Østrig, St. Anton

Lejlighed

Appartements Gasslihof

Fakta

Om Appartements Gasslihof

Fem minutter i en bus fra Nasserein gondolen i St. Anton finder du de nyrenoverede lejligheder Gasslihof! Her er alt, du har brug for på skiferien.

Lad os være ærlige: Lejlighederne ligger ikke i centrum af St. Anton – faktisk ligger de i bydelen St. Jacob, cirka 20 minutter til centrum af St. Anton. Skibussen holder dog lige foran døren og tager dig til gondolen på bare fem minutter.

Lejlighederne

Huset består af to større lejligheder med plads til henholdsvis fire og syv personer – nyrenoverede med alt, du har brug for på skiferien. Endnu bedre er, at ejeren går i bageren for dig hver morgen og leverer lige til din dør (mod en lille skilling, naturligvis).

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation lige over for supermarkedet Billa, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Danski glæder sig til at byde dig velkommen på skiferien til St. Anton.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 1300 m

Afstand til lift 1300 m

Afstand til centrum 1200 m

Afstand til skibus 25 m

Afstand til skileje 1300 m

Værelset

TV Ja

Sengelinned Ja

Kaffemaskine Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Rengøring Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

WiFi Ja

Bruser Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Babyseng Ja

Børnevenlig Ja

WiFi Ja

3-værelseslejlighed 4 personer

Lejlighed til 4 personer. Indrettet med et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge (hoved mod hoved), badeværelse samt opholdsrum med køkken. Køkkenet er udstyret med ovn, kogeplader og køleskab. Der er endvidere trådløst internet.
Sengelinned - Håndklæder - Kaffemaskine - Kogeplader – Køleskab -Viskestykker – TV - Elkedel  - WiFi

4-værelseslejlighed 7 personer

4-værelseslejlighed til 7 personer. Indrettet med to soveværelser med dobbeltsenge samt et soveværelse med dobbeltseng og én enkeltseng- alle med eget badeværelse. Opholdsrum med veludstyret køkken med ovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Der er endvidere trådløst internet.
Sengelinned - Håndklæder - Kaffemaskine - Kogeplader - ovn – Køleskab -Viskestykker – TV - Elkedel – WiFi 

AccommodationTypes