Østrig, Saalbach-Hinterglemm

Hotel

Skinetworks Hotel Pinzgauerhof

Halvpension

Fakta

Om Skinetworks Hotel Pinzgauerhof

Bo (næsten) direkte på pisten på vores charmerende hotel med halvpension - perfekt til vennerne eller familien, der vil på skiferie sammen.

Hotel Pinzgauerhof driver vi selv med vores eget personale, som sørger for, at du bliver taget godt imod, at dit værelse bliver gjort rent, at du får hyggesnak og gode drinks i baren samt velsmagende mad i restauranten.

Hotel med ski-in/ski-out

Når du bor på Pinzgauerhof, skal du gøre dig umage for at undgå at få øje på skiløbet, for det hele foregår lige ved døren. Det er lige før, du kan stå ud af sengen med skiene på, men også kun næsten.

Med små 50 meter til liften, tør vi godt kalde det for et ski-in/ski-out hotel. Pisten går lige ned bag hotellet, så når du skal hjem fra dagens skiløb, kan du stå på ski næsten lige til døren – bedre bliver det ikke.

Kun omkring 100 meter fra hotellet finder du den skiudlejning, vi samarbejder med i Hinterglemm. Det er altså super nemt og hurtigt at leje ski og støvler, så du hurtigt kan komme ud i det store skiområde.

Central beliggenhed

Hotellet er placeret centralt i Hinterglemm, tæt på caféer, restauranter og byliv.

Halvpension og vores egne kokke

Alle ophold på Hotel Pinzgauerhof er med halvpension. Hver dag serveres der en morgenmadsbuffet, og vores egne kokke kreerer om aftenen en velsmagende tre-retters menu.

Efter middagen kan I fortsætte hyggen i hotellets egen hyggelige bar, der tilbyder god kaffe, lækre drinks, lokale vine, øl og vand.

OBS! For at imødekomme ønsker om vegetarisk kost eller tilpasse menuen af hensyn til allergi, skal dette informeres når du booker rejsen. Vær opmærksom på, at hvis en vegetarisk eller speciel diæt ønskes, vil dette ønske være gældende hver aften, alle middage under hele din skiferie.

Ankomst og afrejse

På ankomstdagen vil der i tidsrummet 18.00-20.00 blive budt på en aftenbuffet bestående af en varm ret, salat, pålæg, ost og brød samt lidt sødt til at slutte af på.

Til gæster, der ankommer senere på dagen, byder vi på suppe og brød i tidsrummet 21.30-22.30.
Hvis du ankommer tidligt om morgenen, er det muligt at tilkøbe en delikat morgenbuffet. Prisen er 18€ for voksne og 10€ for børn til og med 12 år. Det er muligt at nyde morgenbuffeten fra klokken 07.30 - 09.30. På afrejsedagen vil sidste måltid på hotellet være morgenbuffeten. Der vil dog være mulighed for at købe en sandwich, man kan få med til rejsen hjem.
 

Den perfekte indkvartering i Hinterglemm

Hotel Pinzgauerhof egner sig rigtig godt til herreturen/dameturen eller firmaturen, men også som familiehotel er hotellet godt – især i højsæsonen, hvor hele Saalbach-Hinterglemm bliver omdannet til et familiemekka.

Værelserne på Hotel Pinzgauerhof er flotte og charmerende med lyst træ. Alle værelser har trægulv, og badeværelserne er lyse og velholdte. Her er ikke meget, men der er, hvad du skal bruge.

Internet

Vi har installeret nyt WiFi-system, der giver dækning på hele hotellet. Dog skal vi minde om, at vi er i Alperne, hvor infrastrukturen kan være med “personlighed”, og derfor kan der opstå momentane klumper i forsyningen.

I bil til Hotel Pinzgauerhof

Hvis du kører til Saalbach-Hinterglemm, så husk at du skal til Hinterglemm og ikke til Zell am See. Der ligger nemlig også en Hotel Pinzgauerhof i Zell am See, og her vil de altså ikke tjekke dig ind, men det vil vi heldigvis gerne i Hinterglemm.

Det er ikke muligt at parkere gratis ved hotellet. Vi har enkelte pladser lige ved hotellet som koster 10€ pr. dag. Ellers koster det 109 € i parkeringshuset, som ligger lige ved hotellet, for en uge.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Turistinformationen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.
 
Hotel Pinzgauerhof byder velkommen til en skiferie med:
 • Velsmagende halvpension
 • Fabelagtig beliggenhed til både by og skiløb
 • Ægte østrigsk charme
 • Vores eget personale

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

  Afstande

  Afstand til piste 50 m

  Afstand til lift 50 m

  Afstand til centrum 0 m

  Afstand til shopping 50 m

  Afstand til skibus 500 m

  Afstand til skileje 100 m

  Værelset

  WiFi i lejlighed Ja

  Bad eller badekar Ja

  Toilet Ja

  Mad og drikke

  Bar Ja

  Restaurant Ja

  Glutenfri mad Ja

  Halvpension Ja

  Faciliteter

  Babyseng Ja

  Skirum med støvletørrer Ja

  WiFi Ja

  Enkeltværelse med balkon

  Enkeltværelse til én person med en enkeltseng, balkon samt badeværelse med toilet og brusebad.
  Balkon – Sengelinned – Bad og toilet - Håndklæder

  Enkeltværelse med balkon med mulighed for 1 opredning

  Enkeltværelse til én person med enkeltseng, balkon samt badeværelse med toilet og brusebad. Der er mulighed for en opredning på værelset, således at der kan sove to personer.
  Balkon – Sengelinned – Bad og toilet - Håndklæder

  Dobbeltværelse

  Dobbeltværelse med toilet og brusebad eller badekar.
  Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

  Dobbeltværelse med balkon

  Dobbeltværelse til to personer med balkon samt badeværelse med toilet og brusebad eller badekar.
  Balkon – Sengelinned – Bad og toilet - Håndklæder

  Dobbeltværelse med 2 enkeltsenge

  Dobbeltværelse til to personer med to separate senge samt badeværelse med toilet og brusebad.
  Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

  Dobbeltværelse med skråvægge og balkon med mulighed for 1 opredning

  Dobbeltværelse til to personer med balkon samt badeværelse med toilet og brusebad. Der er mulighed for en opredning i værelset, således at der kan sove tre personer. Vær opmærksom på at værelset har skrå vægge.
  Balkon – Sengelinned – Bad og toilet - Håndklæder 


  3-sengsværelse

  Et værelse til tre personer med en dobbeltseng og en enkeltseng - i nogle værelser vil der også være tre enkeltsenge. I værelset er der desuden et badeværelse med toilet og brusebad.
  Sengelinned – Bad og toilet - Håndklæder

  3-sengsværelse med balkon

  Et værelse til tre personer med en dobbeltseng og en enkeltseng - i nogle værelser vil der også være tre enkeltsenge. I værelset er der desuden et badeværelse med toilet og brusebad samt balkon.
  Balkon – Sengelinned – Bad og toilet - Håndklæder

  3-sengsværelse med skråvægge og balkon

  Et værelse til tre personer med en dobbeltseng og en enkeltseng - i nogle værelser vil der også være tre enkeltsenge. I værelset er der desuden et badeværelse med toilet og brusebad samt balkon. Vær opmærksom på at værelset har skrå vægge.
  Balkon – Sengelinned – Bad og toilet - Håndklæder


  4-sengsværelse med balkon med dobbeltseng og køjeseng

  Et værelse til fire personer med en dobbeltseng og en køjeseng. Værelset har et badeværelse med toilet og brusebad samt balkon. Vær opmærksom på, at køjesengen er 200 centimeter lang.
  Balkon – Sengelinned – Bad og toilet - Håndklæder

  5-sengsværelse med en 3 enkeltsenge og køjeseng

  Familieværelse perfekt til to voksne og tre børn. Værelset består af en dobbeltseng, som kan adskilles til to separate senge, en køjeseng og en enkeltseng samt badeværelse med toilet og badekar.
  Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

  10-sengsværelse i 3 rum

  Større værelse med plads op til ti personer fordelt i tre værelser samt ét toilet med brusebad. Et værelse med en dobbeltseng og køjeseng, et værelse med en dobbeltseng og et værelse med to dobbeltsenge og en siddegruppe.
  Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

  AccommodationTypes