Østrig, Obertauern

Hotel

Hotel Marietta

Halvpension

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Om Hotel Marietta

4-stjernede Hotel Marietta byder både familier, par og venner velkommen på skiferien til snesikre Obertauern.Hotel Marietta tager imod dig med åbne arme! Fra det sekund du træder ind på hotellet, føler du dig velkommen og hjemme. Du træder ind i den store, lækre reception med direkte adgang til loungen med en pejs, som skaber en varm og hyggelig stemning – og denne stemning følger dig, uanset hvor du er på hotellet. Hotellet ligger kun 100 meter fra pisten, og det sted, du starter om morgenen, er også det sted, du slutter om eftermiddagen. Det er altså let at komme på ski i det store skiområde i Obertauern. 

Hotelværelserne 

Hotellet rummer værelser i forskellige kategorier både til familien, vennerne og kæresterne på skiferie. Her er forskellige standarder på værelserne, fra standard til luksus, altså sådan rigtig luksus. Der er en suite med et badekar i midten af værelset med udsigt over Alperne - behøver vi sige mere?  Alle værelser, uanset om det er standard eller suiter, er flotte og velholdte. Jo mere du betaler, jo mere luksus får du. Familieværelserne er gode og rummelige med plads til hele familien, både de små børnefamilier, men også familierne med lidt ældre børn. Uanset hvilket værelse du vælger at bo på, har du adgang til et 4-stjernet luksushotel med alt, hvad du kan drømme om på skiferien.   Desuden er der roomservice på hotellet hver dag, hvor du både kan få serveret snacks og drikkevarer på værelset. Derudover kan du også bestille en minibar på værelset. Det er altså for lækkert!  

Muligheder for hele familien

Hotel Marietta i Obertauern har alle de faciliteter, du turde drømme om - både for store og små skiløbere. For familiens yngste skiløbere er der blandt andet et legerum lige ved siden af restauranten, hvor de små kan lege og hygge sig, mens I forældre nyder maden. Hotellet har også en børnebiograf, hvor der vil blive vist film og lavet andre hyggelige arrangementer. Der er desuden en stor pool, hvor børn og barnelige sjæle kan slå sig løs. Hvis du ikke selv vil i poolen er der flere hyggelige liggestole, hvor du kan læse en god bog på, mens de små hygger sig. I dette område er der også en sauna.  Endnu bedre er, at du på Hotel Marietta finder dansk børneskiskole i kælderen af hotellet – ja, du læste rigtigt. Hotellet er altså ideelt til børnefamilier. 

Wellness afdeling

Rejser du ikke med børn, så bare rolig. Foruden poolen er der nemlig et saunaområde med to saunaer i en lille træhytte uden for, et dampbad og et spabad - og dette område er kun for voksne. Her er der altså en helt anden ro og mulighed for lidt alene tid. Saunaerne har desuden direkte adgang til sneen, så hvis du tør, så hop ud i sneen og direkte ind i varmen igen. I saunaområdet skal du i perioder, i god østrigsk stil, være nøgen. Hvornår vil fremgå tydeligt på hotellet. 

Spillerum 

Kan du godt lide at vinde? Så ta' din kæreste, venner eller hele familien med ned i hotellets spillerum. Her er der forskellige spillemaskiner, bordtennis og pool - så hvem skal du udfordre? 

Fitnessrum

Har du ikke brugt al din energi på ski, så kan du tage træningstøj på og løbe det sidste ud i hotellets mindre fitnessrum. Her er der forskellige maskiner både til cardio og styrke, og vi er sikre på, at du nok skal få brugt dagens sidste krudt her. 

Udsøgt morgenmad

Alle ophold på Hotel Marietta i Obertauern er med halvpension. Hver morgen kan du se frem til en stor morgenbuffet. Her er blandt andet en ægge-station med live-cooking, hvor du kan få alt fra scrambled eggs med bacon, spejlæg, omelet og meget mere. Desuden er der brød, ymer, yougurt, cornflakes og ja, alt hvad du ellers skulle have lyst til. Der er i hvert fald ingen chance for, at du går sulten fra morgenmadsbordet. 

Bar & lounge

Efter en dag på ski kan du sætte dig i baren og gå på opdagelse i det store drinkskort. Hvis du hellere vil til lidt vinsmagning, er det også muligt på hotellet mod betaling. Vinsmagningen bliver afholdt af hotellets egen sommelier, og på den måde kan du finde den helt rigtige vin til aftensmaden. 

Aftensmad

Aftensmaden er en buffet bestående af tre retter; forret, hovedret og dessert. Menuen varier fra dag til dag, men der er altid flere retter at vælge imellem. Desserten består for eksempel hver aften af en ostedessert, isdessert og kage. Lyder det ikke lækkert? Til familiens yngste er der også en børnemenu, som ikke består af pomfritter hele ugen. På Hotel Marietta beder vi venligst vores gæster om ikke at spise aftensmad i skitøj. Restauranten er inddelt i mindre rum, som giver en hyggelig stemning, og du føler ikke, det er en spisesal. Du spiser ved værelsesnummer, og rejser du sammen med andre, arrangerer vi, at I spiser sammen. På vores egne hoteller har du altid mulighed for at få vegetarisk kost. Er du allergisk overfor visse fødevarer, kan hotellerne også imødegå dette.

OBS! For at imødekomme ønsker om vegetarisk kost eller tilpasse menuen med hensyn til allergi, skal dette informeres når du booker rejsen. Vær opmærksom på, at hvis en vegetarisk eller speciel diæt ønskes, vil den være gældende hver aften, alle middage under hele din skiferie. I nogle uger vil der være spisning af to omgange i restauranten. Rejser du med børn, spiser I naturligvis først, mens alle der først lige skal hjem fra afterski, kan tage det sidste hold. Du får mere information, når du ankommer på hotellet, i de uger hvor det er aktuelt. 

Restaurant Grill800

Vil du en aften spise ude, så behøver du faktisk ikke gå helt ud. Hotel Marietta har nemlig sin egen a la carte restaurant, Grill800. Restauranten hedder det, fordi grillen altid er 800 grader varm, og her kan du sætte tænderne i udsøgte retter. Aftensmad her er på egen regning.  

Gruppe- & firmarejser

Er I en større gruppe eller et firma? Så er Hotel Marietta ideelt. Her kan I få jeres eget rum i restauranten, hvor I kan spise sammen. Desuden råder hotellet også over et konferencerum med egen bar på øverste etage med en unik udsigt over Alperne. Lyder det som noget for dig og dit firma? Så ring til Danski på 86 800 600. 

Andre faciliteter

Kører du i bil til Obertauern, så er der faktisk én parkeringsplads pr. værelse i en lukket parkeringskælder under hotellet. Din bil holder altså indendørs under hele skiferien. Har du en Tesla eller en anden el-bil, så er der også muligt for gratis at oplade din bil i hotellets parkeringskælder. Ligeledes er der en skikælder med støvlevarmer, gratis wifi, skileje og skiskolen er i kælderen af Hotel Marietta. Alt det og med kun 100 meter til pisten, bliver skiferien altså ikke meget lettere end dette. 

Kendisser på Hotel Marietta

Hotellet er generelt velbesøgt af kendte, blandt andet boede Beatles bandet på hotellet i 1965, hvor de gav deres eneste koncert i Østrig nogen sinde på netop Hotel Marietta. Den næste kendte bliver vel dig? For hos Danski er alle V.I.P.  Danski glæder sig til at se dig i Obertauern på Hotel Marietta på årets skiferie.
Pssst .. Du kan følge med i alt hvad der sker på hotellet, på Hotel Mariettas Facebook-side lige her.

Afstand til piste

100 m

Afstand til lift

400 m

Afstand til centrum

500 m

Afstand til skibus

0 m

Afstand til skileje

0 m

Pension

Halvpension

Bar

Ja

TV

Nej

Restaurant

Ja

Wi-fi (free)

Ja

Elevator

Ja

Parkering

Ja

Yderligere faciliteter

Babyseng, Badekar eller bruser, Børnepool, Børnevenlig, Dampbad, Fitnessrum, Føntørrer, Glutenfri mad, Halvpension, Hotel, Jacuzzi, Konferencerum, Legerum, Legerum, Live musik, Lounge, Pejs, Reception, Sauna, Skirum med støvletørrer, Swimmingpool, Toilet, TV rum, Vaskeservice, Vinkælder, Wellness, Wellness behandlinger, WiFi i værelse

3-Værelses Familiesuite 

Familieværelse på 64 kvm med 2 soveværelser, et med dobbeltseng og det andet med to enkeltsenge, samt et opholds rum. 
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab – Bad & Toilet – håndklæder- TV-  WiFi (Gratis) 

Alpin Suite 

Traditionelt østrigsk suite med to soveværelser, et med dobbeltseng og det andet med to enkeltsenge, samt to badeværelser. Værelsets størrelse er 72 m2.
Sengelinned – Fransk altan – Hårtørrer – Minibar – Pengeskab – Bad & toilet – Telefon – Håndklæder – TV – WiFi (gratis) 

Boutique Suite 


Moderne suite hvor badeværelse og soveværelse er i samme rum - moderne og lækkert værelse. Det er et af hotellets absolut bedste værelser. Værelsets størrelse er 72 m2. 

Sengelinned – Fransk altan – Hårtørrer – Minibar – Pengeskab – Bad & toilet – Telefon – Håndklæder – TV – WiFi (gratis) 

Chalet 4 personer 

Chalet-værelset har to store dobbeltsenge og badekar på badeværelset. Det er et af hotellets bedre værelser. Chalet-værelset kan bookes sammen med Presidental Suiten, som ligger i forlængelse af med connecting door. På denne måde opnås en samlet enhed til 6 personer. 
Badekar – Sengelinned – Fransk altan – Hårtørrer – Minibar – Pengeboks – Bad & toilet – Telefon – Håndklæder – TV  

Dobbeltværelse "Alpin" 

Dobbeltværelse med en dobbeltseng samt siddepladser for to personer. 
Sengelinned – Fransk altan – Hårtørrer – Pengeskab – Bad & toilet – Håndklæder – TV – WiFi (gratis) 

Dobbeltværelse "Budget" 

Dobbeltværelse af budget standard med en dobbeltseng der er 160 cm, et højt placeret vindue og dermed begrænset udsigt. 
Sengelinned – Hårtørrer – Pengeskab – Bad & toilet – Håndklæder – TV – WiFi (gratis) 

Dobbeltværelse "Budget+"

 
Dobbeltværelse budget+ hvor der kan forekomme støj fra ud/ indkørslen til parkeringskælderen. Der er ikke udsigt fra værelset, værelset har dobbeltseng og en sovesofa på 140 cm X 185 cm. 
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab – Bad & toilet - Håndklæder - TV – WiFi (gratis)  

Dobbeltværelse "Chalet" 

Finere værelse på 7. etage med en stor dobbeltseng. Alle værelser vender mod nord og er indrettet til 2 personer. Det er et af hotellets bedre værelser. 
Sengelinned – Fransk altan – Hårtørrer – Minibar - Pengeskab – Bad & toilet – Telefon - Håndklæder – TV – WiFi (gratis) 

Dobbeltværelse "Economy" 

Dobbeltværelse af enkel standard med en 160 cm bred dobbeltseng. 
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab – Bad & toilet - Håndklæder - TV – WiFi (gratis)  

Dobbeltværelse "Economy+ Syd" 

Dobbeltværelse med dobbeltseng i enkel standard som vender mod syd og har fransk balkon. 
Sengelinned – Fransk altan - Hårtørrer - Pengeskab – Bad & toilet - Håndklæder - TV – WiFi (gratis)  


Dobbeltværelse "Economy+" 

Dobbeltværelse af enkel standard som vender mod nord. 
Sengelinned - Hårtørrer - Bad & toilet - Håndklæder - TV – WiFi (gratis)  

Dobbeltværelse "Natura" 

Dobbeltværelse med dobbeltseng og træpaneller på den ene side samt et side-område til to personer. Badeværelset har glasvægge dækket med motiver inspireret af naturen. Enkelte værelser har ikke fransk balkon. 
Sengelinned – Fransk altan - Pengeskab – Bad & toilet - Håndklæder - TV – WiFi (gratis) 

Dobbeltværelse "Standard" 

Dobbeltværelse med en én dobbeltseng og en 140 cm bred og 185 cm lang sovesofa. Sovesofaen anbefales til 1 voksen eller 2 mindre børn. Alle værelserne vender mod nord. 
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab – Bad & toilet - Håndklæder - TV – WiFi (gratis) 

Dobbeltværelse "Superior" med 2 opredninger 

Dobbeltværelse "Superior" med en dobbeltseng og en 160 cm bred og 185 cm lang sovesofa. Alle værelserne vender mod syd og anbefales til 3 voksne eller en familie med 2 voksne og 2 børn. 
Sengelinned – Fransk altan – Hårtørrer – Pengeskab – Bad & toilet – Telefon - Håndklæder – TV – WiFi (gratis) 

Dobbeltværelse "Superior" med 3 opredninger 

Dobbeltværelse "Superior" med dobbeltseng og sovesofa der 160 cm bred og 185 cm lang. Der er mulighed for en ekstra enkeltseng i værelset. Alle værelserne vender mod syd, og anbefales til 4 voksne eller 2 voksne med 3 børn. 
Sengelinned – Fransk altan – Hårtørrer – Pengeskab – Bad & toilet – Telefon - Håndklæder – TV – WiFi (gratis) 

Enkeltværelse 

Enkeltværelse med enkeltseng og eget badeværelse. 
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab – Bad & toilet - Håndklæder - TV – WiFi (gratis)  

Enkeltværelse "Budget" 

Mindre enkeltværelse på 12 kvm som ligger lige ved elevatoren. Der kan forekomme støj. 

Sengelinned - Pengeskab – Håndklæder - TV – WiFi (gratis)  

Familiesuite 

Familiesuite med 2 separate værelser - et værelse med dobbeltseng og et værelse med sovesofa. Sovesofaen er 160 cm bred og 185 cm lang. Badeværelset har badekar.  
Badekar – Sengelinned – Fransk altan – Hårtørrer – Pengeboks – Bad & toilet – Håndklæder – TV – WiFi (gratis)  

Familiesuite "Duplex"

Familiesuite med 2 soveværelser: Et værelse med dobbeltseng og et værelse med en enkeltseng og en køjeseng. Suiten har også en hems med en ekstra dobbeltseng. Badeværelset har badekar. 
Sengelinned – Fransk altan – Hårtørrer – Pengeskab – Bad & toilet – Håndklæder – TV – WiFi (gratis) 

Familieværelse  

Familieværelse med to soveværelser: Et værelse med dobbeltseng og et med en enkeltseng. 
Sengelinned – Fransk altan – Hårtørrer – Pengeskab – Bad & toilet – Håndklæder – TV – WiFi (gratis) 

Familieværelse "Chalet" 

Familieværelse som vender mod nord på 7. etage med 2 soveværelser: Et med en dobbeltseng på 140 cm og et værelse med enkeltseng. Badeværelset har badekar. Det er et af hotellets bedre værelser. 
Sengelinned – Fransk altan – Hårtørrer – Pengeskab – Bad & toilet – Håndklæder – TV – WiFi (gratis) 

Familieværelse "Natura" 

Familieværelse med to store dobbeltsenge samt siddepladser til familien. Badeværelset har glasvægge med motiver inspireret af naturen. 
Sengelinned – Hårtørrer – Pengeskab – Bad & toilet – Håndklæder – TV – WiFi (gratis) 

Familieværelse + 

Familieværelse med to separate rum - et værelse med en dobbeltseng og et værelse med en 160 cm bred og 185 cm lang sovesofa. 
Sengelinned – Fransk altan – Hårtørrer – Pengeskab – Bad & toilet – Håndklæder – TV – WiFi (gratis) 

Honeymoon Suite 

Fint dobbeltværelse med himmelseng og siddepladser. Badeværelset har jazucci og seperat toilet. 
Sengelinned – Hårtørrer – Minibar - Pengeskab – Bad & toilet – Telefon - Håndklæder – TV – WiFi (gratis) 

Presidental Suite 

Hotellets absolut fineste og bedste suite med to separate værelser. Et opholdsrum med åben pejs, spisestue, soveværelse med walk-in-closet og et badeværelse med badekar og tv. Presidental Suiten kan bookes sammen med Chalet-værelset, som ligger i forlængelse af med connecting door. På denne måde opnås en samlet enhed til 6 personer.  Værelsets størrelse er 72 m2. 

Badekar – Sengelinned – Fransk altan - Hårtørrer - Pengeskab – Bad & toilet - Håndklæder - TV – WiFi (gratis)

Romantic Suite 

Et værelse i hyggelig, østrigsk stil med to separate rum. Et opholds rum med sofahjørne og skrivebord, et soveværelse med dobbeltseng, samt et badeværelse med badekar. Værelsets størrelse er 72 m2. 
Sengelinned – Fransk altan – Hårtørrer – Minibar - Pengeskab – Bad & toilet – Telefon - Håndklæder – TV – WiFi (gratis)

AccommodationTypes