Østrig, Sölden

Lejlighed

Ferienhaus Sölden

Fakta

Om Ferienhaus Sölden

De fuldt udstyrede og store skilejligheder Ferienhaus Sölden er perfekte til den store vennegruppe eller familie - kun 150 meter fra pisten og liften i Sölden.

Er I mange, der skal på skiferie sammen? Så er I kommet til det helt rigtige sted.

Ferienhaus Sölden er en lejlighed med – hold nu fast – 7 soveværelser og et stort køkken/alrum med god plads til 19 personer om spisebordet.

Hvis I ikke er helt så mange, så kan huset også deles i to, så det er en 4-værelses lejlighed til 10 personer og en 5-værelses lejlighed til 9 personer.

Med andre ord er det kun fantasien der sætter grænser her!

Køkkenet i lejligheden er fuldt udstyret – blandt andet med køleskab og opvaskemaskine.

150 meter fra pisten, liften og centrum


Et ophold i Ferienhaus Sölden danner den perfekte ramme for det ultimative skiophold i et af Alpernes bedste skiområder.

Og netop skiløbet er I tæt på, når I bor i Ferienhaus Sölden. Her er nemlig kun 150 meter til pisten og liften, så I er hurtigt på ski hver dag.

Sölden by er rig på shoppingmuligheder med masser af lækre forretninger, traditionelle restauranter af høj standard, og masser af barer og diskoteker gør en aften i byen i Sölden til noget af det bedste af slagsen.

Med kun 200 meter til centrum af byen er I tæt på alt dette, og det er kun tiden der sætter begrænsninger.

Afslapning i sportscentret


Skal I forkæle jer selv noget ekstra, er en tur i sportscentret, Freizeit Arena, med vandland, fitnesscenter og bowlinghal værd at anbefale.

Ferienhaus Sölden er et af vores mest populære ophold i Sölden og bliver altid revet væk - så skal du og hele familien, vennerne eller firmaet på tur, så ring 86 800 600, så vi får booket opholdet til jer, inden det er for sent.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved Pension Eden og Camping Sölden, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen


Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Vi ses i Sölden!

Afstande

Afstand til piste 150 m

Afstand til lift 150 m

Afstand til centrum 200 m

Afstand til shopping 150 m

Afstand til skibus 150 m

Afstand til skileje 150 m

Værelset

TV Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

WiFi Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum Ja

TV rum Ja

WiFi Ja

4-værelses lejlighed til 10 personer

Lejligheden indeholder tre separate soveværelser samt toilet og brus. Køkken med blandt andet køleskab og opvaskemaskine. Køkkenet er i forlængelse med opholdsrummet. I lejligheden finder du tre soveværelser. To af soveværelserne består af to senge, et af soveværelserne består af fire senge og så kan der sove to i stuen på en sovesofa.
Balkon - Sengelinned – Hårtørrer - Håndklæder – TV – WiFi (gratis)

5-værelses lejlighed til 9 personer

Lejligheden består af 5 værelser hvoraf de fire er separate soveværelser. Køkkenet er blandt andet med køleskab og opvaskemaskine og i forlængelse af opholdsrummet. Desuden to badeværelser med toilet og brus. Lejligheden består af fire soveværelser - tre soveværelser med to senge i hver samt et soveværelse tre senge.
Balkon - Sengelinned - Håndklæder – TV – WiFi (gratis)

AccommodationTypes