Østrig, Ischgl

Hotel

Hotel Sylvia SOLO

Halvpension

Fakta

Om Hotel Sylvia SOLO

Vores eget glade personale pusler om dig og serverer lækker mad, mens du nyder skiferien og solo skituren tæt på skiområdet - velkommen indenfor på det hyggelige Hotel Sylvia i Ischgl.

Den bedste måde, at indkredse, hvad en skiferie på Hotel Sylvia indeholder, er hygge, atmosfære og stemning. Stilen og rammerne er moderne og godt skruet sammen, samtidig med at den særlige østrigske alpehytte-stil ikke fornægter sig.

Fællesarealet i loungen inviterer til at I, efter en god dag på pisterne, slapper af med et spil kort eller en spændende bog i sofaen. Det er også her mange af arrangementerne fra ugeprogrammet vil blive afholdt.

Ellers er der også baren lige ved siden af, hvor vores personale står klar med en snack, en drink eller en kølig og forfriskende øl. Hvis du er lidt træt i lemmerne efter en god dag på skiene, er hotellets sauna og dampbad et dejligt sted at slappe lidt af inden aftensmaden.

Godt placeret til skiløbet

Hotel Sylvias beliggenhed knap 300 meter fra to af Ischgls to store hovedlifter op i netværket er ikke til at kimse ad. For at komme til Fimba-bahn og Pardatschgrat-bahn, som de hedder, skal du på en lille gåtur op ad bakke og derefter over en lille bro. Turen er hurtigt klaret, og dermed er skiløbet tæt på dig, når du bor her.

Det fås nærmest ikke bedre, når pisten tilbage til byen går lige mellem de to store lifter. Om morgenen er du hurtigt på pisterne i området, og eftermiddagens trætte ben og røde kinder kan uden besvær se frem til afslapning hjemme i varmen.

På ski skal man spise godt

Det er måske ikke de store gastronomiske udfoldelser, der er det første, man forbinder med Østrig, selv om de dog godt ved, hvad en god schnitzel eller en apfelstrudel går ud på. Ja, deres hovedstad har trods alt lagt navn til wienerschnitzelen.

Uanset hvad, er det skandinaviske hold på Hotel Sylvia klar til at sørge for, at du får noget godt at spise. Tanken her er ganske ligetil: Maden skal være god og velsmagende. Der er tænkt på, at du er sulten efter en lang dag på ski.

Du står derfor op hver morgen til en god morgenbuffet, der gør dig klar til dagens strabadser i sneen. Når du kommer hjem fra ski eller afterski, venter der tre velsmagende retter til aftensmaden.

OBS! For at imødekomme ønsker om vegetarisk kost eller hensyn til allergier, skal dette informeres når du booker rejsen. Vær opmærksom på, at hvis en vegetarisk eller speciel diæt ønskes, vil den være gældende hver aften under hele din skiferie.

Ankomst og afrejse

På ankomstdagen vil der i tidsrummet 18.00-20.00 blive budt på en aftenbuffet bestående af en varm ret, salat, pålæg, ost og brød samt lidt sødt til at slutte af på. Til gæster, der ankommer senere på dagen, byder vi på suppe og brød i tidsrummet 21.30-22.30.

Hvis du ankommer tidligt om morgenen, er det muligt at tilkøbe en delikat morgenbuffet. Prisen er 17€ pr person. Det er muligt at nyde morgenbuffeten fra klokken 07.30 - 09.30.

På afrejsedagen vil sidste måltid på hotellet være morgenbuffeten. Der vil dog være mulighed for at købe en sandwich, man kan få med til rejsen hjem.

Hyggelige værelser

Med ordet østrigsk standard mener vi solid og god kvalitet, og det er hvad de rummelige værelser på Hotel Sylvia går ud på. Interiørets stil har et romantisk skær med storblomstrede tekstiler, gulvtæpper og gode tykke gardiner.

Man kan mene hvad man vil om stilen, og smag og behag er som bekendt individuelt, men der er ingen tvivl om, at værelserne er meget hyggelige, velholdte og de indeholder alt, du har behov for på en skiferie. Mange af værelserne har desuden egen balkon. Enkelte af værelserne ligger i kælderen og har højtsiddende vinduer. Disse værelser er i sin egen budget-kategori.

Internet

Overalt på Hotel Sylvia er der gratis WiFi, men det fungerer bedst i fællesarealerne. Vi skal huske på, at vi er i Alperne, og der kan der godt opstå “klumper” af varierende størrelser i forsyningen. Vi har installeret nyt WiFi-udstyr på hotellet, men der kan alligevel være udsving i kvalitet og stabilitet.

Parkering

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ved siden af supermarkedet Mpreis og Florian-Garage, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Ankommer du i ‘almindelig’ bil kan du parkere foran hotellet – der er få pladser og bilen kan ikke flyttes i løbet af ugen. Ellers kan du købe parkering i Ischgls parkeringskældre.

Danski og guiderne ser frem til at byde dig velkommen på årets solo skitur til Ischgl og Hotel Sylvia i uge 12!

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 28 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 300 m

Afstand til lift 300 m

Afstand til centrum 300 m

Afstand til shopping 150 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Glutenfri mad Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Babyseng Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Skirum med støvletørrer Ja

TV rum Ja

WiFi Ja

obbeltværelse Budget som enkeltværelse

Dobbeltværelse Budget med dobbeltseng som enkeltværelse. Med bad og toilet. Badekar – Sengelinned – Toilet – Håndklæder – TV

Seng på dobbeltværelse

Seng på dobbeltværelse med dobbelt seng. Med bad og toilet.
Badekar – Sengelinned – Toilet – Håndklæder – TV

Seng på dobbeltværelse med en opredning

Seng på et dobbeltværelse med opredning, bestående af dobbeltseng samt en sovesofa. Med bad og toilet. Badekar – Sengelinned – Toilet – Håndklæder – TV

Seng på dobbeltværelse med en opredning og balkon

Seng på et dobbeltværelse med en opredning med dobbeltseng samt en opredning og balkon. Med bad og toilet. Badekar – Sengelinned – Toilet – Håndklæder – TV

Seng på dobbeltværelser med 2 opredninger til 3 personer og balkon ( Max 3 personer )


Seng på et dobbeltværelse med dobbeltseng samt en opredning på en sovesofa. Med bad og toilet.
Badekar – Sengelinned – Toilet – Håndklæder – TV

Seng på dobbeltværelse med 3 opredning til 4 personer og balkon ( Max 4 personer )

Seng på et dobbeltværelse med dobbeltseng samt sovesofa og opredning. Med bad, toilet og balkon. Badekar – Sengelinned – Toilet – Håndklæder – TV

AccommodationTypes