Østrig, Ischgl

Hotel

Hotel Charly

Halvpension

Fakta

Om Hotel Charly

God alpeudsigt og tæt på pisterne - velkommen til Hotel Charly

På hotel Charly kan hele familien bo samlet tæt på både centrum og pisterne. Hotellet ligger på en sidegade til hovedgaden i Ischgl og har en flot udsigt til byens kirke.

Her skal I bo

Hotel Charly er et nyrenoveret hotel som fremstår i flot stand. Hotellet er indrettet enkelt og med god sans for detaljen. Her er altså god plads til hyggen med hele familien. Hotellet er ligeledes indrettet godt til ski og tilbyder skikælder med støvlevarme, så udstyret er helt klar til næste dag. Hotellet tilbyder wi-fi, så I har mulighed for at opdatere jer på morgendagens skivejr og dele oplevelserne med dem derhjemme.

Hotellet ligger blot et par minutters gang fra både lifte og pister, her har alle altså mulighed for nemt at komme frem og tilbage til skiløbet.

Wellness og pension

Når I bor på hotel Charly indgår halvpension i prisen. Måltiderne nydes i hotellets restaurant. Fra morgenen af serveres der en traditionel morgenbuffet, så alle skiløbere kan fylde maverne til dagen. Når skidagen er slut og pisterne er blevet udfordret, serverer hotellet en lækker og varieret 3-retters menu.

Hotellet har også en lækker wellness afdeling, hvor I har mulighed for at nyde lidt afslapning og få varmet kroppen efter en lang skidag.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ved siden af supermarkedet Mpreis og Florian-Garage, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at byde dig velkommen til Hotel Charly og Ischgl

Afstande

Afstand til piste 100 m

Afstand til lift 150 m

Afstand til centrum 50 m

Afstand til shopping 200 m

Afstand til skibus 200 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Safetybox Ja

Toilet Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Dampbad Ja

Garage Request

Reception Ja

Sauna Ja

Skirum med støvletørrer Ja

Wellness Ja

Vis mere

WiFi: Ja

Dobbeltværelse

Værelserne er enkelt indrettede med flotte og moderne linier:Dobbeltværelse "Classic": Indrettet med dobbeltseng, dusch/wc, TV, hårtørrer.
Sengelinned - Fransk altan - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse m. 1 opredning

Værelserne er enkelt indrettede med flotte og moderne linier: Dobbeltværelse med ekstra seng "Classic": Indrettet med dobbeltseng, ekstra seng, dusch/wc, TV, hårtørrer.
Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Fransk altan - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse som enkeltværelse

Dobbeltværelse som Enkeltværelse m. dusch/wc.
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Junior Suite

Værelserne er enkelt indrettede med flotte og moderne linier. Junior Suite: Indrettet med dobbeltseng, adskilt opholdsområde med sofa, dusch/wc, TV.
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes