Østrig, St. Anton

Hotel

Hotel Garni Erwin Falch

Fakta

Om Hotel Garni Erwin Falch

Velkommen til St. Anton og Hotel Garni Erwin Falch! Her bor du tæt på både restauranter, barer og butikker – med andre ord: Du bor midt i det pulserende byliv!

Huset råder over værelser til 1-3 personer samt to lejligheder til henholdsvis 4 og 6 personer. Der er altså med garanti et værelse eller lejlighed der passer perfekt til dig og dine medskiløbere! Værelserne har det, du har brug for på skiferien – og naturligvis den klassiske østrigske charme.

Skiferie med morgenmad

Alle ophold i værelserne på Hotel Garni Erwin Falch er med en god østrigsk morgenmad. Bor du i lejlighed, kan du tilkøbe dette. Morgenmaden nydes i det hyggelige morgenmadsrum, som også må bruges af husets gæster om eftermiddagen og aftenen.

Sauna på skiferien

Har det været en kold og lang dag på pisterne? Så kan du få varmen i husets sauna eller ‘ruheraum’. Her er der garanti for at få løsnet lidt op i kroppen og komme helt ned i gear.

Skiløbet

Pisten og liften er cirka 500 meter væk fra huset – dog går skibussen tæt på, som tager dig hurtigt og effektivt hen til liften, så du kan komme ud i det enestående skiområde.

Danski glæder sig til at byde dig velkommen på skiferien til St. Anton!

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation lige over for supermarkedet Billa, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 500 m

Afstand til lift 500 m

Afstand til centrum 50 m

Afstand til shopping 50 m

Afstand til skibus 25 m

Afstand til skileje 450 m

Værelset

TV Ja

WiFi i lejlighed Ja

Balkon / Terrasse Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Børnevenlig Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Skirum Ja

TV rum Ja

WiFi Ja

Dobbeltværelse m. dusch/wc

Dobbeltværelse med bruser eller badekar samt wc.

Balkon - Sengelinned - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi - morgenmad inkl.

3-værelseslejlighed til 6 personer

3-værelseslejlighed bestående af 2 soveværelser med to dobbeltsenge. Større opholdsrum med køkken, spiseplads og sovesofa til 2 personer samt badværelse og balkon.

Balkon - Sengelinned - Kogeplade - Opvaskemaskine - Ovn - Køleskab - Håndklæder - TV - Wi-Fi - morgenmad kan tilkøbes

AccommodationTypes