Østrig, Schladming

Hotel

Sporthotel Royer

Halvpension

Fakta

Om Sporthotel Royer

Velkommen til Schaldming og Sporthotel Royer. Her får I masser af sports faciliteter for hele familien, som I kan bruge når den ikke står på skiløb.

Sporthotel Royer er et perfekt hotel til jeres næste skiferie med hele familien. Udover det exceptionelle skiløb på Schladmings pister, har hotellet mange faciliteter I kan glæde jer til at komme hjem til, efter I har tyndslidt pisterne. Hotellet Sporthotel Royer danner de perfekte rammer for en aktiv og uforglemmelig ferie.

Hotellet har gjort sig umage med at skabe rammerne for en ferie i sportens tegn, der kun kan skabe den bedste tid og gode minder. Værelserne er pæne, og af varierende størrelser i elegante og moderne indretning, og ligger med kun 5 minutters gang til byens store Planet Planai lift, som gør placeringen af hotellet helt perfekt.

Faciliteter

Som navnet antyder, er der rig mulighed for aktive og sjove aktiviteter, med et enormt udvalg af sjove sportsaktivitet for både store og små. I kan eksempelvis udfordre familien med en omgang tennis, eller hygge jer med et spil bowling, squash, bordtennis, billard eller flere andre sjove aktiviteter. Har I brug for at holde træningen vedlige på jeres ferie, finder I også et veludstyret fitnesscenter.

Er I ikke til de mange sportsaktiviteter hver dag, er også rig mulighed for afslapning, efter dagens vilde skiræs. På hotellet finder I også en wellness afdelingen, med mange afslappende faciliteter, som blandet andet er et poolområde, dejlig varm sauna eller dampbad. Skal de trætte skimuskler løsnes godt op, er der også mulighed for at booke en afslappende massage.

Halvpension

På Sporthotel Royer kan du tage hele familien under armen, og sætte jer til bords i hotellets restaurant morgen og aften. Her får I nemlig halvpension. I kan glæde jer til en god start på dagen, inden alle pistekilometerne skal nedlægges, med en stor morgenmadsbuffet med et bredt udvalg af pølse, ost og flere forskellige marmelader.

Når skidagen er ved at være omme, kan I igen læne jer tilbage i restauranten, hvor kokken hver aften kreere en 5-retters menu, som i løbet af ugen både byder på østrigske og internationale retter.

Har I lyst til en drink at slutte dagen af på, kan I benytte jer af hotellets to barer, der med glæde vil servere jer en Irish coffee, øl eller en cocktail.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved Parkhaus Planai og Congress Parkplatz, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de runger ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at byde jer velkommen i Schladming på årets skiferie.

Afstande

Afstand til piste 500 m

Afstand til lift 500 m

Afstand til centrum 400 m

Afstand til shopping 250 m

Afstand til skibus 0 m

Afstand til skileje 300 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Safetybox Ja

Toilet Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Babyseng Ja

Dampbad Ja

Garage €10/day

Konferencerum Ja

Kæledyr (på forespørgsel) €10/day

Reception Ja

Vis mere

Sauna: Ja

Skirum: Ja

Solarium: Ja

Solterrasse: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

AccommodationTypes