Østrig, Sölden

Lejlighed

Haus Alpin

Om Haus Alpin

Har du besluttet dig for at årets skiferie skal gå til Sölden? Så er Haus Alpin et rigtig godt bud.
Haus Alpin er et hyggeligt hotel, hvis fordel er beliggenheden. Det ligger kun 5 minutters gåafstand fra byens centrum, hvor du finder flere forskellige restauranter og butikker. Derudover ligger de to hovedlifte, Giggijochbahn og Gaislachkogelbahn, kun små 300 meter væk - og hvis du ikke orker gå turen, er der gratis skibus lige ude foran. Gaislachkogelbabn-liften tager dig direkte op til det store og sammenhængende skiområde, hvor pisterne blot venter på dig! 

Moderne lejligheder 

Lejlighederne er moderne og lyst indrettet, og har en tilhørende balkon med en flot udsigt. I lejlighederne finder du alle de faciliteter du måtte have brug for, hver lejlighed er udstyret med fladskærms-tv, og et køkken der er fuldt udstyret med opvaskemaskine og kaffemaskine. Derudover er der badeværelse med bruser og hårtørrer.  

Godt at vide

Hotellet har et wellnessområde som kan benyttes to gange om ugen. Her er der sauna, infrarød kabine og mulighed for at slappe helt af efter en dag på ski. Derudover er der gratis parkering, og skiopbevaring med støvle-varmere, så dine skistøvler er klar til morgendagens skiløb. 
Danski glæder sig til at se dig i Sölden! 

Afstand til piste

50 m

Afstand til lift

1300 m

Afstand til centrum

1000 m

Afstand til skibus

60 m

Afstand til skileje

1300 m

Pension

Ingen pension

Bar

Nej

TV

Ja

Restaurant

Nej

Wi-fi (free)

Nej

Elevator

Ja

Parkering

Ja

Yderligere faciliteter

Bruser, Føntørrer, Håndklæder, Lejlighed, Pengeskab, Reception, Sauna, Sengelinned, Skirum med støvletørrer, Slutrengøring, Toilet, WiFi i lejlighed

AccommodationTypes