Østrig, St. Anton

Hotel

Apartment Traxl

Inkl. 6 dages liftkort

Rejsende 2 voksne
Transport Egen transport
Ankomstdato 21.12.2019
Hjemrejsedato 28.12.2019

Vælg værelser

Alternativ 1

1 x Etværelses lejlighed - max 2 personer (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

  • Køleskab
  • TV
  • Sengelinned
  • Håndklæder
  • Kaffemaskine
  • Opvaskemaskine
  • WiFi i lejlighed
Beskrivelse

Pris pr. person fra: DKK 6.616,-

Om Apartment Traxl

I St. Anton am Arlberg kan du bo på Appartments Traxl, tæt på Nassereinbahn, og med skiløb, ad en ikke markeret piste, næsten til døren. St. Anton am Arlberg er en af Europas helt store skimetropoler og byder udover dejlige pister samt masser af off-piste ligeledes, på et særdeles varieret byliv, med mange restauranter, afterski steder og butikker.

Perfekt til enhver indkvartering

På Appartments Traxl råder vi over hele huset, og det er hermed perfekt, både til individuelle eller mindre grupper der ønsker at bo i lejligheder. Traxl drives af skandinavisk personale. I huset er der flere forskellige typer af lejligheder med alt fra 6-8 personer samt et enkelt dobbeltværelse. Alle lejligheder er med køkken, og eget badeværelser på nær dobbeltværelset, hvor det ikke er muligt at lave mad. Herudover er der i huset naturligvis skirum med støvletørrer, og en sauna samt infarød sauna.

Forplejning

På Traxl er der en restaurant, som også kan benyttes som fællesrum hvis det ønskes. Her kan der tilkøbes en dejlig morgenmad. Hvis du ønsker at tilkøbe aftensmad, er dette også muligt - aftensmaden skal dog nydes på det nærliggende hotel. Du har nemlig mulighed for at tilkøbe middag på Nassereinerhof, som ligger cirka 450 meter fra lejlighederne. Du kan vælge i mellem 3, 4, 6 eller 7 dage. Middagen består af en 3-retters menu tirsdag, onsdag, fredag og søndag eksklusiv drikkevarer. Mandag og torsdag er der buffet. Ring til os på telefon 86 800 600 for at booke. Der er en lille gåtur til Nassereinbahn, men er du ikke lige i humør til en lang gåtur, holder skibussen lige foran døren, hvis du en dag skulle ønske at komme til en anden lift i St. Anton. Hovedgaden i St. Anton nås på bare 5 minutters gang.

Parkering

Vi kan kun garantere én parkeringsplads pr. lejlighed. Det kan godt være, at der er flere, men vi kan ikke garantere mere end én hjemmefra. Det er muligt at tilkøbe parkering mod egen betaling i byen.
Danski glæder sig til at se dig i Traxl på årets skiferie til St. Anton.

Afstand til piste

300 m

Afstand til lift

550 m

Afstand til centrum

900 m

Afstand til skibus

25 m

Afstand til skileje

400 m

Pension

No Pension

Bar

Nej

TV

Ja

Restaurant

Nej

Wi-fi (free)

Ja

Elevator

Nej

Parkering

Ja

Yderligere faciliteter

Babyseng, Garage, God til grupper, Håndklæder, Kaffemaskine, Kæledyr, Køleskab, Opvaskemaskine, Parkering (mod betaling), Sauna, Sengelinned, Skirum, Slutrengøring, WiFi (mod betaling), WiFi i lejlighed

3-vær. lejlighed til 6 personer

3-værelses lejlighed til 6 personer. To soveværelser samt opholdsrum med mulighed for opredning. Veludstyret køkken med opvaskemaskine, microovn, kaffemaskine og elkoger.
Balkon eller terrasse – Sengelined – Kaffemaskine – Kogeplade – Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn - Køleskab - Håndklæder - TV - WiFi (gratis)  

3-vær. lejlighed til 7 personer

Lejligheden har 1 soveværelse med 2 sovepladser og 1 soveværelse med 3 sovepladser samt stor stue med 2 sovepladser, veludstyret køkken med opvaskemaskine, microovn, kaffemaskine og elkoger. Balkon eller terrasse.
Balkon - Sengelined – Kaffemaskine – Kogeplade – Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn - Køleskab - Håndklæder - TV – Elkedel - WiFi (gratis) 

4-vær. lejlighed til 6 personer

Lejlighed nr 15, 3 sovevær med hver 2 sovepladser samt stor stue, balkon, pejs, 2 x bad/toilet, veludstyret køkken med ovn, opvaskemaskine, microovn, Kaffemaskine og elkoger.
Balkon - Sengelined  – Kogeplade – Opvaskemaskine – Ovn - Køleskab - Håndklæder - TV – Elkedel - WiFi (gratis)  

4-vær. lejlighed til 8 personer

Lejlighed nr 17, 2 sovevær med 2 sovepladser, 1 soveværelse med dobbeltseng samt slå ud-sofa til 2 pers. Stor stue med udgang til terasse, 2 x bad/toilet. Veludstyret køkken med opvaskemaskine, microovn, kaffemaskine og elkoger.

Sengelined – Kaffemaskine – Kogeplade – Opvaskemaskine - Køleskab - Terrasse - Håndklæder - TV – Elkedel - WiFi (gratis)  

Dobbeltværelse

Standard dobbeltværelse. OBS at dette er et dobbeltværelset og har ikke køkken.
Balkon – Sengelinned - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

Rejseplan

I modtager en kørselsvejledning fra Danski.

AccommodationTypes