Østrig, Sölden

Lejlighed

Haus Raimund

Fakta

Om Haus Raimund

På en rolig og solrig beliggenhed i Sölden ligger det charmerende Haus Raimund, der har plads til hele familien.

Omgivet af Alperne i udkanten af Sölden ligger det rustikke og komfortable Haus Raimund. Den rolige og solrige beliggenhed er omkring 100 meter væk fra selve skiområdet. Det nærmeste supermarked ligger 1,5 km væk, og den nærmeste bar ligger kun 2 km væk.

Badeaktiviteter til små og store skiløbere


Trænger I til afslapning efter en lang dag på ski, så kan I enten tage i aktivitetscenter ”Freizeit Arena”, der ligger 2,3 km fra huset, og som blandt andet har en stor indendørs pool. I kan også tage en 20 minutters køretur til det store og kendte ”Aqua Dome”, som ligger cirka 15 km fra huset.


Rummeligt hus med masser af plads


Selve huset er 165 m2 og består af hele 8 værelser. Her er et stort fuldt udstyret køkken og en lækker solterrasse, hvor der er plads til hele familien – både de store og små skiløbere.

Vær opmærksom på, at ejeren, der bor i en separat del af huset, kan hjælpe jer med at planlægge jeres ophold. Der er desuden en gratis parkeringsplads til huset.
Charmerende og rustik feriehus
Stort skiområde – perfekt til alle niveauer
En rolig og solrig beliggenhed
Masser af aktiviteter til hele familien
Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved Pension Eden og Camping Sölden, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen


Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

  Afstande

  Afstand til piste 100 m

  Afstand til lift 1500 m

  Afstand til centrum 1500 m

  Afstand til skibus 200 m

  Afstand til skileje 1500 m

  Værelset

  TV Ja

  Mikrobølgeovn Ja

  Balkon / Terrasse Ja

  Toilet Ja

  Ovn Ja

  Komfur Ja

  Opvaskemaskine Ja

  WiFi Ja

  Bruser Ja

  Viskestykker Ja

  Mad og drikke

  Faciliteter

  Skirum Ja

  8-værelses chalet til 15 personer

  Stort chalet over 2 etager i alpestil til hele familien eller den store vennegruppe. På 1. etage befinder der sig 6 soveværelser med enten dobbeltseng eller enkeltsenge, alle med eget badeværelse. I stueetagen befinder det sidste soveværelse sig, samt et hyggeligt opholdsrum og køkken og udgang til møbleret terrasse med udsigt ud over bjergene.
  Sengelinned - Håndklæder - Terrasse med møbler - TV - Komfur - Ovn - Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn - Pejs

  AccommodationTypes