Østrig, St. Anton

Hotel

Skinetworks Chalethotel Inge

Halvpension

Fakta

Om Skinetworks Chalethotel Inge

Velkommen til St. Anton og vores eget lækre hotel: Chalet Inge! Her finder du alt, du har brug for på skiferien – og mere til - i dette nye chalet-hotel.

Dette smukke og moderne hotel er nærmest bygget ind i bjergene og har en fantastisk udsigt fra værelser og terrasser til Rendl. De to nærmeste lifte er Galzigbahn og Rendlbahn som er cirka 13 min gang – ned ad bakke – fra hotellet. Orker du ikke at gå, stopper skibussen vitterligt lige uden for hoveddøren. Du kan også med fordel leje et skidepot lige ved Galzigbahn, så du er fri for at gå i dine skistøvler.

Skiferie med halvpension i St. Anton

Alle ophold på Chalet Inge er med halvpension. Tanken her er ganske ligetil: Maden skal være god og velsmagende, og der er er tænkt på, at du forbrænder meget, når du står på ski. Du står derfor op hver morgen til en god morgenbuffet, der gør dig klar til dagens strabadser i sneen. Når du kommer hjem fra ski eller afterski, venter der tre velsmagende retter til aftensmaden.

Alle måltider indtager du i hotellets hyggelige restaurant med store panoramavinduer der strækker sig fra gulv til luft med en enestående udsigt over bjergene og skiløjperne i det fjerne.

OBS! For at imødekomme ønsker om vegetarisk kost eller hensyn til allergier, skal dette informeres når du booker rejsen. Vær opmærksom på, at hvis en vegetarisk eller speciel diæt ønskes, vil den være gældende hver aften under hele din skiferie.

Wellness og hygge på skiferien

Når du kommer hjem fra en dag på ski, kan du læne dig tilbage i loungen og nyde en weissbier eller varm kakao med familien eller vennerne - er der godt vejr kan du også nyde udsigten og din øl på den udendørs terrasse. Er dine ben ømme, eller har du brug for lidt varme og afslapning, kan du blive varmet godt igennem i saunaen, som du finder på anden sal.

Moderne værelser

Hotellet har i alt 16 værelser. Alle værelser har eget badeværelse med badekar/brus og toilet. På nogle af værelserne er der en balkon med udsigt over pisterne, der kommer fra skiområdet Rendl. Den udsigt kan du nyde fra de store vinduer, der lukker masser af lys og en vidunderlig udsigt helt ind i værelset.

Ankomst og afrejse

På ankomstdagen vil der i tidsrummet 18.00-20.00 blive budt på en aftenbuffet bestående af en varm ret, salat, pålæg, ost og brød samt lidt sødt til at slutte af på. Til gæster, der ankommer senere på dagen, byder vi på suppe og brød i tidsrummet 21.30-22.30.

Hvis du ankommer tidligt om morgenen, er det muligt at tilkøbe en delikat morgenbuffet. Prisen er 17€ for voksne og 9€ for børn til og med 12 år. Det er muligt at nyde morgenbuffeten fra klokken 07.30 - 09.30.

På afrejsedagen vil sidste måltid på hotellet være morgenbuffeten. Der vil dog være mulighed for at købe en sandwich, man kan få med til rejsen hjem.

Internet på Chalet Inge

Overalt på Chalet Inge er der gratis WiFi, men det fungerer bedst i fællesarealerne - for vi er I Alperne, og der kan der godt opstå “klumper” af varierende størrelser i forsyningen.

Danski glæder sig til at byde jer velkommen på Chalet Inge i St. Anton på årets skiferie!

Fakta om Chalet Inge

 • Plads til 42 personer – god til grupper
 • Moderne chalet i St. Anton
 • Lounge med pejs
 • Restaurant med udsigt til Rendl
 • Wellness med sauna
 • Skirum med støvlevarmere
 • Gratis WiFi
 • Gratis skibus med stoppested lige foran hotellet
 • Mulighed for parkering (ring og hør mere)

Afstande

Afstand til piste 850 m

Afstand til lift 850 m

Afstand til centrum 850 m

Afstand til shopping 850 m

Afstand til skileje 850 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi Ja

Safetybox Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Restaurant Ja

Glutenfri mad Ja

Faciliteter

Halvpension Ja

Sauna Ja

Skirum med støvletørrer Ja

Wellness Ja

WiFi Ja

WiFi i lobby Ja

Enkeltværelse

Værelse til en person med bruseniche og eget toilet. På værelset er der TV.
Sengelinned - Håndklæder - Kar/Brus - Toilet – TV - Hårtørre - Safe 


Dobbeltværelse

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng, kan laves til to enkelt senge, et TV samt hårtørre og safe. Derudover badeværelse med kar/brus og toilet.
Sengelinned - Håndklæder - Kar/Brus - Toilet – TV - Hårtørre - Safe 

Dobbeltværelse med balkon

Dobbeltværelse med balkon til to personer med en dobbeltseng, kan laves til to enkelt senge, et TV og et badeværelse med kar/brus og toilet. Sengelinned - Håndklæder - Kar/Brus - Toilet – TV - Hårtørre - Safe

Dobbeltværelse med en opredning

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng, et tv og et badeværelse med kar/brus og toilet. På værelset er der mulighed for at lave en opredning, så der kan sove tre personer i værelset.
Sengelinned - Håndklæder - Kar/Brus - Toilet – TV - Hårtørre - Safe 

Dobbeltværelse med terrasse og mulighed for opredning

Dobbeltværelse til to personer med terrasse samt en dobbeltseng, et tv og et badeværelse med kar/brus og toilet. På værelset er der mulighed for at lave en opredning, så der kan sove tre personer i værelset.
Sengelinned - Håndklæder - Kar/Brus - Toilet – TV - Hårtørre - Safe


3 sengs værelse

Værelse med 3 senge, kan laves som enten 3 enkelt senge eller en dobbelt og en enkelt seng, et tv og et badeværelse med kar/brus og toilet. Sengelinned - Håndklæder - Kar/Brus - Toilet – TV - Hårtørre - Safe

3 sengs værelse med terrasse

Værelse med 3 senge og terrasse, kan laves som enten 3 enkelt senge eller en dobbelt og en enkelt seng, et tv og et badeværelse med kar/brus og toilet. Sengelinned - Håndklæder - Kar/Brus - Toilet – TV - Hårtørre - Safe

Dobbeltværelse med balkon og mulighed for opredning

Dobbeltværelse til to personer med balkon samt en dobbeltseng, et tv og et badeværelse med kar/brus og toilet. På værelset er der mulighed for at lave en opredning, så der kan sove tre personer i værelset.
Sengelinned - Håndklæder - Kar/Brus - Toilet – TV - Hårtørre - Safe 

AccommodationTypes