Østrig, Saalbach-Hinterglemm

Lejlighed

Holiday Lodge Central

Om Holiday Lodge Central

I den store og moderne lejlighed Holiday Lodge Central i Saalbach er der plads til 16 personer - så tag bare familien eller vennerne med. Vil du gerne bo i en nybygget, stor lejlighed i Saalbach-Hinterglemm? Så skal du bo i Holiday Lodge Central, som er bygget i 2014. I lejligheden er der plads til alle – bogstaveligt talt. Der er nemlig plads til intet mindre end 16 personer i lejligheden, så du kan godt tage både familie og svigerfamilie med – eller alle vennerne.

Masser af plads til hele familien

Holiday Lodge Central rummer 5 soveværelser og 3 badeværelser. Alle værelser er indrettet i en flot, moderne stil. Desuden rummer lejligheden et dejligt, stort køkken, hvor alle kan sidde og spise sammen og snakke om dagens oplevelser på ski.

Ikke langt fra byens centrum

Fra lejligheden er der ikke langt til caféer, afterski, indkøb og shopping i Saalbach. En kort gåtur og I er i hjertet af Saalbach. Hvis du ikke lige er i humør til en tur i byen, så kan du slappe af i husets sauna. Her kan du få løsnet bene op efter en lang dag på ski.

Book en uforglemmelig skiferie til det smukke Saalbach-Hinterglemm og bo i Holiday Lodge Central – det fortryder du helt sikkert ikke. Danski glæder sig til at se dig i Saalbach-Hinterglemm på skiferien.

Afstand til piste

300 m

Afstand til lift

250 m

Afstand til centrum

550 m

Afstand til skibus

550 m

Afstand til skileje

150 m

Pension

Ingen pension

Bar

Nej

TV

Nej

Restaurant

Nej

Wi-fi (free)

Nej

Elevator

Nej

Parkering

Nej

Yderligere faciliteter

Lejlighed

6-værelses hus til 16 pers.

Eget hus med 5 soveværelser til 16 personer.
Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade – Opvaskemaskine - Fryser – Ovn - Køleskab – Viskestykker - Håndklæder - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes