Østrig, Obertauern

Hotel

Hotel Marietta Skibootcamp

Halvpension

Fakta

Om Hotel Marietta Skibootcamp

Fire-stjernede Hotel Marietta byder alle skibootcampers velkommen til snesikre Obertauern i uge 5!

Vi har kun 3-sengs værelser tilbage på heluge og pladser på dobbeltværelser på halvuge. Vi har ikke hele hotellet for os selv i år, men vi får afdelinger på hotellet der kun er for os – men det opvejes også af selve hotellet. Læs bare videre og se, hvad du kan glæde dig til!


Velkommen til

Hotellet ligger blot 100 meter fra pisten, så det er meget nemt og enkelt at komme afsted på ski og undervisning i Obertauerns store område. Det kan man da kalde central beliggenhed, der vil noget!

Hotel Marietta tager imod med åbne arme - fra det øjeblik du træder ind på hotellet, føler du dig velkommen i gode rammer. Det starter helt naturligt med den store og lækre reception. Herfra går det videre til loungen med den hyggelige og varme stemning omkring den åbne pejs. Den lune og hyggelige stemning følger med, uanset hvor du er på hotellet.

Skiferie med wellness

Der er en swimmingpool, hvor alle voksne og barnlige sjæle kan slå sig løs. Hvis du ikke selv vil i poolen er der flere dejlige liggestole, du kan slænge dig i med en god bog, mens vandhundene hygger sig. I dette område er der også en sauna. Det er altså perfekt efter en dag med skiundervisning!

Derudover er der et særligt saunaområde tilknyttet. Her finder du to saunaer i en lille udendørs træhytte, et dampbad og et spabad, og adgang til området er udelukkende for voksne over 16 år. Saunaerne har desuden direkte adgang til sneen, så hvis du er frisk, så hop ud i sneen og direkte ind i varmen igen. I saunaområdet skal du i perioder, i god østrigsk stil, være nøgen. Tidspunkterne vil fremgå tydeligt på hotellet.

Skiudlejning og skiskole i kælderetagen

I kælderen er skiudlejningen. I skal altså slet ikke udenfor, for at komme til at leje jeres ski. Det betyder, at I kan leje ski direkte på hotellet.

Rum til sport og leg for store og små

Kan du godt lide at vinde? Så tag din skibuddy med ned i hotellets spillerum. Her er der forskellige spillemaskiner, bordtennis og poolbord, så hvem skal du udfordre? Vær opmærksom på, at nogle af spillemaskinerne er mod ekstra betaling.

Har du ikke brugt al din energi på dagens skibootcamp, så kan du tage træningstøj på og løbe det sidste ud i hotellets mindre fitnessrum. Her er der forskellige maskiner både til cardio og styrke, og vi er sikre på, at du nok skal få brugt dagens sidste krudt her.

Udsøgt morgenmad

Alle ophold på Hotel Marietta i Obertauern er med halvpension. Hver morgen står du op til en stor morgenbuffet. Her er blandt andet en ægge-station med live-cooking, hvor du kan få alt fra scrambled eggs med bacon, spejlæg, omelet og meget mere. Desuden er der brød, ymer, yoghurt, müsli, cornflakes og hvad du ellers skulle have lyst til. Der er i hvert fald ingen risiko for at gå sulten fra morgenbordet.

Bar og lounge

Efter en dag på skibootcamp kan du sætte dig i baren og gå på opdagelse i det store drinkskort for en aperitif. Har du lyst til at smage lidt lokale østrigske vine, så kan det også lade sig gøre her. Henvend dig i baren og vores barchef vil sørge for at sætte en lille vinsmagning op i et lille, hyggeligt lokale, hvor han vil fortælle lidt om vinene.

Aftensmad

Aftensmaden er en buffet bestående af forret, hovedret og dessert. Menuen varier fra dag til dag, og der er altid flere retter at vælge imellem. Desserten består for eksempel hver aften af en ostedessert, isdessert og kage. Lyder det ikke lækkert?

Restauranten

Restauranten er inddelt i mindre rum, som giver en hyggelig stemning, og du føler ikke, det er en spisesal. Alle skibootcampers vil spise i et rum for sig selv.


Vi tilbyder naturligvis vegetarisk kost, ligesom vi også kan tage hensyn til allergi overfor diverse fødevarer. For at imødekomme ønsker om at tilpasse menuen af hensyn til allergier, skal dette informeres når du booker rejsen. Vær opmærksom på, at såfremt en særligt allergivenlig diæt ønskes, vil dette være gældende for hvert måltid under hele din skiferie.

OBS! På Hotel Marietta beder vi venligst vores gæster om ikke at spise aftensmad i skitøj.

Restaurant Grill800

Vil du spise ude en aften, behøver du faktisk ikke gå helt ud. Hotel Marietta har nemlig sin egen à la carte restaurant, Grill800. Restaurantens navn kommer af at grillen altid er 800 grader varm. Her kan du sætte tænderne i udsøgte kød-udskæringer stegt ved denne høje og absolut ideelle temperatur. Aftensmad her er på egen regning.

På trods af at Grill800 ikke er en del af halvpensionen, vil vi gerne give jer mulighed for at få denne lækre smagsoplevelse med. Derfor tilbyder vi ofte en rabat til jer, der ønsker at udskifte den inkluderede aftenbuffet. Hør nærmere herom ved at spørge i receptionen eller direkte i restauranterne.

Andre faciliteter

Kører du i bil til Obertauern, er der i en lukket parkeringskælder under hotellet en parkeringsplads pr. værelse. Din bil holder altså indendørs under hele skiferien.

Har du en Tesla eller en anden el-bil, er der mulighed for gratis at oplade din bil i hotellets parkeringskælder. Ligeledes byder hotellet på en skikælder med støvlevarmer.

Alt det, og med kun 100 meter til pisten, bliver skiferien altså ikke meget lettere end dette.

Kendisser på Hotel Marietta

Hotellet er generelt velbesøgt af kendte ansigter, og blandt andet opholdt The Beatles sig i Obertauern i 1965, hvor de gav deres eneste koncert i Østrig nogensinde på netop Hotel Marietta.

Om du er kendis eller ej, så er du vores stjerne, for hos Danski er alle gæster V.I.P.
 

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Hos Danski glæder vi os til at se jer i Obertauern på Hotel Marietta på årets Skibootcamp i uge 5.

Afstande

Afstand til piste 100 m

Afstand til lift 400 m

Afstand til centrum 500 m

Afstand til shopping 250 m

Afstand til skibus 250 m

Afstand til skileje 0 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi i lejlighed Ja

Safetybox Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Glutenfri mad Ja

Vinkælder Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Babyseng Ja

Børnepool Ja

Børnevenlig Ja

Dampbad Ja

Fitnessrum Ja

Jacuzzi Ja

Vis mere

Konferencerum: Ja

Legerum: Ja

Legerum: Ja

Live musik: Ja

Lounge: Ja

Pejs: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

SwimmingPool: Ja

TV rum: Ja

Vaskeservice: Ja

Wellness: Ja

Wellness behandlinger: Ja

WiFi: Ja

Enkeltværelse


Enkeltværelse med bad og toilet.

Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab – Bad & Toilet – håndklæder- TV-  WiFi (Gratis) 


Seng på dobbeltværelse Budget +

Seng på dobbeltværelse med dobbeltseng. Med bad og toilet
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab – Bad & Toilet – håndklæder- TV-  WiFi (Gratis) 

Seng på 3 sengsværelse

Seng på værelse med dobbeltseng og en sovesofa til en person. Med bad og toilet.

Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab – Bad & Toilet – håndklæder- TV- WiFi (Gratis)

Seng på dobbeltværelse Budget


Seng på et dobbeltværelse Budget med dobbeltseng. Med bad og toilet.

Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab – Bad & Toilet – håndklæder- TV- WiFi (Gratis)

AccommodationTypes