Østrig, Obertauern

Hotel

Hotel Solaria

Halvpension

Fakta

Om Hotel Solaria

Velkommen til Obertauern og Hotel Solaria! Her starter skiferien med ski-in/ski-out på en af byens bedste beliggenheder.

Obertauern er klar til at danne rammerne for jeres skifere, hvor Hotel Solaria står klar med alt det, I behøver. Morgenen starter ved ski-bro nr. 5, så I kan klikke skiene direkte på og nyde skiløbet. På samme måde er I nemt hjemme efter skidagen - I finder altså ikke en bedre beliggenhed i forhold til skiløbet.

Danski kan anbefalede at teste “Taurnrunden” som tager jer rundt om hele byen, den kan køres både med og mod uret!

Skiferie med halvpension

Alle ophold på hotellet er med halvpension. Her starter morgenen med en stor morgenmadsbuffet, så maverne kan blive helt fyldte til dagens skiløb. Aftensmaden nydes også i hotellets restaurant, hvor der hver aften er flere valgmuligheder. Hotellet tilbyder gratis wi-fi, så I nemt kan blive opdateret på skivejret!

Hotellet går ikke på kompromis med placeringen i byen, her bor I direkte på hovedgaden, hvor I kan opleve den østrigske charme.

Få varmen tilbage

Har det været en kold og lang dag på pisterne? Så har Hotel Solaria et es i ærmet, når I kommer hjem. Her står hotellets wellness og saunaafdeling klar, hvor kroppen kan få slappet af og varmen kan komme tilbage i tæerne. Dette er gratis at benytte for alle gæster under skiferien.

Hvis I ankommer i bil til hotellet, kan den overnatte i parkeringskælderen under skiferien.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Gamsleiten. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at byde jer velkommen på skiferien til Obertauern!

Afstande

Afstand til piste 25 m

Afstand til lift 250 m

Afstand til centrum 50 m

Afstand til shopping 250 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi i lejlighed Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Dampbad Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Skirum med støvletørrer Ja

Wellness Ja

WiFi Ja

Dobbeltværelse

Hyggelige dobbeltværelser med dusch/wc. Nogle værelser mulighed for en 3. seng og nogle har balkon.

Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi 

Enkeltværelse

Hyggeligt værelse med dusch/wc.

Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi

AccommodationTypes