Østrig, Obertauern

Hotel

Hotel Das Schütz

Halvpension

Fakta

Om Hotel Das Schütz

Bo på det fire-stjernede Hotel Das Schütz beliggende midt på hovedgaden og med skiløb lige uden for din hoveddør. Her bliver familie, par og venner budt velkommen til skiferie i Obertauern.

På Hotellet starter skiferien med næsten ski-in/ski-out, hotellet ligger nemlig lige for foden af pisten og kun et sneboldkast fra skiløbet. Det er meget enkelt og nemt at komme afsted på ski hver morgen i Obertauerns fantastiske skiområde. Det allerbedste er, at du kan få dansk skiskole til både dem med små- og lange skiben.

Når du bor på Hotel Das Schütz, bor du på hovedgaden, så du har faktisk alt tæt på dig. Hvis du gerne vil udforske Obertauern, ligger udvalget af butikker, restauranter, supermarkeder og barer lige for fødderne af dig. Der er god mulighed for at opleve den østrigske charme.

Skiferie med halvpension

Alle ophold på hotellet er med halvpension. Hver morgen kan du stå op til en stor, overdådig morgenmadsbuffet og fylde maven op til dagens skiløb. Hvem vil ikke gerne starte dagen nemt og lækkert ud på samme tid. Det er bare med at tage plads i hotellets hyggelige restaurant med kig til den bløde og dugfriske sne, der venter dig få øjeblikke efter.

Når du kommer træt og sulten hjem efter dagens skiløb, er der igen nogen, der har sørget for, at du spiser godt. Kokkene laver en lækker middag til dig, som du kan nyde i hotellets hyggelige restaurant.

Efter du har nydt din aftensmad i ro og mag, kan du slutte dagen af i hotellets bar. Her mikser bartenderne gerne en god drink sammen til dig, skænker dig en øl eller brygger din aftenkaffe. Er du glad for vin, har hotellet også deres egen vinkælder, hvor du kan komme ned og smage på et godt udvalg af forskellige slags vine. En hyggelig måde at slutte skidagen af på.

Få varmen tilbage i kroppen i hotellets wellessafdeling

Er du også typen, der ofte fryser? Eller trænger kroppen bare til at slappe af og lade op efter dagens skiløb. Så har hotellet et godt kort på hånden, til når du kommer hjem fra dagens skiløb. Hotellet har nemlig deres egen spa- og wellness afdeling. Der kan du få varmen tilbage i kroppen i deres sauna’er, eller du kan boble løs i boblebadet eller swimmingpoolen.

Værelserne

På hotellet bor du på dejlige, lyse værelser med trægulv, som er indrettet i en simpel og moderne østrigsk stil. Samtlige værelser er flotte og velholdte, og familieværelserne er rummelige og med god plads til alle. Der er ingen tvivl om at værelserne er hyggelige, og at de indeholder det, du har behov for på din skiferie.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Gamsleiten. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at byde dig velkommen på Hotel Das Schütz i Obertauern.

Afstande

Afstand til piste 25 m

Afstand til lift 350 m

Afstand til centrum 0 m

Afstand til shopping 20 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Safetybox Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Vinkælder Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Babyseng Ja

Dampbad Ja

Fitnessrum Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Skirum med støvletørrer Ja

Vis mere

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse


Dobbeltværelse med dobbeltseng på ca. 29 kvm. Værelset har badeværeles med brusebad samt WC separat. Derudover er der TV, samt adgang til internet.

Sengelinned - Håndklæder - Safe - Hårtørre

Dobbeltværelse med 1 opredning

Dobbeltværelse på mellem 29 og 34 kvm. Værelserne har dobbeltseng samt et sidde område med mulighed for en ekstra opredning på en sovesofa. Værelset har badeværelse med brusebad og WC separat. Derudover er der TV, samt adgang til internet.Sengelinned - Håndklæder - Safe - Hårtørre

AccommodationTypes