Østrig, Alpendorf-Wagrain

Hotel

Danski Klubhotel Rothirsch

Halvpension

Fakta

Om Danski Klubhotel Rothirsch

Børnevenlig skiferie tæt på pisten og liften i Alpendorf - velkommen til hele familien på Danski Klubhotel Rothirsch!

Hotel Rothirsch er helt perfekt til en familieferie. Her er rummeligt, hyggeligt, charmerende og har præcis de rammer, man forbinder med en klassisk skiferie til Østrig.

Maden er lækker, omgivelserne hyggelige og det danske personale imødekommende. Her får du en skiferie, hvor du blot skal nyde din families selskab og skiløbet lige uden for døren.

Det hele lige i nærheden

Når du bor på vores eget Danski Klubhotel Rothirsch i centrum af Alpendorf, opholder du dig praktisk talt klos op ad pisten med små 25 meter til en blå piste, og liften er kun 50 meter væk. Du skal dog gå lidt op ad bakke for at komme til stoleliften, eller lidt ned ad bakke for at komme til gondolen. Skiudlejningen finder du i kælderen. Smart og bekvemt, ikke sandt?

Hotellet drives af vores danske børneglade personale, som sørger for, at alle bliver taget godt imod og at dit værelse er fint og rent. De sørger simpelthen for at alle får den bedste tid på skiferien med hele familien.

Wellness på skiferien

Når der skal slappes af efter en dag på ski, kan de voksne nyde lidt ro og afslapning i hotellets to saunaer, koble af i et dampbad eller nyde de andre faciliteter.

Samtidig kan børnene passende hygge sig i hotellets fine legerum, hvor de måske finder nye legekammerater.

En ny og en ældre afdeling

Overordnet set er hotellet rummeligt og vedligeholdt, og dermed er det oplagt for jer, der skal have hele familien med på skiferie. Hotellets værelser ligger i både en nyere og en ældre afdeling af bygningen. Begge afdelinger er kendetegnet ved at indeholde typisk østrigske alpehotelværelser: store, rustikke og masser af træ.

Den nye afdeling er fra 1990’erne og den gamle er fra da hotellet blev opført i 70’erne. Begge afdelinger er velholdte, hyggelige og danner skønne rammer til din skiferie. Nogle familieværelser er med køjeseng. Hotellet har desuden to store og hyggelige lejligheder, dog uden køkken, hvor der er plads til den store familie.

Skiferie med halvpension

Vores egne kokke og serveringspersonale på Hotel Rothirsch sørger hver morgen for en dejlig og sund morgenbuffet. Her er der noget for enhver, både børn og voksne.

Efter en lang dag på ski kan du læne dig tilbage i baren og nyde synet af kokkene og hotelpersonalet, der vimser rundt og gør klar til en lækker tre-retters aftenmenu. Her får du sunde, nærende og udsøgte madoplevelser.

For de mindste er der mulighed for at bestille en børnemenu, der sørger for, at de kære små også får mere end bare pomfritter hele ugen.

Ankomst og afrejse

På ankomstdagen vil der, til de tidligt ankomne gæster, være en aftenbuffet bestående af en varm ret, salat, pålæg, ost og brød samt lidt sødt til at runde det af med. Til gæster, der ankommer med det sene fly, byder vi på suppe og tilhørende brød.

Ankommer du tidligt om morgenen, er det muligt at tilkøbe en lækker morgenbuffet. Prisen er 125 kroner for voksne og 60 kroner for børn til og med 12 år. Det er muligt at nyde morgenbuffeten fra klokken 07.30 - 09.30.

På afrejsedagen vil det sidste måltid på hotellet være morgenbuffeten. Dog vil der være mulighed for at købe en sandwich, I kan få med til rejsen hjem.

Praktisk information

  • Trådløst internet på hele hotellet. (Vi er jo i Alperne, så hastighed og båndbredde kan variere)
  • Mange af værelserne har egen balkon, men ikke alle.
  • Hotellet har elevator.
  • På hotellet finder du også skiudlejning, skiopbevaring og støvlevarmere - alt sammen i kælderen. Det hele er altså samlet ét sted, og det gør din skiferie nem og bekvem.

    Parkering på Hotel Rothirsch

    Kommer I i bil til Danski Klubhotel Rothirsch, er der gratis parkering på hotellets parkeringspladser. Der er relativt mange pladser, men det er først til mølle – og vi kan ikke garantere jer en parkeringsplads.

    Vi glæder os til, at vi ses i Alpendorf på Danski Klubhotel Rothirsch.

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 75 m

Afstand til skibus 100 m

Værelset

TV Nej

Wi-fi (free) Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Faciliteter

Babyseng Ja

Balkon/terrasse Ja

Bruser Ja

Dampbad Ja

Glutenfri mad Ja

Halvpension Ja

Vis mere

Hotel: Ja

Legerum: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

WiFi i værelse: Ja

Dobbeltværelse med balkon

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng, badeværelse med brusebad og toilet samt en balkon.

Balkon – Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse med balkon, BUDGET

Dobbeltværelse til to personer i den ældre den af hotellet med en dobbeltseng, badeværelse med brusebad og toilet samt en balkon.

Balkon – Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse med balkon med mulighed for én ekstra opredning

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng, badeværelse med brusebad og toilet samt en balkon. I værelset er der mulighed for at lave én ekstra opredning i en sovesofa, så der er kan sove tre personer. 

Balkon – Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

3-sengsværelse med balkon, BUDGET

Værelse til tre personer i den ældre del af hotellet. Værelset består af en dobbeltseng og en enkeltseng, et badeværelse med badekar og toilet samt en balkon.

Balkon – Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

4-sengsværelse med dobbeltseng og sovesofa

Værelse til fire personer med en dobbeltseng og en sovesofa. Værelset har desuden et badeværelse med brusebad og toilet.

Balkon eller terrasse – Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

4-sengsværelse i to rum med dobbeltseng og køjeseng, BUDGET

Værelse til fire personer i den ældre del af hotellet. Værelset består af en dobbeltseng og en køjeseng fordelt i to rum. Værelset er beliggenede nede ved skikælderen, skiskolen og parkeringspladsen og har derfor en seperat indgang. Værelset har et badeværelse med brusebad og toilet samt et lille the-køkken.

Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

4-sengsværelse med dobbeltseng og køjeseng

Værelse til fire personer med en dobbeltseng og en køjeseng. Værelset har desuden et badeværelse med brusebad og toilet.

Balkon eller terrasse – Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

4-sengsværelse med en dobbeltseng og en sovesofa med mulighed for én ekstra opredning

Værelse til fire personer med en dobbeltseng og en sovesofa. I værelset er der mulighed for at lave en opredning, så der kan sove fem personer i værelset. Desuden er der et badeværelse med brusebad og toilet. 

Balkon eller terrasse – Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)


6-sengsværelse med balkon i to rum med dobbeltseng og to sovesofaer

Værelse til seks personer fordelt i to rum. Det ene rum består af en dobbeltseng, mens det andet rum består af to sovesofaer. Dertil er der et badeværelse med badekar og toilet.

Balkon – Badekar – Sengelinned – Toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)


6-sengsværelse med balkon i tre rum med to dobbeltsenge, en sovesofa og mulighed for to ekstra opredninger 

Værelse til otte personer fordelt i tre rum. To rum med en dobbeltseng i hvert, som kan laves om til enkeltsenge, og et opholdsrum med en sovesofa og mulighed for to ekstra opredninger samt en siddegruppe med borde og stole. Værelset har desuden en balkon og et toilet med brusebad, badekar og toilet. Elevatoren går ikke helt op til lejligheden, så man skal lige bære sine ting én etage op.

Balkon – Badekar – Sengelinned – Bad og Toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)  

AccommodationTypes