Østrig, Schladming

Hotel

Hotel Mitterhofer

Halvpension

Fakta

Om Hotel Mitterhofer

Bo på Hotel Mitterhofer, hvor du kan nyde rolige omgivelser, dejlig udendørs pool og en beliggenhed tæt på liften.

Hotel Mitterhofer ligger midt i hjertet af Schaldming og er indbegrebet af ægte østrigsk alpehygge. Facaden er farverig og prydet med balkoner i rustikt træ, og når du træder ind på hotellet, bliver du omgivet af den autentiske østrigske Alpe-atmosfære med store træpaneler og rustikke møbler.

Perfekt placering

Hotel Mitterhofer er ideelt beliggende med kun 300 meter til den nærmeste lift, Planai West. Hvis du ikke ønsker at gå de 300 meter, er der kun 50 meter til det nærmeste busstoppested, hvor du hurtigt kan tage bussen til liften. Dette gør det let at udforske det smukke skiområde hver dag.

Hvis du ønsker at udforske Schladming by, kan du nå centrum på cirka 10 minutters gang, eller du kan tage skibussen, hvis du hellere foretrækker det. Her finder du en bred vifte af fremragene restauranter, barer, shopping og indkøbsmuligheder.

Komfortable værelser

De rummelige og komfortable værelser på Hotel Mitterhofer giver dig den ultimative følelse af afslapning efter en dag med frisk alpeluft og skiløb. Værelserne er enkle, men veludstyret og har alt, hvad du behøver for at få en behagelig skiferie.

Halvpension

Hotel Mitterhofer gør din skiferie nem for dig, da der er halvpension med i alle ophold. Om morgenen kan du starte dagen godt ud med en lækker morgenmadsbuffet, med et udvalg af både kolde og varme retter, der sikrer, at du er klar til en dag på ski.

Om aftenen, når du vender tilbage fra pisterne, kan du se frem til en kulinarisk oplevelse i hotellets restaurant, der serverer en overdådig 4-retters menu, med autentisk østrigske retter tilberedt med de bedste lokale råvarer.

Wellness & afslapning

Efter en dag med skiløb kan du forkæle dig selv med velvære og restitution. Hotellet tilbyder en skøn wellness-afdeling med jacuzzi, sauna og både en indendørs- og udendørs pool. Tag din badekåbe på og slap af i de lækre omgivelser, hvor du kan tage en forfriskende dukkert eller en dejlig varm tur i saunaen.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved Parkhaus Plani og Congress Parkplatz, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at byde dig velkommen på årets skiferie!

Afstande

Afstand til piste 300 m

Afstand til lift 300 m

Afstand til centrum 800 m

Afstand til shopping 300 m

Afstand til skibus 300 m

Afstand til skileje 800 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi i lejlighed Ja

Safetybox Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Babyseng Ja

Dampbad Ja

Konferencerum Ja

Kæledyr (på forespørgsel) 20 € / dag

Legerum Ja

Reception Ja

Vis mere

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

SwimmingPool: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse


Dobbeltværelse på ca. 25 m2 med dobbeltseng. Derudover er der badeværelse med brus og toilet.
Hårtørre - badekåbe og slippers - WiFi - TV

Dobbeltværelse med en opredning


Dobbeltværelse på ca. 35 m2 med dobbeltseng samt en sovesofa til en person der fungerer som opredning. Derudover badeværelse med brus eller badekar samt toilet. Værelset har balkon.
Hårtørre - badekåbe og slippers - WiFi - TV

Enkeltværelse


Enkeltværelse på ca. 18 m2 med en enkeltseng. Derudover badeværelse med brus og toilet.
Hårtørre - badekåbe og slippers - WiFi - TV

Familieværelse 2-4 personer

Familieværelse på ca. 35 m2 med dobbeltseng samt en sovesofa til 2 personer der fungerer som opredning. Derudover har værelset badeværelse med badekar samt toilet separat. Værelset har balkon. Hårtørre - badekåbe og slippers - WiFi - TV

Junior Suite 2-4 personer med 2 soveværelser

Junior Suite med 2 soveværelser. Det ene soveværelse har dobbeltseng og det andet har en køjeseng. Derudover er der badeværelse med badekar samt toilet separat. Værelset har balkon. Hårtørre - badekåbe og slippers - WiFi - TV

AccommodationTypes