
 • Toilet/bad
 • Wi-Fi (gratis)
Beskrivelse

Pris pr. person fra: DKK 7.899,-

Alternativ 5

2 x Dobbeltværelse med balkon (1 person)

Dobbeltværelse med balkon

 • Balkon
 • Håndklæder
 • Sengelinned
 • Toilet/bad
 • Wi-Fi (gratis)
Beskrivelse

Pris pr. person fra: DKK 8.249,-

Om Danski Klubhotel Rothirsch

Velkommen til fantastiske og børnevenlige Danski Klubhotel Rothirsch!

Når du bor på vores eget Danski Klubhotel Rothirsch i centrum af Alpendorf, bor du (næsten) direkte på pisten med kun små 25 meter til en blå piste – og liften er kun 50 meter væk. Du skal dog gå lidt op af bakke for at komme til stoleliften, eller lidt ned af bakke for at komme til gondolen. Hotellet bliver drevet af vores danske, børnevenlige personale, som sørger for, at du bliver taget godt imod, at dit værelse bliver gjort rent, og at du får den bedste tid på din skiferie med hele familien.

På Hotel Rothirsch har vi vores egne kokke, der hver morgen serverer en dejlig og sund morgenbuffet. Her er der noget for enhver – både børn og voksne. Efter en lang dag på ski kan du læne dig tilbage i baren og nyde synet af, at kokkene og hotelpersonalet gør klar til en lækker 3-retters aftenmenu. Her får du sund, nærende og udsøgte madoplevelser, og for de mindste er der mulighed for at bestille en børnemenu, som ikke består af pomfritter hele ugen.

På ankomstdagen vil der, til de tidligt ankomne gæster, være en aftenbuffet bestående af en varm ret, salat, pålæg, ost og brød samt lidt sødt at slutte af på. Til gæster, der ankommer med det sene fly, byder vi på suppe og brød. Hvis du ankommer tidligt om morgenen, er det muligt at tilkøbe en lækker morgenbuffet. Prisen er 105 kroner for voksne og 50 kroner for børn til og med 12 år. Det er muligt at nyde morgenbuffeten fra klokken 07.30 - 09.30. Ring på 86 800 600 for at booke. På afrejsedagen vil det sidste måltid på hotellet være morgenbuffeten. Dog vil der være mulighed for at købe en sandwich, I kan få med til rejsen hjem.

Når der skal slappes af efter en dag på ski, kan de voksne nyde lidt ro og afslapning i hotellets to saunaer, hoppe i et dampbad eller nyde de andre faciliteter, alt imens børnene hygger sig i hotellets store legerum og finder nye legekammerater.

Generelt er hotellet rumligt og vedligeholdt, og derfor er hotellet også ideelt til dig, der skal have hele familien med på skiferie. På hotellet er der en ny og gammel afdeling i værelserne – begge kendetegnet ved at være et typisk hotelværelse; stort, rustikt og masser af træ. Den nye afdeling er fra 90’erne og den gamle er fra da hotellet blev opført i 70’erne – men begge afdelinger er velholdte, hyggelige og skønne rammer til din skiferie. Nogle familieværelser er med køje. Hotellet har desuden to store og hyggelige lejligheder, dog uden køkken, hvor der er plads til den store familie.

Der er trådløst internet på hele hotellet inklusiv de fleste af værelserne - men husk på, du er i Alperne. Internettet er ikke det bedste. Mange af værelserne har også en balkon, men ikke dem alle. Hotellet har desuden en elevator.

På hotellet finder du også skiudlejning, skiopbevaring og støvlevarmere - det hele i kælderen. Det hele er altså samlet ét sted, og det gør din skiferie nem og bekvem.

Kommer I i bil til Danski Klubhotel Rothirsch på jeres skirejse, så kan I gratis parkere på hotellets parkeringspladser. Der er relativt mange pladser, men det er først til mølle – og vi kan ikke garantere jer en parkeringsplads.

Hotel Rothirsch er helt perfekt til en familieferie. Her er rummeligt, hyggeligt, charmerende og har præcis de rammer, som du forbinder med en skiferie til Østrig. Maden er enestående, omgivelserne hyggelige og personalet imødekommende. Her får du en skiferie, hvor du blot skal nyde din families selskab og ikke tænke på andet end det og skiløb.

Vi ses i Alpendorf på Danski Klubhotel Rothirsch.

Afstand til piste

50 m

Afstand til lift

75 m

Afstand til centrum

0 m

Afstand til skibus

100 m

Afstand til skileje

0 m

Pension

Halv

Bar

Ja

TV

Nej

Restaurant

Ja

Wi-fi (free)

Ja

Elevator

Ja

Parkering

Ja

Yderligere faciliteter

Barne-seng, Dampbad, Gluten-fri mad, Legerum, Reception, Sauna, Skikælder m. støvletørrer, Slutrengøring

Skileje, skiskole og liftkort

Information om skileje

I Alpendorf lejer du ski gennem Intersport Kerschbaumer. I butikken finder du et bredt udvalg og kompetent rådgivning inden for skiløb. Butikken er den mest erfarne sportsbutik i St. Johann im Pongau. I butikken tilbydes et bredt udvalg af ski, snowboards og tilbehør - fra den billige startmodel til premium racerski. Altså alt, du behøver på din skiferie. Selvfølgelig kan du også tage dine egne ski med i butikken og give dem en professionel skiservice. Servicen er i top, udstyret er af høj kvalitet og med det store udvalg er der udstyr til enhver skiløber uanset alder, erfaring & niveau.

Ski – indbefatter ski og skistave.

Ski, komplet – indbefatter ski, skistave og skistøvler. For børn er hjelm også inkluderet (max 12 år).

Snowboard – indbefatter kun selve snowboardet med bindinger.

Snowboard, komplet – indbefatter snowboard med bindinger og støvler. For børn er hjelm også inkluderet (max 12 år).

Basis – er bløde ski og ski, der er lette at løbe på og anbefales til nybegyndere og let øvede. Ideelle ski at træne dit skiløb på eller til en rolig dag på pisten. Det er denne kategori du skal vælge, hvis du vil have twintip ski.

Sølv – er lidt stivere ski som passer godt til dig, der har været på ski et par sæsoner, en uge eller to om året. En førsteklasses ski til dig, der søger en sjov dag på eller udenfor pisten. De fleste ski er allround/all mountain ski, men der er også andre typer til korte og lange sving.

Guld – er de nye topmodeller til den krævende og ambitiøse skiløber. Her er der også mulighed for at vælge forskellige typer ski til korte og lange sving eller fart.

Platinpakken – er til den meget erfarne skiløber. Så hvis du virkelig vil udfordres både på og udenfor pisten, så skal du vælge denne. Alle skiene er specialt udvalgt, så det kun er de bedste modeller fra dette år.

Hvis du føler, at de ski du har lejet, ikke passer til dit niveau, kan du (mod betaling) ændre til en anden kategori.

Skilejen kan bestilles online på Mit Danski.

Inkluderer ski, støvler og stave. Bløde ski og ski der er lette at løbe på og anbefales til nybegyndere der aldrig har været på ski før og dem der kun har været af sted et par gange.

1 dag: DKK 198,-
2 dage: DKK 388,-
3 dage: DKK 565,-
4 dage: DKK 722,-
5 dage: DKK 852,-
6 dage: DKK 947,-
7 dage: DKK 947,-
8 dage: DKK 1.029,-
9 dage: DKK 1.111,-

Inkluderer Ski, støvler og stave i klassen Sølv (Economy) Sølv-klassen er bløde ski og ski der er lette at løbe på og anbefales til nybegyndere der aldrig har været på ski før og dem der kun har været af sted et par gange.

1 dag: DKK 218,-
2 dage: DKK 429,-
3 dage: DKK 627,-
4 dage: DKK 804,-
5 dage: DKK 954,-
6 dage: DKK 1.070,-
7 dage: DKK 1.070,-
8 dage: DKK 1.158,-
9 dage: DKK 1.247,-

Inkluderer ski, støvler og stave. Skiene har den rette blødhed og længde i forhold til børnenes højde, hvilket gør skiene ideelle til en sjov dag på pisten.

1 dag: DKK 109,-
2 dage: DKK 215,-
3 dage: DKK 313,-
4 dage: DKK 402,-
5 dage: DKK 477,-
6 dage: DKK 535,-
7 dage: DKK 535,-
8 dage: DKK 579,-
9 dage: DKK 623,-
10 dage: DKK 668,-
11 dage: DKK 712,-
12 dage: DKK 756,-
13 dage: DKK 801,-

Inkluderer Ski, støvler og stave i klassen Guld (Premium). Guld -klassen er lidt stivere ski som passer godt til dem der har været på ski et par sæsoner en uge eller to om året. De fleste ski er allround/all mountain ski men der er også andre typer til korte og lange sving.

1 dag: DKK 232,-
2 dage: DKK 456,-
3 dage: DKK 668,-
4 dage: DKK 865,-
5 dage: DKK 1.042,-
6 dage: DKK 1.185,-
7 dage: DKK 1.185,-
8 dage: DKK 1.288,-
9 dage: DKK 1.390,-

Inkluderer ski, støvler og stave i klassen Platin (Superior). Platin -klassen er de nye topmodeller til den krævende skiløber. Skiene er stive og mindre eftergivende. Her er der også mulighed for at vælge forskellige typer til korte eller lange sving, all mountain eller fart.

1 dag: DKK 300,-
2 dage: DKK 586,-
3 dage: DKK 852,-
4 dage: DKK 1.097,-
5 dage: DKK 1.308,-
6 dage: DKK 1.478,-
7 dage: DKK 1.478,-
8 dage: DKK 1.615,-
9 dage: DKK 1.751,-

Inkluderer snowboard og støvler.

1 dag: DKK 211,-
2 dage: DKK 416,-
3 dage: DKK 600,-
4 dage: DKK 763,-
5 dage: DKK 899,-
6 dage: DKK 1.015,-
7 dage: DKK 1.015,-
8 dage: DKK 1.104,-
9 dage: DKK 1.192,-

Inkluderer snowboard og støvler.

1 dag: DKK 106,-
2 dage: DKK 208,-
3 dage: DKK 300,-
4 dage: DKK 382,-
5 dage: DKK 450,-
6 dage: DKK 508,-
7 dage: DKK 508,-
8 dage: DKK 552,-
9 dage: DKK 596,-

Basic er bløde ski og ski der er lette at løbe på og anbefales til nybegyndere der aldrig har været på ski før og dem der kun har været af sted et par gange.

1 dag: DKK 150,-
2 dage: DKK 293,-
3 dage: DKK 429,-
4 dage: DKK 552,-
5 dage: DKK 647,-
6 dage: DKK 715,-
7 dage: DKK 715,-
8 dage: DKK 784,-
9 dage: DKK 852,-

Inkluderer ski og stave i klassen Sølv (Economy). Sølv-klassen er bløde ski og ski der er lette at løbe på og anbefales til nybegyndere der aldrig har været på ski før og dem der kun har været af sted et par gange.

1 dag: DKK 177,-
2 dage: DKK 347,-
3 dage: DKK 504,-
4 dage: DKK 640,-
5 dage: DKK 763,-
6 dage: DKK 872,-
7 dage: DKK 872,-
8 dage: DKK 954,-
9 dage: DKK 1.036,-

Inkluderer ski og stave i klassen Sølv (Economy). Skiene har den rette blødhed og længde i forhold til børnenes højde, hvilket gør skiene ideelle til en sjov dag på pisten.

1 dag: DKK 89,-
2 dage: DKK 174,-
3 dage: DKK 252,-
4 dage: DKK 320,-
5 dage: DKK 382,-
6 dage: DKK 436,-
7 dage: DKK 436,-
8 dage: DKK 477,-
9 dage: DKK 518,-

Inkluderer ski og stave i klassen Guld (Premium). Guld -klassen er lidt stivere ski som passer godt til dem der har været på ski et par sæsoner en uge eller to om året. De fleste ski er allround/all mountain ski men der er også andre typer til korte og lange sving.

1 dag: DKK 211,-
2 dage: DKK 416,-
3 dage: DKK 600,-
4 dage: DKK 763,-
5 dage: DKK 899,-
6 dage: DKK 1.015,-
7 dage: DKK 1.015,-
8 dage: DKK 1.104,-
9 dage: DKK 1.192,-

Inkluderer ski og stave i klassen Platin (Superior). Platin -klassen er de nye topmodeller til den krævende skiløber. Skiene er stive og mindre eftergivende. Her er der også mulighed for at vælge forskellige typer til korte eller lange sving, all mountain eller fart.

1 dag: DKK 238,-
2 dage: DKK 470,-
3 dage: DKK 688,-
4 dage: DKK 886,-
5 dage: DKK 1.056,-
6 dage: DKK 1.192,-
7 dage: DKK 1.192,-
8 dage: DKK 1.294,-
9 dage: DKK 1.397,-

Inkluderer snowboard.

1 dag: DKK 164,-
2 dage: DKK 320,-
3 dage: DKK 470,-
4 dage: DKK 600,-
5 dage: DKK 702,-
6 dage: DKK 770,-
7 dage: DKK 770,-
8 dage: DKK 838,-
9 dage: DKK 906,-

Skistøvle til voksne

1 dag: DKK 68,-
2 dage: DKK 129,-
3 dage: DKK 182,-
4 dage: DKK 235,-
5 dage: DKK 280,-
6 dage: DKK 318,-
7 dage: DKK 318,-
8 dage: DKK 356,-
9 dage: DKK 394,-

Støvler til snowboard for voksne

1 dag: DKK 68,-
2 dage: DKK 129,-
3 dage: DKK 182,-
4 dage: DKK 235,-
5 dage: DKK 280,-
6 dage: DKK 318,-
7 dage: DKK 318,-
8 dage: DKK 356,-
9 dage: DKK 394,-

Hjelm til voksne

1 dag: DKK 55,-
2 dage: DKK 82,-
3 dage: DKK 109,-
4 dage: DKK 129,-
5 dage: DKK 150,-
6 dage: DKK 170,-
7 dage: DKK 170,-
8 dage: DKK 191,-

Du kan bestille skileje, når du har bestilt din rejse.

Information om skiskole

Det har aldrig været nemmere at lære at stå på ski – for i Alpendorf kan du komme på skiskole. Skiskolernes indgangsvinkel er enkel og lige til: Det skal være sjovt at lære at stå sikkert på ski. I Alpendorf samarbejder Danski med skiskolen Skischule Alpendorf, og deres undervisning henvender sig både til store og små, begyndere og øvede. Her kan du forbedre din teknik eller starte helt fra bunden – alle niveauer er velkomne i skiskolen. 

Dansk skiskole 
I Alpendorf tilbyder vi desuden dansk skiskole, og børn kan starte i skiskolen fra 3 års alderen. Skilærerne er meget professionelle og børnevenlige, så børnene med sikkerhed får den bedste tid på skiskolen, hvor de bliver fortrolige med skiene. Læs mere om Danski’s danske skiskole her. 

Skiskole gruppeundervisning 
I Alpendorf kan du også tilkøbe gruppeundervisning, hvor du får undervisning sammen med andre skiløbere, der er på samme niveau som dig selv. Gruppeundervisning foregår på samme tid for alle hold, og der kan være op til 10 deltagere på hvert hold. Undervisningen foregår søndag - fredag 10:00 - 12:00 og 13:00 - 15:00.

Snowboard gruppeundervisning 
I Alpendorf tilbyder vi gruppeundervisning i snowboard til både børn, voksne og teenagere. Børn kan begynde på gruppeundervisning i snowboard, når de er fyldt 8 år. søndag - torsdag 10:00 - 12:00 og 13:00 - 15:00.

Skiskole Privatundervisning 
I Alpendorf kan du tilkøbe privatundervisning – det vil sige, at du får ene undervisning af en skiinstruktør. Der vil kun være fokus på dig og dit skiløb.

Har du spørgsmål til skiskolen i Alpendorf? Så ring til os på 86 800 600. 

Skiskolen i Alpendorf kan bestilles online på Mit Danski

Pris: DKK 500,-
Pris: DKK 3.050,-
Pris: DKK 1.400,-
Pris: DKK 1.650,-
Pris: DKK 1.500,-
Pris: DKK 1.750,-
Pris: DKK 1.850,-
Pris: DKK 1.200,-
Pris: DKK 1.195,-
Pris: DKK 1.350,-
Pris: DKK 1.450,-
Pris: DKK 1.550,-
Pris: DKK 1.550,-
Pris: DKK 1.750,-
Pris: DKK 2.000,-
Pris: DKK 2.200,-
1 person: 2.270,-
2 personer: 1.240,-
3 personer: 895,-
4 personer: 720,-
5 personer: 620,-
1 person: 570,-
2 personer: 360,-
3 personer: 290,-
4 personer: 255,-
5 personer: 235,-
1 person: 1.135,-
2 personer: 645,-
3 personer: 475,-
4 personer: 395,-
5 personer: 350,-
1 person: 2.120,-
2 personer: 1.160,-
3 personer: 840,-
4 personer: 685,-
5 personer: 585,-
6 dage: Inkluderet i prisen
7 dage: Tillægspris: DKK 200,-
8 dage: Tillægspris: DKK 450,-

Rejseplan

I modtager en kørselsvejledning fra Danski.

AccommodationTypes