Østrig, Ischgl

Hotel

Hotel Sylvia

Halvpension

Om Hotel Sylvia

Centralt i Ischgl - men samtidig tæt på liften - finder du Danskis eget 3-stjernede Hotel Sylvia med alt, du har brug for.
Hvis du ønsker at bo tæt på centrum og kun 300 meter fra Paradatschgratbahn, er Hotel Sylvia det perfekte valg for dig. Hotellet drives af skandinavisk personale, og den kulinariske oplevelse sættes i højsædet.

Hvordan smager maden?

Hver dag serveres der en autentisk østrigsk morgenmadsbuffet og 3-retters aftenmenu. Her er der naturligvis tænkt på, at du har stået på ski en hel dag og er sulten.

På vores egne hoteller har du altid mulighed for at få vegetarisk kost. Er du allergisk overfor visse fødevarer, kan hotellerne også imødegå dette.

OBS! For at imødekomme ønsker om vegetarisk kost eller tilpasse menuen med hensyn til allergi, skal dette informeres når du booker rejsen. Vær opmærksom på, at hvis en vegetarisk eller speciel diæt ønskes, vil den være gældende hver aften, alle middage under hele din skiferie.


Ankomst & afrejse

På ankomstdagen tilbyder vi, til vores flygæster, der ankommer med det sene fly, en lækker fyldig suppe med brød, som I kan nyde inden i går i seng. Hvis I ankommer tidligere, vil vi sørge for en aftenbuffet med en varm ret, pålæg, salat og en sød servering til at slutte af på.

Hvis du ankommer tidligt om morgenen, er det muligt at tilkøbe en lækker morgenbuffet. Prisen er 125 kroner for voksne og 60 kroner for børn til og med 12 år. Det er muligt at nyde morgenbuffeten fra klokken 07.30 - 09.30. 

Ring på 86 800 600 for at booke.

På afrejsedagen er det sidste måltid morgenmaden. Der vil dog være mulighed for at købe en sandwich til rejsen hjem.

Værelserne & faciliteterne

Værelserne er alle indrettet i nyere stil med bad og toilet samt TV. Vi råder over forskellige værelsesformer, nogle med balkon. Kat.B-værelserne ligger i kælderen og har højtsiddende vinduer.

På hotellet kan dagen afrundes med en drink i den hyggelige lounge/bar, så indtrykkene kan fordøjes. Der findes ligeledes en sauna og dampbad hvis ømme muskler skal plejes. 

Der er gratis internet, bar, skiopbevaring med støvlevarmer, elevator samt parkeringspladser til rådighed ved hotellet. Parkeringspladser dog i begrænset omfang - det vil sige, at der er få pladser, og bilen kan ikke flyttes i løbet af ugen, herefter henvises til offentlig parkering.

Danski glæder sig til at se dig på Hotel Sylvia på årets skiferie.

Afstand til piste

300 m

Afstand til lift

300 m

Afstand til centrum

300 m

Afstand til skibus

100 m

Afstand til skileje

200 m

Pension

Halvpension

Bar

Ja

TV

Ja

Restaurant

Ja

Wi-fi (free)

Ja

Elevator

Ja

Parkering

Nej

Yderligere faciliteter

Babyseng, Badekar eller bruser, Dampbad, Glutenfri mad, Halvpension, Hotel, Lounge, Pejs, Reception, Sauna, Skirum med støvletørrer, Toilet, TV rum, Wellness

Dobbeltværelse

Værelse med dobbeltseng, bad, toilet og tv.


Badekar – Sengelinned – Toilet – Håndklæder – TV

Dobbeltværelse budget

Værelse i husets underetage med 2 enkeltsenge, højtsiddende vinduer, toilet, brus og tv. (Halv kælder).

Sengelinned – Bad & toilet – Håndklæder – TV

Dobbeltværelse med 1 opredning

Balkon eller terrasse – Sengelinned – Toilet – Håndklæder – TV 

Dobbeltværelse med balkon og 1 opredningVærelse med dobbeltseng (Kan laves til enkeltsenge), opredning til 1 personer, balkon, bad, toilet og tv.

Balkon eller terrasse – Badekar – Sengelinned – Toilet – Håndklæder – TV

Dobbeltværelse m. 2 opredninger

Større værelse med dobbeltseng (Kan laves til enkeltsenge), sovesofa med mulighed for opredning til 2 personer, bad, toilet og tv.

Badekar – Sengelinned – Hårtørrer – Toilet – Håndklæder -TV -WiFi (gratis)

Familieværelse med balkon 5 personer

Større værelse med dobbeltseng (Kan laves til enkeltsenge), sovesofa til 2 personer, mulighed for 1 ekstra seng, balkon, bad, toilet og tv.
Balkon – Badekar – Sengelinned – Toilet – Håndklæder – TV 

AccommodationTypes