Østrig, Saalbach-Hinterglemm

Hotel

Pension Norika

Morgenmad

Fakta

Om Pension Norika

Det hyggelige Pension Norika ligger lige ved siden af de mange pister i Saalbach.

Pension Norika er en hyggelig og centralt placeret østrigsk morgenmadspension af god standard. Pensionen ligger ideelt for både skiløbet og byen. 

Central beliggenhed

Faktisk er der kun ét hus mellem pensionen og pisten. Når dagens skiløb er færdig kan du altså bare stå ned i bunden af pisten, gå rundt om ét hus og så er du hjemme. Skiene og støvler kan du opbevare i husets skikælder. Meget lettere bliver det altså ikke!
Når du træder ind på Pension Norika, går du direkte ind i det hyggelige morgenmadsrum og en lille reception. Her vil du hver morgen kunne nyde en østrigsk morgenmad, så du bliver mæt og klar til en dag på pisterne, såfremt du bor i et dobbeltværelse. Bor du i lejligheden, er opholdet uden morgenmad.
 

Afslapning i saunaen


Efter dagens skiløb kan du slappe af i husets sauna, inden du kan tage ud i byen og prøve nogle af de mange lækre barer eller restauranter. Der er ikke langt fra pensionen til bylivet i Saalbach, så du kan godt glæde dig til mange enestående oplevelser.

Indbydende værelser

Pensionen består af 16 værelser fordelt på 3 etager. Der er ikke elevator i ejendommen. Alle værelser er i god kvalitet og er dejlig og indbydende – med alt du skal bruge på skiferien.

Vær opmærksom på


Hvis du kører på skiferie er der et begrænset antal p-pladser ved huset. Det plejer ikke at være et problem at få en af disse, men i nogle uger kan det være, at alt er optaget.
Pension Norika er en rigtig hyggelig pension – perfekt til dig der tager på skiferie for at stå på ski og afterski. Der er ikke meget i huset ud over værelser, men det er rigtig hyggeligt og prisvenligt.
Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bernkogelbahn, men der er er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Danski glæder sig til at se dig på Pension Norika i Saalbach.

Afstande

Afstand til piste 200 m

Afstand til lift 200 m

Afstand til centrum 50 m

Afstand til shopping 150 m

Afstand til skibus 150 m

Afstand til skileje 150 m

Værelset

Safetybox Ja

Balkon / Terrasse Ja

Toilet Ja

Bruser Ja

Babyseng Ja

Mad og drikke

Morgenmad Ja

Faciliteter

Reception Ja

Sauna Ja

Skirum Ja


Dobbeltværelse

Dobbeltværelse m. dusch/wc.
Balkon eller terrasse - Sengelinned - Bad og toilet - Håndklæder - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes