Østrig, Bad Gastein

Lejlighed

Haus & Residence Lothringen

Fakta

Om Haus & Residence Lothringen

Haus & Residence Lothringen er placeret i Bad Gasteins gamle bydel, med en enestående udsigt til den omkringliggende bjergkæde.

Bo i smørklatten af den gamle bydel.


Under sommerperioden i år 2014 blev Haus & Residence Lothringen fuldstændig istandsat og renoveret. Derfor kan du forvente moderne indlogering, hvor man kan samle hele familien. Den tilhørende solterrasse, byder på en fantastisk udsigt over bjerglandskabet og den idylliske gamle bydel. 

Fra lejligheden i den gamle bydel, er der 500 meter til hovedliften, Stubnerkogel. Men hvis man ønsker at spare kræfter i det kuperede terræn, kan man også nemt benytte bussen, som stopper blot 200 meter fra lejligheden.

Bygningen har udgang på to sider, hvilket giver nem adgang til både den nye- og gamle bydel. Den ene udgang leder dig direkte ud i den gamle bydel, med masser af liv, charme og butikker. Den anden udgang ligger et niveau højere oppe i bygningen, ud til en rolig vej, som fører dig direkte til det nye Bad Gastein centrum. Her kan du spise på restaurant, shoppe eller booke wellness, efter en lang dag på ski.  

Værelser med plads til hele familien 

I Haus og Residence Lothringen er der meget rummelige 1, 2½-, 3- og 4-vær. lejligheder, hvor der kan bo alt fra 2 til 10 personer. Om end du er på skiferie med venner eller hele familien, er der plads til dig i dette uovertrufne lejlighedskompleks. Med moderne møbler, gratis wifi, parkeringsplads og et køkken der dækker ethvert af dine kulinariske behov, kan du roligt blive indlogeret på Haus & Residence Lothringen.

Når du ankommer til Bad Gastein i din nye lejlighed, vil de fleste nødvendigheder være på plads. Dette inkluderer toiletpapir, opvaske tabs, sengelinned og håndklæder. Samtidigt er slutrengøring inkluderet i dit ophold. Desuden kan der arrangeres morgenmad eller halvpension i nabohotellets restaurant, mod ekstra betaling.

Haus & Residence Lothringen er oplagt indkvartering til forhåbningsfulde skiløbere i alle aldre, når turen går til Bad Gastein i Østrig.  

Afstande

Afstand til piste 500 m

Afstand til lift 500 m

Afstand til centrum 300 m

Afstand til shopping 300 m

Afstand til skibus 200 m

Afstand til skileje 500 m

Værelset

TV Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Kaffemaskine Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Ovn Ja

Opvaskemaskine Ja

WiFi Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum Ja

WiFi Ja

Lejlighed 2,5-værelses 5 personer

2½-værelses lejlighed på ca. 45 kvm. De er indrettede med et soveværelse med dobbeltseng, et lille soveværelse med køjeseng, et badeværelse, et køkken-opholdsrum med mulighed for ekstra opredning og balkon.
Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Fryser - Ovn - Køleskab - Håndklæder - TV - El-kedel - Wi-Fi (gratis)  

Lejlighed 3-værelses 6 personer

3-værelses lejlighed på ca. 55 kvm. De er indrettede med 2 soveværelser, 1 badeværelse, et køkken/opholdsrum med mulighed for opredning.
Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Fryser - Ovn - Køleskab - Håndklæder - TV - El-kedel - Wi-Fi (gratis)  

AccommodationTypes