Østrig, Sölden

Hotel

Residenz Tamara

Halvpension

Fakta

Om Residenz Tamara

Velkommen til Sölden og Residenz Tamara, her starter eventyret for årets skiferie!

På Residenz Tamara får I et stort værelse som kan rumme op til 4 personer, her er altså god mulighed for at familien kan få en god skiferie. Værelserne er minimum 40 kvm2 og indeholder alt det du behøver.

Hygge for alle


Alle ophold på Residenz Tamara er med halvpension. Morgenmaden bliver serveret på selve hotellet, hvor skidagen starter. Aftensmaden skal spises på hotellets søsterhotel, Sölderhof, det ligger bare to minutters gang derfra.

På hotellet findes der et wellness område, hvor kroppen kan lades op efter en lang dag, dette indgår i opholdet. Derudover er der WiFi på alle værelserne.

Skiløbet i Sölden


Skibussen holder 10 meter fra hotellet og tager dig hurtigt til liften og pisterne. Her kommer du videre op i systemet til de fantastiske pister Sölden er kendt for.

Hotellet har generelt en god beliggenhed med masser af muligheder i området. Her er bylivet og restauranter bare 200 meter væk.

Danski glæder sig til at byde jer velkommen til Sölden.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved Pension Eden og Camping Sölden, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen


Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 150 m

Afstand til lift 150 m

Afstand til centrum 10 m

Afstand til shopping 20 m

Afstand til skibus 10 m

Afstand til skileje 150 m

Værelset

TV Ja

WiFi i lejlighed Ja

Balkon / Terrasse Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Børnevenlig Ja

Jacuzzi Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Skirum med støvletørrer Ja

Wellness Ja

Vis mere

WiFi: Ja

Hotelsuite Tamara

Fint værelse med plads til op til 4 personer bestående af 2 rum med skydedør. Dobbeltseng i det ene værelse og sovesofa i det andet.
Sengelinned – Bad og toilet - Telefon – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes