Børnevenlige Lofer Familieskiferie til Østrig

Sådan er en skiferie til Lofer i Østrig:

  • Et rent slaraffenland for børnefamilier og nybegyndere!
  • Tryg for børnene med dansk skiskole.
  • Billig skiferie – gratis liftkort for børn til og med 12 år.
  • Snesikker med intet mindre end 70 snekanoner.

Tryghed og snesikker skiferie for hele familien

Lad os være ærlige - Lofer er ikke den største skidestination i Østrig. Men Lofer er større end mange skisports-destinationer i Norge og Sverige, og her er alt du har brug for - både til familien, den øvede skiløber og til dig, der gerne vil mere end at stå på ski. Alt det og så er prisen i bund – hvad er der ikke at kunne lide?

Læs mere om Lofer her

Fakta om Lofer

Blå pister

31 km

Røde pister

12 km

Sorte pister

03 km

Samlet pister

46 km

Lofer

Højeste skiløb

1.750 m

Længste nedfart

9 km

Fun-park

Ja

Off-piste

Ja

Antal lifte

12

Liftkapacitet

17.730 per/t

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Almenwelt

Senderexpress

Loferer Steinberge

Grubhörndl

Børnevenligt skiområde På ski i Lofer

Lofer er din garanti for familiehygge og den bedste tid på skiferien. Byen og skiområdet er som skabt til børnefamilier, der ønsker en skiferie i trygge, rolige og charmerende omgivelser.

Skiområdet i Lofer er dejligt overskueligt. Langt de fleste pister er blå, brede og perfekte til børn og nybegyndere – eller for dig, som gerne vil øve din teknik.

Slaraffenland for børn

Vi kan ikke sige det nok – Lofer er perfekt til børn! De fleste af lifterne har børnesikring, der er masser af skønne pister for børn, et legeland på pisten og ja, vi kunne blive ved. Alt i denne by er tænkt ud fra børnenes ønsker og behov, og det giver en enorm sikkerhed og tryghed for alle forældre.

Lad børnene stå videre

I bunden af dalen er der en legeplads til de mindste skiløbere. Her kan du nyde en kold øl eller en varm kakao, mens børnene hygger videre på den lille legeplads og skiområde. Du kan nemt holde øje med dem fra de nærliggende caféer og restauranter, så det er win-win for alle!

Generelt er det sådan i terrænet, at børnene skal være meget opfindsomme, hvis de skal blive væk fra jer forældre, og det giver jo en dejlig tryghed. For alle ved jo godt, det kan være lidt svært at holde styr på de små krudtugler på skiferien.

Dansk skiskole i Lofer

Skal dine børn på skiskole, så er det altså bare bedst, når det er til at forstå for de små - og derfor har vi hos Danski garanti for dansk skiskole i Lofer for børnene. Det er muligt at komme i skiskole fra 3-års alderen, og børnene elsker det. Samtidig giver det jer forældre et par timer til selv at suse igennem på pisterne og få luft under skiene.

Charmerende alpehytter

Skal du have en varm kakao pause eller lidt frokost? Overalt i terrænet finder du hyggelige Alpehytter, hvor du og dine med-skiløbere kan sætte jer ind og få slukket både tørsten og sulten.

Skiløb til den øvede i Lofer

Selvom området er utrolig børnevenligt, så kan den øvede også sagtens få fedt skiløb i Lofer. Der er både røde og sorte pister, som du stort set har for dig selv, da området netop er meget besøgt af familier med børn - og så finder du naturligvis også noget af den fantastiske, østrigske off-piste her.

Snesikker skiferie

Skulle sneen mangle på skiferien, så frygt ej. Lofer har intet mindre end 70 snekanoner, som kan sikre, at pisterne er lækre at stå på, uanset vind og vejr.

Udvid dit liftkort til Saalachtal

Selve skiområdet i Lofer består af 46 pistekilometer som er inkluderet i dit liftkort, men Lofer er en del af Saalachtal. Så hvis du en af dagene ønsker at stå på ski i et andet område, kan du tage skibussen – eller bilen, hvis du selv er kørt hertil - til et nærliggende skiområde, hvor 100 nye pistekilometer venter til dig. Vær opmærksom på, at sådan et dagskort er et tilkøb som skal foretages i Lofer.

Langrend i Lofer

Vil du gerne prøve kræfter med langrend? Så er der intet mindre end 41 kilometers langrendsløjper i Lofer, som bare venter på dig! Her kan du se frem til enestående naturoplevelser.

Læs mere om byen Lofer her

Populære ophold i Lofer

Tryg og charmerende Om byen i Lofer

Lofer ligger tæt på den tyske grænse og er som skabt til børnefamilier - og det er ikke kun godt skiløb, som du finder her.

I Lofer er der en rigtig hyggelig gågade som absolut er et besøg værd på skiferien. Her finder du butikker, caféer og restauranter. Så der er altså god mulighed for både at få shoppet lidt, men også for at spise ude.

Byliv i Lofer

Lofer ligger i Østrig, som er verdenskendt for sin afterski. Det er naturligvis også muligt at tage til afterski i Lofer – men lad os være ærlige: Det er ikke det, som man tager herned for. Men vil du ud en aften og synge med på ‘Anton aus Tyrol’ og danse på bordene, så er det en mulighed.

Læs mere om aktiviteter i Lofer her

Vores lejligheder og hoteller i Lofer

AccommodationTypes

Picnic og skøjteløb Aktiviteter i Lofer

Selvom Lofer ikke er den største by, så er der stadig mere at lave her i byen end skiløb.

Du finder blandt andet en natur-skøjtebane, en kælkebane ved ‘Knappenstadl’ og intet mindre end 100 vintervandringsruter omkring toppen på Loferer Alm.

Fakkelvandring i Lofer

Vil du have en enestående oplevelse på skiferien, så vil vi anbefale en fakkelvandring gennem Lamprechts-hule ved St. Martin. Det er den største gennemgangshule i verdenen, og en klar anbefaling fra Danski!

Vi gør opmærksom på, at barer, butikker, restauranter og andre faciliteter kan have restriktioner eller være lukkede på grund af COVID-19.

Arrangementer med guiderne

Vores guider i Lofer har også hver sæson en masse spændende arrangementer på ugeprogrammet. Det varierer lidt fra sæson til sæson og nogle er mod ekstra betaling. Herunder er et udkast til, hvad der kunne være på et ugeprogram med guiderne.

  • Pistevisning kun for børn
  • Pistevisning
  • Picnic på pisten
  • Masser af børnearrangementer
  • Musikquiz

Få et tilbud på skiferien til Lofer

Lad os hjælpe med at finde en skiferie til Lofer. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vild med Lofer? Så kan du også lide ..