Østrig, St. Anton

Hotel

Hotel Alte Post

Halvpension

Fakta

Om Hotel Alte Post

Det 4-stjernede Hotel Alte Post sørger for luksuriøse omgivelser tæt på de mange pister i St. Anton.

Slap af og nyd atmosfæren på dette skønne, firestjernede hotel i St. Anton am Arlberg.

Her er gourmet- og wellness elskere sikre på at føle sig hjemme

Det firestjernede hotel ligger i centrum af St. Anton, hvor hotellets søde og venlige personale er klar til at tage imod jer. Hotellet ligger ideelt placeret i forhold til bjergene, dalene og selve skiområdet.

Ægte tyrolsk charme

Hotellet er indrettet i traditionel alpestil med tyrolsk charme - så selvom det er luksus, så har du stadig følelsen af at være på skiferie. Alle værelser er udstyret med badekar eller bruser, toilet, hårtørrer, bløde badekåber, tøfler, radio, minibar, pengeskab med mere. Desuden har mange af værelserne også en balkon.

Vellavede gourmetoplevelser

Det er ikke kun på pisterne du får en fantastisk oplevelse, hvis du bor på Hotel Alte Post. Det fantastiske køkken kreerer nemlig fremragende gourmetoplevelser til dig hver dag. Det er altså blot at læne dig tilbage og nyde gourmetretterne. Start dagen med at sætte dig til rette ved den store morgenbuffet. Her finder du både varme og kolde retter og et varieret udvalg af sunde og nærende fødevarer, så du bliver mæt og klar til en dag på ski. Når du kommer hjem fra dagens skiløb i de smukke omgivelser i St. Anton byder hotellet på en kop kaffe og hjemmelavede delikatesser. Om aftenen inviteres børnene til at spise aftensmad i hotellets bar, så du kan nyde en 6-retters gourmetmenu i en afslappet atmosfære. Der er altså lagt op til en smagsoplevelse for dine smagsløg.

Stor wellness- og spaafdeling

Efter en dag på ski kan det være rart at få løsnet benene op. Det kan du gøre i hotellets store og luksuriøse spa-anlæg med pool, saunaer, dampbad og infrarød kabine. Desuden er det muligt at tilkøbe massage og skønhedsbehandlinger, for at sætte prikken over iét på skiferien. Du kan blandt andet få manicure, pedicure, retning og farvning af øjenbryn og meget mere.

Få en fantastisk skiferie - både på og udenfor pisten- på Hotel Alte Post i St. Anton med Danski.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation lige over for supermarkedet Billa, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 200 m

Afstand til lift 200 m

Afstand til centrum 0 m

Afstand til shopping 0 m

Afstand til skibus 80 m

Afstand til skileje 100 m

Værelset

TV Ja

WiFi i lejlighed Ja

Toilet Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Fitnessrum Ja

Lounge Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Skirum Ja

Solterrasse Ja

Vis mere

Wellness: Ja

Wellness behandlinger: Ja

WiFi: Ja


Alte Post Deluxe Suite

Deluxe suite bestående af en Alte Post suite, en Galzig suite samt et ekstra dobbeltværelse. Suiten har således i alt 3 soveværelser med dobbeltseng, 3 toiletter, 3 badeværelser samt en stor stue. Derudover med hårtørrer, tv, telefon, minibar, safe-box og balkon.
Sengelinned – Bad – Toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

Alte Post Suite

Flot, rummelig suite bestående af en Galzig suite forbundet med en stor stue. Indrettet med dobbeltseng samt to sovesofaer med plads til hver 2 personer. Derudover med toilet, badeværelse med bruser og badekar, hårtørrer, tv, telefon, minibar, safe-box og balkon.
Sengelinned – Bad – Toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse "Comfort"

Stort dobbeltværelse med toilet/bad, hårtørrer, tv, telefon, minibar og safe-box. Mange af værelserne har også balkon.
Sengelinned – Bad – Toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse "Deluxe"

Stort deluxe dobbeltværelse med mulighed for 2 ekstra opredninger. Indrettet med toilet, badeværelse, hårtørrer, tv, telefon, minibar, safe-box.
Sengelinned – Bad – Toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

Familieværelse

Familieværelse med plads til 4 personer. Indrettet med dobbeltværelse, stue med mulighed for 2 opredninger, toilet samt badeværelse. Derudover med hårtørrer, tv, telefon, minibar, safe-box og balkon.
Sengelinned – Bad – Toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

Suite Galzig

Flot suite med dobbeltseng samt mulighed for 2 opredninger. Indrettet med toilet, badeværelse med bruser og badekar, hårtørrer, tv, telefon, minibar, safe-box og balkon.
Sengelinned – Pengeskab - Bad – Telefon – Toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes