Østrig, Ischgl

Hotel

Pension Sylvia

Morgenmad

Fakta

Om Pension Sylvia

Centralt i Ischgl - men samtidig tæt på liften - finder du Danskis eget 3-stjernede Pension Sylvia med alt, du har brug for.

Hvis du ønsker at bo tæt på centrum og kun 300 meter fra Paradatschgratbahn, er Pension Sylvia det perfekte valg for dig. Hotellet drives af skandinavisk personale. Alle ophold på pensionen er med morgenmad.


Værelserne & faciliteterne

Værelserne er alle indrettet i nyere stil med bad og toilet samt TV. Vi råder over forskellige værelsesformer, nogle med balkon. Kat.B-værelserne ligger i kælderen og har højtsiddende vinduer.
På hotellet kan dagen afrundes med en drink i den hyggelige lounge/bar, så indtrykkene kan fordøjes. Der findes ligeledes en sauna og dampbad hvis ømme muskler skal plejes. 
Der er gratis internet, bar, skiopbevaring med støvlevarmer, elevator samt parkeringspladser til rådighed ved hotellet. Parkeringspladser dog i begrænset omfang - det vil sige, at der er få pladser, og bilen kan ikke flyttes i løbet af ugen, herefter henvises til offentlig parkering.
Danski glæder sig til at se dig på Pension Sylvia på årets skiferie.

Afstande

Afstand til piste 300 m

Afstand til lift 300 m

Afstand til centrum 300 m

Afstand til shopping 150 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Nej

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Minimarked Nej

Faciliteter

Babyseng Ja

Badekar eller bruser Ja

Dampbad Ja

Glutenfri mad Ja

Hotel Ja

Lounge Ja

Vis mere

Morgenmad: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Toilet: Ja

TV rum: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng, et tv og et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset er beliggende i stueetagen.

Badekar – Sengelinned – Toilet – Håndklæder – TV

Dobbeltværelse, BUDGET

Dobbeltværelse til to personer i hotellets underetage - delvis kælder. Værelset har derfor højtsiddende vinduer i brysthøjde. Værelset består af to enkeltsenge og et badeværelse med brusebad samt toilet.

Sengelinned – Bad & toilet – Håndklæder – TV

Dobbeltværelse med balkon og mulighed for én ekstra opredning

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng - som kan laves til to enkeltsenge, balkon og tv. I værelset kan der laves en opredning, så der kan sove tre personer i værelset. Desuden finder du et badeværelse med brusebad og toilet.
Balkon eller terrasse – Sengelinned – Toilet – Håndklæder – TV 
Dobbeltværelse med mulighed for én ekstra opredning

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng, et tv og et badeværelse med brusebad og toilet. På værelset er der mulighed for at lave en opredning, så der kan sove tre personer i værelset. Værelset er beliggende i stueetagen.
Badekar – Sengelinned – Toilet – Håndklæder – TV

Dobbeltværelse med balkon og mulighed for to opredninger

Et af de større dobbeltværelser til to personer. Værelset består af en dobbeltseng og en sovesofa med mulighed for to opredninger, så der kan sove fire personer i værelset samt et tv. Vær dog opmærksom på, at det kan være en smule trængt til fire voksne - ideelt til tre voksne eller to voksne med to børn. Værelset har desuden et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har desuden en balkon.

Balkon - Badekar – Sengelinned – Hårtørrer – Toilet – Håndklæder -TV -WiFi (gratis)

Familieværelse til fem personer med dobbeltseng, en sovesofa og en enkeltseng

Et af de større værelser på hotellet - perfekt til familien på fem personer. Værelset består af en dobbeltseng, som kan laves til to enkeltsenge, en sovesofa til to personer og en enkeltseng. Værelset har desuden et badeværelse med brusebad og toilet samt en balkon.
Balkon – Badekar – Sengelinned – Toilet – Håndklæder – TV 

AccommodationTypes