Østrig, Alpendorf-Wagrain

Hotel

Danski Klubhotel Rothirsch - Skibootcamp

Halvpension

Fakta

Om Danski Klubhotel Rothirsch - Skibootcamp

Velkommen til Skibootcamp og Danski Klubhotel Rothirsch! En fantastisk skiferie tæt på pisten og liften i Alpendorf.

Hotel Rothirsch er helt perfekt til Skiboorcampen. Her er rummeligt, hyggeligt, charmerende og har præcis de rammer, vi har brug for.

Maden er lækker, omgivelserne hyggelige og det danske personale imødekommende. Her får du en skiferie, hvor du blot skal nyde fantastisk skiløb og det action-prægede ugeprogram der er til Skibootcampen!

Det hele lige i nærheden

Når du bor på vores eget Danski Klubhotel Rothirsch i centrum af Alpendorf, opholder du dig praktisk talt klos op ad pisten med små 25 meter til en blå piste, og liften er kun 50 meter væk. Du skal dog gå lidt op ad bakke for at komme til stoleliften, eller lidt ned ad bakke for at komme til gondolen. Skiudlejningen finder du i kælderen. Smart og bekvemt, ikke sandt?

Hotellet drives af vores danske personale, som sørger for, at alle bliver taget godt imod og at dit værelse er fint og rent. De sørger simpelthen for at alle får den bedste tid på skiferien.

Wellness på skiferien

Når der skal slappes af efter en dag på ski, kan de voksne nyde lidt ro og afslapning i hotellets to saunaer, koble af i et dampbad eller nyde de andre faciliteter.

En ny og en ældre afdeling

Overordnet set er hotellet rummeligt og vedligeholdt.  Hotellets værelser ligger i både en nyere og en ældre afdeling af bygningen. Begge afdelinger er kendetegnet ved at indeholde typisk østrigske alpehotelværelser: store, rustikke og masser af træ.

Den nye afdeling er fra 1990’erne og den gamle er fra da hotellet blev opført i 70’erne. Begge afdelinger er velholdte, hyggelige og danner skønne rammer til din skiferie. 

Skiferie med halvpension

Vores egne kokke og serveringspersonale på Hotel Rothirsch sørger hver morgen for en dejlig og sund morgenbuffet. Her er der noget for enhver, så alle får fyldt depoterne op inden dagens undervisning af de dygtige instruktører.

Efter en lang dag på ski kan du læne dig tilbage i baren og nyde synet af kokkene og hotelpersonalet, der vimser rundt og gør klar til en lækker tre-retters aftenmenu. Her får du sunde, nærende og udsøgte madoplevelser. 

Ankomst og afrejse

På ankomstdagen vil der i tidsrummet 18.00-20.00 blive budt på en aftenbuffet bestående af en varm ret, salat, pålæg, ost og brød samt lidt sødt til at slutte af på.Til gæster, der ankommer senere på dagen, byder vi på suppe og brød i tidsrummet 21.30-22.30. 

Hvis du ankommer tidligt om morgenen, er det muligt at tilkøbe en delikat morgenbuffet. Prisen er 17€ for voksne og 9€ for børn til og med 12 år. Det er muligt at nyde morgenbuffeten fra klokken 07.30 - 09.30. 

På afrejsedagen vil sidste måltid på hotellet være morgenbuffeten. Der vil dog være mulighed for at købe en sandwich, man kan få med til rejsen hjem.

Praktisk information

  • Trådløst internet på hele hotellet. (Vi er jo i Alperne, så hastighed og båndbredde kan variere)
  • Mange af værelserne har egen balkon, men ikke alle.
  • Hotellet har elevator.
  • På hotellet finder du også skiudlejning, skiopbevaring og støvlevarmere - alt sammen i kælderen. Det hele er altså samlet ét sted, og det gør din skiferie nem og bekvem.

    Parkering på Hotel Rothirsch

    Kommer I i bil til Danski Klubhotel Rothirsch, er der gratis parkering på hotellets parkeringspladser. Der er relativt mange pladser, men det er først til mølle – og vi kan ikke garantere jer en parkeringsplads.

    Vi glæder os til, at vi ses i Alpendorf på Danski Klubhotel Rothirsch på Skibootcamp 2020!

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 75 m

Afstand til skibus 100 m

Værelset

TV Nej

Føntørrer Nej

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Minimarked Nej

Faciliteter

Babyseng Ja

Balkon/terrasse Ja

Bruser Ja

Dampbad Ja

Glutenfri mad Ja

Halvpension Ja

Vis mere

Hotel: Ja

Legerum: Ja

Reception: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

WiFi: Ja

WiFi i værelse: Ja

Dobbeltværelse med balkon

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng, badeværelse med brusebad og toilet samt en balkon.

Balkon – Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse med balkon, BUDGET

Dobbeltværelse til to personer i den ældre den af hotellet med en dobbeltseng, badeværelse med brusebad og toilet samt en balkon.

Balkon – Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

3-sengsværelse med balkon

Værelse til tre personer. Værelset består af en dobbeltseng og en enkeltseng, et badeværelse med badekar og toilet samt en balkon.

Balkon – Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

3-sengsværelse med balkon, BUDGET

Værelse til tre personer i den ældre del af hotellet. Værelset består af en dobbeltseng og en enkeltseng, et badeværelse med badekar og toilet samt en balkon.

Balkon – Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)


Seng på 3-sengsværelse med balkon

Seng på et værelse til tre personer. Værelset består af en dobbeltseng og en enkeltseng, et badeværelse med badekar og toilet samt en balkon. Du kommer til at bo med to andre af samme køn.

Balkon – Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

Seng på 3-sengsværelse med balkon, BUDGET

Seng på et værelse til tre personer i den ældre del af hotellet. Værelset består af en dobbeltseng og en enkeltseng, et badeværelse med badekar og toilet samt en balkon. Du kommer til at bo med to andre af samme køn.

Balkon – Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes