Østrig, Schladming

Lejlighed

Appartements Augasse

Fakta

Om Appartements Augasse

Familievenlige ferielejligheder med plads til råhygge kun et stenkast fra liften og et supermarked.

Med kun et par få minutters gang til nærmeste gondollift er Apartment Augasse dejlig tæt på skiløbet – både for de ældre og de helt små skiløbere, der slipper for at skulle bære rundt på deres tunge grej alt for længe ad gangen. På trods af, at lejlighederne ligger i udkanten af Schladmings bymidte, er der gåafstand til det meste – og tilmed et supermarked lige rundt om hjørnet. 


Lejlighederne 

Lejlighederne er komfortabelt indrettede og udstyret fra top til tå med alt hvad man kan forvente af en moderne familiebolig. Her er der plads til, at både store og små kan boltre sig og nyde hinandens samvær på bedste vis – hvad enten det er indenfor, eller ude på den rummelige balkon/terrasse der tilknyttet hver enkel lejlighed. 
Danski glæder sig til at se jer i Schladming på årets skiferie! 

Afstande

Afstand til lift 300 m

Afstand til centrum 500 m

Værelset

TV Ja

Mikrobølgeovn Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Rengørring Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

WiFi Ja

Bad Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum Ja

WiFi Ja

Studio til 2 personer (30m²)

Lejlighed Augasse B10 ligger på første sal i lejlighedshuset "Augasse B" og består af et værelse (ca. 30 kvadratmeter) med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet . Alt i alt kan lejligheden rumme 2 personer. Møblering er moderne og meget komfortabel. Du kan opbevare dit skiudstyr i en aflåselig kabine i husets kælder.
Mikrobølgeovn - Håndklæder - TV - Balkon - Sengelinned - El-kedel - Kogeplade - Kaffemaskine - Brødrister - WiFi(gratis) - Køleskab - Opvaskemaskine

3-værelses lejlighed til 6 personer (84m²)

Lejligheden B7 ligger på 1. sal i lejlighedshuset "Augasse" og tilbyder 84 m² boareal, plads til op til 6 personer. I stuen er der plads til 2 personer i en sovesofa. Fra stuen kan du nå den 40m² store solterrasse hvor du kan nyde den fantastiske udsigt over Planai. Lejligheden har to soveværelser med en dobbeltseng i hvert.
Mikrobølgeovn - Håndklæder - TV - Balkon - Sengelinned - El-kedel - Kogeplade - Kaffemaskine - Brødrister - WiFi(gratis) - Køleskab - Opvaskemaskine 

AccommodationTypes