Østrig, Saalbach-Hinterglemm

Lejlighed

Pension Norika

Om Pension Norika

Det hyggelige Pension Norika ligger lige ved siden af de mange pister i Saalbach. Pension Norika er en hyggelig og centralt placeret østrigsk morgenmadspension af god standard. Pensionen ligger ideelt for både skiløbet og byen.

Central beliggenhed

Faktisk er der kun ét hus mellem pensionen og pisten. Når dagens skiløb er færdig kan du altså bare stå ned i bunden af pisten, gå rundt om ét hus og så er du hjemme. Skiene og støvler kan du opbevare i husets skikælder. Meget lettere bliver det altså ikke!
Når du træder ind på Pension Norika, går du direkte ind i det hyggelige morgenmadsrum og en lille reception. Her vil du hver morgen kunne nyde en østrigsk morgenmad, så du bliver mæt og klar til en dag på pisterne, såfremt du bor i et dobbeltværelse. Bor du i lejligheden, er opholdet uden morgenmad.

Afslapning i saunaen

Efter dagens skiløb kan du slappe af i husets sauna, inden du kan tage ud i byen og prøve nogle af de mange lækre barer eller restauranter. Der er ikke langt fra pensionen til bylivet i Saalbach, så du kan godt glæde dig til mange enestående oplevelser.


Indbydende værelser

Pensionen består af 16 værelser fordelt på 3 etager. Der er ikke elevator i ejendommen. Alle værelser er i god kvalitet og er dejlig og indbydende – med alt du skal bruge på skiferien.

Vær opmærksom på

Hvis du kører på skiferie er der et begrænset antal p-pladser ved huset. Det plejer ikke at være et problem at få en af disse, men i nogle uger kan det være, at alt er optaget. Pension Norika er en rigtig hyggelig pension – perfekt til dig der tager på skiferie for at stå på ski og afterski. Der er ikke meget i huset ud over værelser, men det er rigtig hyggeligt og prisvenligt. Danski glæder sig til at se dig på Pension Norika i Saalbach.

Afstand til piste

200 m

Afstand til lift

50 m

Afstand til centrum

50 m

Afstand til skibus

50 m

Afstand til skileje

50 m

Pension

Ingen pension

Bar

Nej

TV

Nej

Restaurant

Nej

Wi-fi (free)

Nej

Elevator

Nej

Parkering

Ja

Yderligere faciliteter

Babyseng, Balkon/terrasse, Bed & Breakfast, Bruser, Lejlighed, Pengeskab, Reception, Sauna, Skirum, Toilet


Dobbeltværelse

Dobbeltværelse m. dusch/wc.
Balkon eller terrasse - Sengelinned - Bad og toilet - Håndklæder - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes