Østrig, Ischgl

Hotel

Hotel Abendrot

Morgenmad

Fakta

Om Hotel Abendrot

Tag på en billig kort skiferie til vidunderlige Ischgl på Hotel Abendrot, der ligger perfekt til skiløbet.

Her er en enestående mulighed for dig, der er frisk på en kort, og ikke mindst prisstærk, skiferie til Ischgl. Som det eneste hotel i Ischgl, kan du med et ophold på Hotel Abendrot tage på kør-selv-skitur fra torsdag til søndag. Prisen er særligt skarp, hvis du tager et kort ophold fra søndag til torsdag.  

Humlen og tricket ved det hele er, at søndag er en langt bedre dag at køre på de tyske motorveje. Ikke alene slipper du for lørdagstrafikken, men lastbilerne må slet ikke køre der om søndagen. Smart, ikke? 

Velplaceret stemning 

Der er noget helt specielt ved Hotel Abendrot. Beliggenheden er tip-top og atmosfæren er charmerende, men de kære østrigere formår på deres helt egne måde at tilføre det hele et præg af sans for at tingene bare fungerer.  

Her bor du lige midt mellem de to centrale gondollifte i Ischgl, nemlig Silvrettabahn og Fimbabahn, så det er ingen sag at komme på ski om morgenen. Der er en herlig detalje i, at du kan snuppe et indendørs rullende fortov, som tager dig halvdelen af turen mod Fimbabahn.  

Når skidagen er ovre, og du vil hjem igen, så snupper du turen ned ad pisten, og lander ca. 50 meter fra hotellet. Den slags er altså svært at være utilfreds med! 

Varme og velvære

Efter en god og sjov dag på pisterne i Ischgls store netværk er der noget helt specielt ved at vende hjem til muligheden for at få skuldrene helt ned i wellnessafdelingen, der ligger på hotelles første sal.  

Her venter et dejligt dampbad og to forskellige slags saunaer, en infrarød og en klassisk skandinavisk version. Du har dermed masser af muligheder for at få løsnet op for kroppens led og muskler samtidig med at sveden pibler ned ad dig.  

Når du trænger til en pustepause, er der liggestolene i afslapningsområdet. Her kan du passende læne dig tilbage med en god bog eller eventuelt lidt medbragt musik i ørerne. 

Moderne og alpint

Hotellets indretning er gennemgående moderne og i en lys stil, der på fin vis husker dig på, at du er på skiferie i Alperne. Placeret centralt på stueetagen ligger barområdet, hvor du kan nyde snacks og et glas at drikke.  

Morgenmaden serveres i spiseområdet, som ligger separat i forlængelse af baren. Det hyggelige, runde loungeområde ligger også her, og der kan du tage dig en kop kaffe eller te, som er tilgængeligt hele dagen. 

Når du bor på Hotel Abendrot er morgenmad inkluderet i prisen. Dagens andre måltider sker på egen hånd, og der er masser af dejlige steder at spise i både byen og rundt omkring i terrænet. Man spiser og drikker godt i Ischgl. 

Værelserne 

Værelserne, der er fint og velindrettede har en dobbeltseng og eget badeværelse med bruser eller badekar. Der er desuden balkon på alle værelser. Visse af de større værelser har desuden en sovesofa, hvor en tredje gæst kan sove. 

Tag på kort skiferie

Hotel Abendrot er altså beregnet til korte skiferier, der går fra søndag til torsdag eller fra torsdag til søndag. Snup derfor et tre- eller firedages skibreak og tag en hurtig gang skiløb uden, at det behøver at koste dig en hel uge.  

Du kan selvfølgelig også booke fra søndag til søndag, hvis det skulle friste.
 
Velkommen til en dejlig skiferie i Ischgl på Hotel Abendrot. 

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 300 m

Afstand til centrum 30 m

Afstand til shopping 30 m

Værelset

TV Ja

Balkon / Terrasse Ja

Bad eller badekar Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Morgenmad Ja

Faciliteter

Dampbad Ja

Lounge Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Skirum Ja

Wellness Ja

Vis mere

WiFi: Ja

Dobbeltværelse med brusebad og balkon

Fint værelse med dobbeltseng, eget badeværelse med brusebad og toilet samt balkon. Værelset kan også bruges til en person.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Håndklæder - TV - Wi-Fi - Skrivebordsplads

Dobbeltværelse med badekar og balkon

Fint værelse med dobbeltseng, eget badeværelse med badekar og toilet samt balkon. Værelset kan også bruges til en person.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Badekar - Håndklæder - TV - Wi-Fi - Skrivebordsplads

3-sengsværelse med brusebad og balkon

Fint værelse med dobbeltseng, eget badeværelse med brusebad og toilet samt balkon. Værelset kan også bruges til en person.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Håndklæder - TV - Wi-Fi - Skrivebordsplads

 

3-sengsværelse med badekar og balkon

Fint værelse med dobbeltseng, eget badeværelse med badekar og toilet samt balkon. Værelset kan også bruges til en person.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Badekar - Håndklæder - TV - Wi-Fi - Skrivebordsplads

AccommodationTypes