Østrig, Alpendorf-Wagrain

Hotel

Hotel Rothirsch

Halvpension

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Se ledige hoteller i i den valgte periode

Om Hotel Rothirsch

Når du bor på Hotel Rothirsch i centrum af Alpendorf, bor du (næsten) direkte på pisten med kun små 25 meter til blå piste – og liften er kun 50 meter væk. Hotellet bliver drevet af vores danske personale, som sørger for, at du bliver taget godt imod, at dit værelse bliver gjort rent, og at du får den bedste tid på din skiferie med hele familien.

Skøn og sund mad
På Hotel Rothirsch har vi vores egne kokke, der hver morgen serverer en dejlig og sund morgenbuffet. Her er der noget for enhver – både børn og voksne.

Efter en lang dag på ski kan du læne dig tilbage i baren og nyde synet af, at kokkene og hotelpersonalet gør klar til en lækker 3-retters aftenmenu. Her får du sund, nærende og udsøgte madoplevelser, og for de mindste er der mulighed for at bestille en børnemenu, som ikke består af pomfritter hele ugen.

Ankomst og afrejse
På ankomstdagen vil der, til de tidligt ankomne gæster, være en buffet bestående af en varm ret, salat, pålæg, ost og brød samt lidt sødt at slutte af på. Til gæster, der ankommer med det sene fly, byder vi på suppe og brød.

På afrejsedagen vil det sidste måltid på hotellet være morgenbuffeten. Dog vil der være mulighed for at købe en sandwich, I kan få med til rejsen hjem.

Underholdning for hele familien
Når der skal slappes af efter en dag på ski, kan de voksne nyde lidt ro og afslapning i hotellets to saunaer, hoppe i et dampbad eller nyde de andre faciliteter, alt imens børnene hygger sig i hotellets store legerum og finder nye legekammerater.

Generelt er hotellet rumligt, vedligeholdt og ikke specielt lydt – derfor er hotellet også ideelt til dig, der skal have hele familien med på skiferie.

Familievenligt hotel
På hotellet er der en ny og gammel afdeling i værelserne – begge kendetegnet ved at være et typisk hotelværelse; stort, rustikt og masser af træ. Den nye afdeling er fra 90’erne og den gamle er fra da hotellet blev opført i 70’erne – men begge afdelinger er velholdte, hyggelige og skønne rammer til din skiferie.

Der er trådløst internet på hele hotellet inklusiv værelserne. Mange af værelserne har også en balkon, men ikke dem alle. Hotellet har desuden en elevator.

På hotellet finder du også skiudlejning, skiopbevaring og støvlevarmere. Det hele er altså samlet ét sted, og det gør din skiferie nem og bekvem.

Kommer I i bil til Hotel Rothirsch på jeres skirejse, så kan I gratis parkere på hotellets parkeringspladser. Der er relativt mange pladser, men det er først til mølle – og vi kan ikke garantere jer en parkeringsplads.

Afstand til piste

25 m

Afstand til lift

50 m

Afstand til centrum

0 m

Afstand til skibus

100 m

Afstand til skileje

0 m

Pension

Halv

Bar

Ja

TV

Nej

Restaurant

Ja

Wi-fi (free)

Ja

Elevator

Ja

Parkering

Ja

Skileje, skiskole og liftkort

Information om skileje

Skileje

Info

Du kan bestille skileje, når du har bestilt din rejse.

Information om skiskole

Skiskole

Info

Pris: DKK 401,21
Pris: DKK 802,42
Pris: DKK 1.014,38
Pris: DKK 1.082,51
Pris: DKK 1.150,64
Pris: DKK 1.211,20
Pris: DKK 0,-
Pris: DKK 0,-
Pris: DKK 0,-
Pris: DKK 0,-

Liftkort

0 dage: DKK 1.700,- fratrækkes prisen.
2 dage: DKK 1.050,- fratrækkes prisen.
3 dage: DKK 700,- fratrækkes prisen.
4 dage: DKK 400,- fratrækkes prisen.
5 dage: DKK 150,- fratrækkes prisen.
6 dage: Inkluderet i prisen
7 dage: Tillægspris: DKK 150,-
8 dage: Tillægspris: DKK 350,-
9 dage: Tillægspris: DKK 550,-
10 dage: Tillægspris: DKK 700,-
11 dage: Tillægspris: DKK 800,-
12 dage: Tillægspris: DKK 950,-
13 dage: Tillægspris: DKK 1.100,-
14 dage: Tillægspris: DKK 1.200,-
15 dage: Tillægspris: DKK 1.300,-

AccommodationTypes