Østrig, Saalbach-Hinterglemm

Lejlighed

Haus Gugl

Fakta

Om Haus Gugl

Velkommen til en skiferie i lejlighederne i Haus Gugl tæt på det hele i Saalbach.

Disse fine og ganske regulære lejligheder er ideelle for familier og vennepar, der ønsker at bo med kort afstand til alle byens faciliteter, men uden støj fra gaden. Lejlighederne er ikke velegnede til unge festglade mennesker.
 
Lejlighederne i Haus Gugl har et skær af østrigsk alpestemning og fungerer godt som base for hygge og samvær i godt selskab. Størrelsen på lejlighederne varierer fra 30 til 90 kvm og mange af dem har egen balkon.

Tæt på skiløb og indkøb


Forplejning er ikke inkluderet i et ophold på Haus Gugl, men der er under fem minutters gang til indkøbsmuligheder og byens mange restauranter.

Den samme distance på ca. 300 meter er der til liften og pisten, og hvis du foretrækker det, så går der en skibus ca. 50 meter herfra.

Alt i Saalbach ligger meget samlet, så det er oplagt at gå en tur i de hyggelige gader for at finde den helt rigtige café for jer. Der er så godt et udvalg af spisesteder, at I sagtens kan prøve et nyt sted hver dag, hvis I har lyst.
 

Lejligheder med det hele

Der er 10 lejligheder i Haus Gugl. Alle lejligheder har de faciliteter, du har brug for til at klare sig selv under en hyggelig skiferie i Saalbach. Desuden er der ved alle ophold inkluderet sengetøj og håndklæder, så det skal du ikke slæbe med hjemmefra.

Der er internet, men vi er i Alperne, så der kan være “klumper” i forsyningen.

Der er desuden et skiopbevaringsrum i kælderen.

Parkering

OBS: Der er kun fire parkeringspladser ved huset, som koster 10 euro pr. dag. Parkering skal bestilles hjemmefra på Mit Danski eller ved at ringe til os på 86 800 600.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bernkogelbahn, men der er er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Afstande

Afstand til piste 300 m

Afstand til lift 300 m

Afstand til centrum 300 m

Afstand til shopping 200 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 300 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Mikrobølgeovn Ja

Sengelinned Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Komfur Ja

Slutrengøring Ja

Babyseng Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Parkering (mod betaling) €10/day

Skirum Ja

WiFi Ja

Lejlighed 1-værelses 2 personer


1-vær. lejlighed (op til 2 pers.): sove-/opholdsrum med dobbeltseng og lille køkken udstyret med køleskab, kogeplader og kaffemaskine. Badeværelse med dusch/wc. Der er endvidere TV og balkon.
Balkon – Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Mikrobølgeovn – Fryser – Håndklæder – TV – Elkedel – Wi-Fi (gratis)

Lejlighed 1-værelses 2 personer med separate senge


1-vær. lejlighed (op til 2 pers.): sove-/opholdsrum med 2 adskilte senge og lille køkken udstyret med køleskab, kogeplader og kaffemaskine. Badeværelse med dusch/wc . Der er endvidere TV og balkon.

Balkon – Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Mikrobølgeovn – Fryser – Håndklæder – TV – Elkedel – Wi-Fi (gratis)

Lejlighed 2-værelses 4 personer


2-vær. lejlighed (op til 4 pers.): 1 soveværelse samt stue, dusch/wc og køkken. Køkkenet indeholder køleskab, kaffemaskine og kogeplader. Endvidere TV og balkon.

Balkon – Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Hårtørrer - Mikrobølgeovn – Fryser – Håndklæder – TV – Elkedel – Wi-Fi (gratis)

Lejlighed 3-værelses 4 personer


3-vær. lejlighed (op til 4 pers.): 2 soveværelser samt stue, dusch/wc og køkken. Køkkenet indeholder køleskab, kaffemaskine og kogeplader. Endvidere TV.

Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Hårtørrer - Mikrobølgeovn – Fryser – Håndklæder – TV – Elkedel – Wi-Fi (gratis)

Lejlighed 4-værelses 6 personer


4-vær. lejlighed (op til 6 pers.): 3 soveværelser samt stue, 2 dusch/wc og køkken. Køkkenet indeholder køleskab, kaffemaskine og kogeplader. Endvidere TV.
Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Hårtørrer - Mikrobølgeovn – Fryser – Håndklæder – TV – Elkedel – Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes