Østrig, Obertauern

Hotel

Hotel Marietta

Inkl. 6 dages liftkort

Inkl. halvpension

Rejsende 2 voksne
Transport Egen transport
Ankomstdato 16.02.2019
Hjemrejsedato 23.02.2019

Vælg værelser

Alternativ 1

1 x Boutique Suite (2 personer)

Moderne suite hvor badeværelse og soveværelse er i samme rum - moderne og lækkert værelse. Det er et af hotellets absolut bedste værelser.
Værelsets størrelse er 72 m2.

  • Fransk altan
  • Håndklæder
  • Hårtørrer
  • Minibar
  • Safebox
  • Sengelinned
  • Telefon
  • Toilet/bad
  • TV
  • Wi-Fi (gratis)
Beskrivelse

Pris pr. person fra: DKK 16.799,-

Om Hotel Marietta

Hotel Marietta tager imod dig med åbne arme! Fra det sekund du træder ind på hotellet, føler du dig velkommen og hjemme. Du træder ind i den store, lækre reception med direkte adgang til loungen med en pejs, som skaber en varm og hyggelig stemning – og denne stemning følger dig, uanset hvor du er på hotellet. Hotellet ligger kun 100 meter fra pisten, og det sted, du starter om morgenen, er også det sted, du slutter om eftermiddagen. Det er altså let at komme på ski i det store skiområde i Obertauern.

Hotellet rummer værelser i forskellige kategorier både til familien, vennerne og kæresterne på skiferie. Her er forskellige standarder på værelserne, fra standard til luksus, altså sådan rigtig luksus. Der er en suite med et badekar i midten af værelset med udsigt over Alperne - behøver vi sige mere?

Alle værelser, uanset om det er standard eller suiter, er flotte og velholdte. Jo mere du betaler, jo mere luksus får du. Familieværelserne er gode og rummelige med plads til hele familien, både de små børnefamilier, men også familierne med lidt ældre børn. Uanset hvilket værelse du vælger at bo på, har du adgang til et 4-stjernet luksushotel med alt, hvad du kan drømme om på skiferien.

Desuden er der roomservice på hotellet hver dag, hvor du både kan få serveret snacks og drikkevarer på værelset. Derudover kan du også bestille en minibar på værelset. Det er altså for lækkert!

Hotel Marietta i Obertauern har alle de faciliteter, du turde drømme om - både for store og små skiløbere. For familiens yngste skiløbere er der blandt andet et legerum lige ved siden af restauranten, hvor de små kan lege og hygge sig, mens I forældre nyder maden. Hotellet har også en børnebiograf, hvor der vil blive vist film og lavet andre hyggelige arrangementer. Der er desuden en stor pool, hvor børn og barnelige sjæle kan slå sig løs. Hvis du ikke selv vil i poolen er der flere hyggelige liggestole, hvor du kan læse en god bog på, mens de små hygger sig. I dette område er der også en sauna.

Endnu bedre er, at du på Hotel Marietta finder dansk børneskiskole i kælderen af hotellet – ja, du læste rigtigt. Hotellet er altså ideelt til børnefamilier.

Rejser du ikke med børn, så bare rolig. Foruden poolen er der nemlig et saunaområde med to saunaer i en lille træhytte uden for, et dampbad og et spabad - og dette område er kun for voksne. Her er der altså en helt anden ro og mulighed for lidt alene tid. Saunaerne har desuden direkte adgang til sneen, så hvis du tør, så hop ud i sneen og direkte ind i varmen igen. I saunaområdet skal du i perioder, i god østrigsk stil, være nøgen. Hvornår vil fremgå tydeligt på hotellet.

Kan du godt lide at vinde? Så ta' din kæreste, venner eller hele familien med ned i hotellets spillerum. Her er der forskellige spillemaskiner, bordtennis og pool - så hvem skal du udfordre?

Har du ikke brugt al din energi på ski, så kan du tage træningstøj på og løbe det sidste ud i hotellets mindre fitnessrum. Her er der forskellige maskiner både til cardio og styrke, og vi er sikre på, at du nok skal få brugt dagens sidste krudt her.

Alle ophold på Hotel Marietta i Obertauern er med halvpension. Hver morgen kan du se frem til en stor morgenbuffet. Her er blandt andet en ægge-station med live-cooking, hvor du kan få alt fra scrambled eggs med bacon, spejlæg, omelet og meget mere. Desuden er der brød, ymer, yougurt, cornflakes og ja, alt hvad du ellers skulle have lyst til. Der er i hvert fald ingen chance for, at du går sulten fra morgenmadsbordet.

Efter en dag på ski kan du sætte dig i baren og gå på opdagelse i det store drinkskort. Hvis du hellere vil til lidt vinsmagning, er det også muligt på hotellet mod betaling. Vinsmagningen bliver afholdt af hotellets egen sommelier, og på den måde kan du finde den helt rigtige vin til aftensmaden.

Aftensmaden er en buffet bestående af tre retter; forret, hovedret og dessert. Menuen varier fra dag til dag, men der er altid flere retter at vælge imellem. Desserten består for eksempel hver aften af en oste dessert, isdessert og kage. Lyder det ikke lækkert? Til familiens yngste er der også en børnemenu, som ikke består af pomfritter hele ugen. På Hotel Marietta beder vi venligst vores gæster om ikke at spise aftensmad i skitøj. Restauranten er inddelt i mindre rum, som giver en hyggelig stemning, og du føler ikke, det er en spisesal. Du spiser ved værelsesnummer, og rejser du sammen med andre, arrangerer vi, at I spiser sammen.

I nogle uger vil der være spisning af to omgange i restauranten. Rejser du med børn, spiser I naturligvis først, mens alle der først lige skal hjem fra afterski, kan tage det sidste hold. Du får mere information, når du ankommer på hotellet, i de uger hvor det er aktuelt.

Vil du en aften spise ude, så behøver du faktisk ikke gå helt ud. Hotel Marietta har nemlig sin egen a la carte restaurant, Grill800. Restauranten hedder det, fordi grillen altid er 800 grader varm, og her kan du sætte tænderne i udsøgte retter. Aftensmad her er på egen regning.

Er I en større gruppe eller et firma? Så er Hotel Marietta ideelt. Her kan I få jeres eget rum i restauranten, hvor I kan spise sammen. Desuden råder hotellet også over et konferencerum med egen bar på øverste etage med en unik udsigt over Alperne. Lyder det som noget for dig og dit firma? Så ring til Danski på 86 800 600.

Kører du i bil til Obertauern, så er der faktisk én parkeringsplads pr. værelse i en lukket parkeringskælder under hotellet. Din bil holder altså indendørs under hele skiferien. Har du en Tesla eller en anden el-bil, så er der også muligt for gratis at oplade din bil i hotellets parkeringskælder. Ligeledes er der en skikælder med støvlevarmer, gratis wifi, skileje og skiskolen er i kælderen af Hotel Marietta. Alt det og med kun 100 meter til pisten, bliver skiferien altså ikke meget lettere end dette.

Hotellet er generelt velbesøgt af kendte, blandt andet boede Beatles bandet på hotellet i 1965, hvor de gav deres eneste koncert i Østrig nogen sinde på netop Hotel Marietta. Den næste kendte bliver vel dig? For hos Danski er alle V.I.P.

Danski glæder sig til at se dig i Obertauern på Hotel Marietta på årets skiferie.

Afstand til piste

100 m

Afstand til lift

400 m

Afstand til centrum

500 m

Pension

Halv

Bar

Ja

TV

Ja

Restaurant

Ja

Wi-fi (free)

Ja

Elevator

Ja

Parkering

Ja

Yderligere faciliteter

Dampbad, Fitnesscenter, Garage, Konferencerum, Legerum, Lounge, Minibiograf, Pejsestue, Reception, Sauna, Skikælder m. støvletørrer, Slutrengøring, Swimming Pool, Wellness

Skileje, skiskole og liftkort

Information om skileje

I Obertauern finder du skiudlejningen i bunden af Hotel Marietta. Skiudlejningen ligger næsten lige hvor skiløbet starter. Personalet i butikken er yderst kompetente og vil gøre alt, hvad de kan, for at finde det helt rigtige udstyr til dig på din skiferie.

Ski – indbefatter ski og skistave.

Ski, komplet – indbefatter ski, skitave og skistøvler. For børn op til 12 år er hjelm også inkluderet.

Snowboard – indbefatter kun selve snowboard med bindinger

Snowboard, komplet – indbefatter snowboard med bindinger og støvler. For børn op til 12 år er hjelm også inkluderet

Herunder er en kort forklaring af de forskellige pakker, som du kan vælge imellem i Obertauern:

Sølv – er lidt stivere ski, som passer god til dig, der har været på ski et par uger de seneste år. Det er en god ski til dig, som søger en sjov og god dag både på og uden for pisten. De fleste ski er allround/all mountain ski, men der er også andre typer til korte og lange sving.

Guld – er de helt nye topmodeller til den krævende og ambitiøse skiløber. Her er der også mulighed for at vælge mellem forskellige typer af ski til korte og lange sving eller fart.

Platin - er de nye topmodeller fra i år til den krævende og erfarne skiløber. Skiene er stive og mindre eftergivende. Her er der også mulighed for at vælge forskellige typer til korte og lange sving, all mountain, freestyle eller fart.

Hvis du føler, du har lejet ski, der ikke passer til dit niveau, kan du – mod betaling – ændre til en anden kategori.

Skilejen kan bestilles online på Mit Danski//Min skirejse.

Inkluderer ski, støvler og stave i Gold-klassen. Gold-klassen er de nye topmodeller til den mere krævende skiløber. Skiene er stivere og mindre eftergivende og er de ski vi anbefaler dem der har været på ski flere gange.

1 dag: DKK 315,-
2 dage: DKK 502,-
3 dage: DKK 688,-
4 dage: DKK 875,-
5 dage: DKK 1.030,-
6 dage: DKK 1.184,-
7 dage: DKK 1.184,-
8 dage: DKK 1.326,-

Inkluderer ski, støvler og stave i Platin-klassen.

1 dag: DKK 347,-
2 dage: DKK 560,-
3 dage: DKK 772,-
4 dage: DKK 972,-
5 dage: DKK 1.120,-
6 dage: DKK 1.255,-
7 dage: DKK 1.255,-
8 dage: DKK 1.428,-

Inkluderer ski, støvler og stave i Silver-klassen. Silver-klassen er de ski, der er lettest at løbe på og de ski vi anbefaler til nybegyndere og let øvede skiløbere. De fleste ski er allround/all mountain ski men der er også andre typer til korte og lange sving

1 dag: DKK 283,-
2 dage: DKK 431,-
3 dage: DKK 579,-
4 dage: DKK 708,-
5 dage: DKK 817,-
6 dage: DKK 920,-
7 dage: DKK 920,-
8 dage: DKK 1.030,-

Inkluderer ski, hjelm, støvler og stave i Silver-klassen. Silver-klassen er de ski der er lettest at løbe på og de ski vi anbefaler til nybegyndere og let øvede skiløbere. De fleste ski er allround/all mountain ski men der er også andre typer til korte og lange sving.

1 dag: DKK 138,-
2 dage: DKK 212,-
3 dage: DKK 286,-
4 dage: DKK 351,-
5 dage: DKK 405,-
6 dage: DKK 457,-
7 dage: DKK 457,-
8 dage: DKK 512,-

Inkluderer ski, støvler, hjelm og stave. Skiene har den rette blødhed og længde i forhold til børnenes højde, hvilket gør skiene ideelle til en sjov dag på pisten.

1 dag: DKK 103,-
2 dage: DKK 154,-
3 dage: DKK 206,-
4 dage: DKK 245,-
5 dage: DKK 283,-
6 dage: DKK 322,-
7 dage: DKK 322,-
8 dage: DKK 360,-
9 dage: DKK 399,-
10 dage: DKK 438,-
11 dage: DKK 476,-
12 dage: DKK 515,-
13 dage: DKK 553,-
14 dage: DKK 592,-
15 dage: DKK 631,-

Inkluderer snowboard og støvler i Silver-klassen.

1 dag: DKK 277,-
2 dage: DKK 425,-
3 dage: DKK 573,-
4 dage: DKK 701,-
5 dage: DKK 811,-
6 dage: DKK 914,-
7 dage: DKK 914,-
8 dage: DKK 1.023,-

Inkluderer snowboard og støvler i Gold-klassen.

1 dag: DKK 309,-
2 dage: DKK 495,-
3 dage: DKK 688,-
4 dage: DKK 869,-
5 dage: DKK 1.023,-
6 dage: DKK 1.178,-
7 dage: DKK 1.178,-
8 dage: DKK 1.319,-

Inkluderer snowboard, hjelm og støvler i Silver-klassen.

1 dag: DKK 138,-
2 dage: DKK 212,-
3 dage: DKK 286,-
4 dage: DKK 344,-
5 dage: DKK 396,-
6 dage: DKK 447,-
7 dage: DKK 447,-
8 dage: DKK 502,-

Inkluderer snowboard, hjelm og støvler.

1 dag: DKK 103,-
2 dage: DKK 154,-
3 dage: DKK 206,-
4 dage: DKK 245,-
5 dage: DKK 283,-
6 dage: DKK 322,-
7 dage: DKK 322,-
8 dage: DKK 360,-

Inkluderer ski og stave i Gold-klassen. Gold-klassen er de nye topmodeller til den mere krævende skiløber. Skiene er stivere og mindre eftergivende og er de ski vi anbefaler dem der har været på ski flere gange.

1 dag: DKK 193,-
2 dage: DKK 328,-
3 dage: DKK 463,-
4 dage: DKK 598,-
5 dage: DKK 714,-
6 dage: DKK 830,-
7 dage: DKK 830,-
8 dage: DKK 927,-

Inkluderer ski og stave i Platin-klassen.

1 dag: DKK 225,-
2 dage: DKK 386,-
3 dage: DKK 547,-
4 dage: DKK 695,-
5 dage: DKK 804,-
6 dage: DKK 901,-
7 dage: DKK 901,-
8 dage: DKK 1.030,-
15 dage: DKK 1.930,-

Inkluderer ski og stave i Silver-klassen. Silver-klassen er de ski, der er lettest at løbe på og de ski vi anbefaler til nybegyndere og let øvede skiløbere. De fleste ski er allround/all mountain ski men der er også andre typer til korte og lange sving.

1 dag: DKK 161,-
2 dage: DKK 257,-
3 dage: DKK 354,-
4 dage: DKK 431,-
5 dage: DKK 502,-
6 dage: DKK 566,-
7 dage: DKK 566,-
8 dage: DKK 631,-

Inkluderer ski og stave i Silver-klassen. Silver-klassen er de ski, der er lettest at løbe på og de ski vi anbefaler til nybegyndere og let øvede skiløbere. De fleste ski er allround/all mountain ski men der er også andre typer til korte og lange sving.

1 dag: DKK 80,-
2 dage: DKK 129,-
3 dage: DKK 177,-
4 dage: DKK 216,-
5 dage: DKK 251,-
6 dage: DKK 283,-
7 dage: DKK 283,-
8 dage: DKK 315,-

Inkluderer ski og stave Skiene har den rette blødhed og længde i forhold til børnenes højde, hvilket gør skiene ideelle til en sjov dag på pisten.

1 dag: DKK 58,-
2 dage: DKK 90,-
3 dage: DKK 122,-
4 dage: DKK 148,-
5 dage: DKK 174,-
6 dage: DKK 199,-
7 dage: DKK 199,-
8 dage: DKK 225,-

Inkluderer snowboard i Silver-klassen.

1 dag: DKK 161,-
2 dage: DKK 257,-
3 dage: DKK 354,-
4 dage: DKK 431,-
5 dage: DKK 502,-
6 dage: DKK 566,-
7 dage: DKK 566,-
8 dage: DKK 631,-

Inkluderer snowboard i Gold-klassen.

1 dag: DKK 193,-
2 dage: DKK 328,-
3 dage: DKK 463,-
4 dage: DKK 598,-
5 dage: DKK 714,-
6 dage: DKK 830,-
7 dage: DKK 830,-
8 dage: DKK 927,-

Inkluderer snowboard i Silver-klassen.

1 dag: DKK 80,-
2 dage: DKK 129,-
3 dage: DKK 177,-
4 dage: DKK 209,-
5 dage: DKK 241,-
6 dage: DKK 273,-
7 dage: DKK 273,-
8 dage: DKK 306,-

Inkluderer snowboard.

1 dag: DKK 51,-
2 dage: DKK 77,-
3 dage: DKK 103,-
4 dage: DKK 129,-
5 dage: DKK 154,-
6 dage: DKK 167,-
7 dage: DKK 167,-
8 dage: DKK 193,-

1 dag: DKK 122,-
2 dage: DKK 174,-
3 dage: DKK 225,-
4 dage: DKK 277,-
5 dage: DKK 315,-
6 dage: DKK 354,-
7 dage: DKK 354,-
8 dage: DKK 393,-

1 dag: DKK 45,-
2 dage: DKK 64,-
3 dage: DKK 84,-
4 dage: DKK 97,-
5 dage: DKK 109,-
6 dage: DKK 122,-
7 dage: DKK 122,-
8 dage: DKK 135,-
9 dage: DKK 148,-
10 dage: DKK 161,-
11 dage: DKK 174,-
12 dage: DKK 187,-
13 dage: DKK 199,-

Hjelm til voksne

1 dag: DKK 71,-
2 dage: DKK 90,-
3 dage: DKK 109,-
4 dage: DKK 129,-
5 dage: DKK 148,-
6 dage: DKK 167,-
7 dage: DKK 167,-
8 dage: DKK 199,-

Du kan bestille skileje, når du har bestilt din rejse.

Information om skiskole

Det har aldrig været nemmere at lære at stå på ski – for i Obertauern kan du komme på skiskole. Skiskolernes indgangsvinkel er enkel og lige til: Det skal være sjovt at lære at stå sikkert på ski. I Obertauern samarbejder Danski med skiskolen Schischule Koch, og deres undervisning henvender sig både til store og små, begyndere og øvede. Her kan du forbedre din teknik eller starte helt fra bunden – alle niveauer er velkomne i skiskolen. 

Dansk skiskole 
I Obertauern tilbyder vi desuden dansk skiskole, og børn kan starte i skiskolen fra 3 års alderen. Skilærerne er meget professionelle og børnevenlige, så børnene med sikkerhed får den bedste tid på skiskolen, hvor de bliver fortrolige med skiene. Læs mere om Danski’s danske skiskole her. 

Skiskole gruppeundervisning 
I Obertauern kan du også tilkøbe gruppeundervisning, hvor du får undervisning sammen med andre skiløbere, der er på samme niveau som dig selv. Gruppeundervisning foregår på samme tid for alle hold, og der kan være op til 10 deltagere på hvert hold. Undervisningen foregår klokken 10 - 12 og 14 - 16.

Snowboard gruppeundervisning 
I Obertauern tilbyder vi gruppeundervisning i snowboard til både børn, voksne og teenagere. Børn kan begynde på gruppeundervisning i snowboard, når de er fyldt 8 år. Undervisningen foregår klokken 10 - 12 og 14 - 16.

Skiskole Privatundervisning 
I Obertauern kan du tilkøbe privatundervisning – det vil sige, at du får ene undervisning af en skiinstruktør. Der vil kun være fokus på dig og dit skiløb.

Har du spørgsmål til skiskolen i Obertauern? Så ring til os på 86 800 600. 

Skiskolen i Obertauern kan bestilles online på Mit Danski

Pris: DKK 1.150,-
Pris: DKK 1.500,-
Pris: DKK 950,-
Pris: DKK 1.300,-
Pris: DKK 1.450,-
Pris: DKK 1.375,-
Pris: DKK 1.620,-
Pris: DKK 1.690,-
Pris: DKK 390,-
Pris: DKK 1.200,-
Pris: DKK 1.490,-
Pris: DKK 1.660,-
Pris: DKK 1.375,-
Pris: DKK 1.500,-
Pris: DKK 1.620,-
1 person: 440,-
2 personer: 275,-
3 personer: 210,-
4 personer: 190,-
5 personer: 165,-
1 person: 1.960,-
2 personer: 985,-
3 personer: 780,-
4 personer: 590,-
5 personer: 490,-
1 person: 555,-
2 personer: 325,-
3 personer: 250,-
4 personer: 210,-
5 personer: 190,-
6 dage: Inkluderet i prisen
7 dage: Tillægspris: DKK 250,-
8 dage: Tillægspris: DKK 450,-

Rejseplan

I modtager en kørselsvejledning fra Danski.

AccommodationTypes