Østrig, St. Anton

Lejlighed

Skinetworks Apartment Traxl

Fakta

Om Skinetworks Apartment Traxl

Her er plads til god hygge med hele familien i lejlighederne hos Apartments Traxl, der ligger i den rolige ende af skiparadiset St. Anton.

Lad skiferien gå til dejlige St. Anton i disse lejligheder med tre, fire eller værelser i den mere tilbagetrukne del af byen. 

Her er indkøbsmuligheder indenfor 900 meter, så du kan sagtens købe ind til ferielivet i lejlighederne. Traxl ligger dog ikke mere afsondret end at du kan nå ind til St. Antons livlige bymidte med en gåtur på 8 til 10 minutter.  

God plads til hele banden 

Apartments Traxl er et oplagt sted at tage på skiferie med familien eller en mindre gruppe. Her er seks fine og rummelige lejligheder, hvor en fælles skiferie har sit naturlige omdrejningspunkt. 

Lejlighederne er velindrettede med alle de elementer, der gør en skiferie i St. Anton til en hyggelig tur. Lejlighederne kan passende fungere som klassiske ferielejligheder, hvor der er egne køkkener, opholdsstuer og så videre.  
Det er særligt hvis I er afsted på ski med flere familier eller grupper, at Traxl viser sig som ideel.   

Omgivelser og beliggenhed 

Apartments Traxl ligger cirka 500 meter fra en af hovedlifterne, den store Nasserein-lift. Turen er lidt kuperet og til fods går det lidt op og ned ad bakke. Vi anbefaler derfor, at I overlader fragten til skibussen, der kører i pendulfart. Dens stoppested er kun 25 meter fra Traxls hoveddør.

Sauna-wellness i kælderen 

Efter en herlig dag med sjov på St. Antons mange pister er muskler og led forhåbentlig trætte på den rare måde. Og så er det jo herligt, at der et mindre wellness-område i kælderen, hvor to slags saunaer står klar til assistance.  

Der er den klassiske nordiske sauna-variant, som vi kender mest hjemmefra med ovn, og så er der en såkaldt infrarød sauna. Der er altså fin mulighed for at løsne op for musklerne efter en dejlig dag på ski.  

Fif til spisningen 

Ganske rigtigt er der et fint køkken i lejlighederne, som I bor i. Skulle I dog foretrække at slappe af uden at behøve at tænke på madlavningen, kan vi sagtens hjælpe. Vær opmærksom på, at der ikke er ovn i køkkenerne. 

Selv om vi ikke har egne kokke i Traxl, kan vi, i samarbejde med at af de nærliggende hoteller, arrangere spisning til aftensmaden. 
Gæster på Traxl har mulighed for at tilkøbe tre-retters middag på Hotel Arlen Lodge, som ligger cirka 100 meter fra Traxl. Ved Hotel Arlen Lodge kan du tilkøbe aftensspisning i 3, 4, 6 eller 7 dage.  
Er du interesseret i dette, så ring til os på 86 800 600, og vi vil hjælpe dig.

Det får du blandt andet med skiferie i lejlighederne på Traxl  

  • Parkering – der er en plads til rådighed for hver lejlighed 
  • Ski-opbevaring med støvleopvarmning 
  • Wellness med sauna  
  • Gratis WiFi (Vi er i Alperne, så der kan være momentane klumper i forsyningen) 
    Danski ser frem til at byde jer alle indenfor på Apartments Traxl til en rigtig hyggelig skiferie!

Afstande

Afstand til piste 300 m

Afstand til lift 500 m

Afstand til centrum 900 m

Afstand til shopping 900 m

Afstand til skibus 25 m

Afstand til skileje 400 m

Værelset

TV Ja

Sengelinned Ja

Kaffemaskine Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Opvaskemaskine Ja

WiFi Ja

Slutrengørring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Babyseng Ja

Sauna Ja

Skirum Ja

WiFi Ja

3-værelses lejlighed til 6 personer

Lejlighed med plads op til seks personer. Lejligheden består af to soveværelser med en dobbeltseng i hver - ingen af sengene kan deles til to separate senge. Desuden har lejligheden et opholdsrum med mulighed for to ekstra opredninger samt et veludstyret køkken med opvaskemaskine, mikroovn, kaffemaskine og elkedel og en balkon.

Balkon eller terrasse – Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn - Køleskab - Håndklæder - TV - WiFi (gratis) 

3-værelses lejlighed til 7 personer

Lejlighed med plads op til syv personer. Lejligheden har et soveværelse med en dobbeltseng, et soveværelse med tre sovepladser - en dobbeltseng og en enkeltseng - og en stor stue med to yderligere sovepladser. Ingen af dobbeltsengene kan deles til to enkeltsenge. I lejligheden er der desuden et veludstyret køkken med opvaskemaskine, mikroovn, kaffemaskine og elkedel. Lejligheden har desuden en balkon eller terrasse.

Balkon - Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn - Køleskab - Håndklæder - TV – Elkedel - WiFi (gratis)

5-værelses lejlighed til 8 personer

Lejlighed nummer 15 med plads op til otte personer. Lejligheden består af tre soveværelser med hver to sovepladser samt et dobbeltværelse. Vær opmærksom på, at dobbeltværelset ligger uden for lejligheden - man skal altså lige ud på gangen, for at komme ind i værelset. I hvert soveværelse er der en dobbeltseng - ingen af sengene kan deles til to enkeltsenge. Desuden har lejligheden en stor stue med balkon og to badeværelser med brusebad og toilet. I lejligheden finder du også et veludstyret køkken med ovn, opvaskemaskine, mikroovn, kaffemaskine og elkedel.

Balkon - Sengelinned  – Kogeplade – Opvaskemaskine – Ovn - Køleskab - Håndklæder - TV – Elkedel - WiFi (gratis)  

4-værelses lejlighed til 8 personer

Lejlighed nummer 17 med plads op til otte personer. Lejligheden består af to soveværelser med en dobbeltseng i hvert og et soveværelse med en dobbeltseng og en sovesofa til to personer. Ingen af dobbeltsengene kan deles til to enkeltsenge. Derudover har lejligheden en stor stue med udgang til terrasse, to badeværelser med brusebad og toilet samt et veludstyret køkken. Køkkenet har blandt andet opvaskemaskine, mikroovn, kaffemaskine og elkedel.

Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Opvaskemaskine - Køleskab - Terrasse - Håndklæder - TV – Elkedel - WiFi (gratis)

AccommodationTypes