Østrig, Sölden

Lejlighed

Haus Alpin

Fakta

Om Haus Alpin

Har du besluttet dig for at årets skiferie skal gå til Sölden? Så er Haus Alpin et rigtig godt bud.

Haus Alpin er et hyggeligt hotel, hvis fordel er beliggenheden. Det ligger kun 5 minutters gåafstand fra byens centrum, hvor du finder flere forskellige restauranter og butikker. De to hovedlifte, Giggijochbahn og Gaislachkogelbahn, ligger 1300 meter væk - og hvis du ikke orker gå turen, er der gratis skibus lige ude foran. Gaislachkogelbabn-liften tager dig direkte op til det store og sammenhængende skiområde, hvor pisterne blot venter på dig!


Moderne lejligheder


Lejlighederne er moderne og lyst indrettet, og har en tilhørende balkon med en flot udsigt. I lejlighederne finder du alle de faciliteter du måtte have brug for, hver lejlighed er udstyret med fladskærms-tv, og et køkken der er fuldt udstyret med opvaskemaskine og kaffemaskine. Derudover er der badeværelse med bruser og hårtørrer.
Godt at vide


Hotellet har et wellnessområde som kan benyttes to gange om ugen. Her er der sauna, infrarød kabine og mulighed for at slappe helt af efter en dag på ski. Derudover er der gratis parkering, og skiopbevaring med støvle-varmere, så dine skistøvler er klar til morgendagens skiløb.Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved Pension Eden og Camping Sölden, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen


Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at se dig i Sölden!

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 1300 m

Afstand til centrum 1000 m

Afstand til shopping 1000 m

Afstand til skibus 60 m

Afstand til skileje 1300 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Safetybox Ja

Sengelinned Ja

Toilet Ja

Håndklæder Ja

WiFi Ja

Bruser Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Reception Ja

Sauna Ja

Skirum med støvletørrer Ja

5-værelses lejlighed til maks. 9 personer

Stor moderne lejlighed med 4 soveværelser, heriblandt dobbeltværelser og tresengsværelser, fuldt-udstyret køkken, stort opholdsrum og spisestue samt 3 badeværelser. Alle senge kan skilles til enkeltsenge og nogle lejligheder kan også have balkonudgang. Her er altså plads til hele familien eller den store vennegruppe!
Gulvvarme - Wi-Fi - TV - Pengeskab - Badekåber - Sauna i bygningen - Komfur - Mikrobølgeovn - Opvaskemaskine - El-kedel - Ovn - Køleskab - Kaffemaskine

AccommodationTypes