Østrig, Obertauern

Lejlighed

Steinadler Appartements

Fakta

Om Steinadler Appartements

I Steinadler Appartements bor I i rolige omgivelser men stadig med ski-in/ski-out, kan det være bedre?

Danski tør godt kalde Steinadler for ski-in/ski-out lejligheder, selvom du lige skal gå et par meter til pisten. Det 4-stjernede lejlighedshotel er beliggende få meter fra den nærmeste lift og piste, så du skal ikke bekymre dig om at vandre langt med dine ski på skulderen.

Morgenmad til døren

Hvis du vil være sikker på at starte dagen med en god bund, uden selv at forlade lejligheden, kan du få bragt morgenbrød direkte til døren. Så er der altså ingen fare for at blive sulten i løbet af formiddagen på ski i det store skiområde i Obertauern.

Skiferie med wellness

Tilhører du også gruppen af skiløbere, der med garanti får ømme ben efter en dag på pisterne, så er der råd for det. Når du bor på Steinadler Appartmenthaus, så får du adgang til et wellness-område med spa og sauna, så du kan få løsnet bentøjet op og blive klar til endnu en dag på ski.

Bo i rolige omgivelser

Lejlighedshotellet ligger cirka én kilometer fra centrum af Obertauern. I centrum af Obertauern finder du byens supermarked samt mange gode restauranter og festlige barer, der byder på ægte, østrigsk afterskistemning. Der er altså ikke langt til byens fester, men samtidig bor du i rolige omgivelser.

Lejlighederne

Steinadler Appartmenthaus består i alt af 41 lejligheder, der alle er indrettet i moderne stil med fokus på komfort og hjemmelig-hygge. I alle lejligheder finder du et stort køkkenalrum med et sofaområde. Alle lejligheder er store og rummelige, og ideelt til børnefamilier såvel som vennepar.

Generelt vil du føle dig godt tilpas og som hjemme i Steinadler Appartmenthaus. Personalet vil gøre alt for, at du får den bedste tid i Obertauern – og det vil vi hos Danski også.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Gamsleiten. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Vi ses på årets skiferie til Obertauern.

Afstande

Afstand til piste 30 m

Afstand til lift 50 m

Afstand til centrum 50 m

Afstand til skibus 50 m

Værelset

TV Ja

Mikrobølgeovn Ja

Sengelinned Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

WiFi Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Babyseng Ja

Sauna Ja

Wellness Ja

2 værelses 2/3 personer

2-værelseslejlighed til 2-3 personer på 55m2 med balkon. Lejligheden har ét soveværelse med to senge og mulighed for én opredning. Stue med fuldt udstyret køkken samt spiseplads. Badeværelset er med badekar og dusch. Dertil separat toilet.
Balkon - Sengelinned - Kogeplade - Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn - Ovn - Køleskab - Viskestykker - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

3 værelses 4/5 personer

3-værelses lejlighed til 4-5 personer på 55m2 med balkon. Lejligheden rummer to soveværelser med to senge i hvert. Desuden mulighed for én ekstra opredning. Stue med fuldt udstyret køkken og spiseplads. Desuden badeværelse med badekar og dusch samt separat toilet.
Balkon - Sengelinned - Kogeplade - Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn - Ovn - Køleskab - Viskestykker - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

3 værelses 4/6 personer

3-værelses lejlighed til 4-6 personer på ca. 65m2. Lejligheden har to soveværelser med 4-5 senge. Stue med fuldt udstyret køkken og spiseplads. To badeværelser - et med badekar samt et med dusch og toilet. Yderligere findes et separat toilet. Lejligheden er med balkon eller terrasse.
Balkon eller terrasse - Sengelinned - Kogeplade - Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn - Ovn - Køleskab - Viskestykker - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

4 værelses 6/7 personer

4-værelses lejlighed for 6-7 personer på cirka 70 m2. Stue med fuldt udstyret køkken, to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med enkeltsenge, et badeværelse med brus og toilet, et badeværelse med badekar, et separat toilet samt balkon eller terrasse.
Balkon eller terrasse - Sengelinned - Kogeplade - Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn - Ovn - Køleskab - Viskestykker - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

4 værelses 6/8 personer

4-værelses lejlighed til 6-8 personer på ca. 90m2. Lejligheden har tre soveværelser med to senge i hver (mulighed for to opredninger). Stue med fuldt udstyret køkken og spiseplads. To badeværelser; et med toilet og badekar samt et med badekar og separat toilet. Desuden balkon eller terrasse.
Balkon eller terrasse - Sengelinned - Kogeplade - Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn - Ovn - Køleskab - Viskestykker - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes