Østrig, St. Anton

Hotel

Skinetworks Pension Alpenheim

Inkl. 6 dages liftkort

Inkl. morgenmad

inkl. transfer

Vælg rejsende 2 voksne
Transport Fly, Billund
Ankomstdato 07.01.2023
Hjemrejsedato 14.01.2023

Vælg værelser

7 jan
11 feb
18 feb
25 feb
4 mar

Alternativ 1

1 x Dobbeltværelse (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

 • TV
 • WiFi i værelse
 • Bruser
 • Toilet
7 jan
11 feb
18 feb
25 feb
4 mar

Alternativ 2

2 x Enkeltværelse (1 person)

Se værelsesbeskrivelse

 • TV
 • WiFi i værelse
 • Bruser
 • Toilet
7 jan
11 feb
18 feb
25 feb
4 mar
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Alternativ 3

1 x Dobbeltværelse med balkon (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

 • TV
 • WiFi i værelse
 • Bruser
 • Toilet
7 jan
11 feb
18 feb
25 feb
4 mar

Fakta

Om Skinetworks Pension Alpenheim

På en af de mest attraktive placeringer i St. Anton finder du denne lille, hyggelige pension i det populære Sonnenwiese-område hvor du er få minutter væk fra byen men tæt nok på at du kan deltage når du ønsker. Derudover er Pension Alpenheim et at de få hoteller hvor du har ski-in/ski-out i St. Anton. Når du bor her, klikker du i skiene lige udenfor hotellet!

Men det er ikke kun fordi hoteller ligger på pisten, det er dejligt at bo her. Området er dejligt fredeligt med en vidunderlig udsigt over de omkringliggende bjerge – men på få minutters gang kan du være i centrum af St. Anton.

Hurtigt på ski hver dag

Om morgenen klikker du i skiene og står på ski ned til Nasserein-gondolen, som ligger kun få minutter fra Pension Alpenheim. Om eftermiddagen, når du kommer hjem med ømme skiben, kan du stå på ski til hotellet. Der er altså ikke meget spildtid her!

Alle ski-helte spiser morgenmad

Skipper Skræk spiser spinat for at blive stærk, skiløbere spiser morgenmad for at kunne stå godt på ski – eller? Uanset hvad, så har vi i hvert fald sørget for, at du kan få en god, solid morgenbuffet inden dagens skiløb på pisterne i St. Anton. Alle ophold på Pension Alpenheim er nemlig inklusiv morgenmad.

Morgenmaden spiser du i bygningens hyggelige og lyse morgenmadsrestaurant med en skøn udsigt over pisterne.

Resten af dagens måltider skal du selv sørge for, men både i terrænet og i byen er der rig mulighed for at få noget god mad. Guiderne er altid klar til at komme med gode forslag til spisesteder.

Værelserne på Pension Alpenheim

Vi har 15 værelser på Pension Alpenheim. Der er både enkeltværelser, mindre dobbeltværelser, dobbeltværelser, 3- og 4-sengsværelser. Værelserne varierer fra et klassisk dobbeltværelse til et dobbeltværelse med en ekstra sofa til en tredje skiløber. Der er også værelser der er rigtig gode til familien, der skal på skiferie sammen. Med andre ord: Der er et værelse uanset hvem du rejser med!

Afterski på solterrassen

St. Anton er jo kendt for verdensklasse afterski – og den kan være svær at sige nej til! Men har du fået for meget, eller har dit hoved brug for en eftermiddag fri, kan du læne dig tilbage på pensionens solterrasse eller på en af byens cafëer.
 

Wellness på skiferien til St. Anton

Er dine ben ømme efter et par dage på ski? Så er der råd forude, når du bor her! Der er nemlig kun få minutters gang til byens wellness-center, hvor du finder sauna, pool og jacuzzi (mod ekstra betaling).

Danski glæder sig til at byde jer velkommen på skiferien i St. Anton på Pension Alpenheim!

De hurtige om Pension Alpenheim:

 • Fantastisk placering med ski-in/ski-out
 • Kun 3 minuters gang fra centrum
 • Kort afstand til St. Anton’s ‘Wellness centre’
 • Hyggelig morgenmadsrestaurant med god udsigt
 • Gratis Wi-Fi
Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation lige over for supermarkedet Billa, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

  Afstande

  Afstand til piste 25 m

  Afstand til lift 100 m

  Afstand til centrum 300 m

  Afstand til shopping 350 m

  Afstand til skibus 100 m

  Afstand til skileje 250 m

  Værelset

  TV Ja

  WiFi i lejlighed Ja

  Toilet Ja

  Bruser Ja

  Mad og drikke

  Restaurant Ja

  Morgenmad Ja

  Faciliteter

  Børnevenlig Ja

  Skirum med støvletørrer Ja

  Solterrasse Ja

  WiFi Ja

  Dobbeltværelse

  Fint værelse med dobbeltseng og nyere badeværelse med brus.
  Sengelinned - Håndklæder - Bad og toilet - TV - Wi-Fi

  Enkeltværelse

  Enkeltværelse med enkeltseng og nyere badeværelse.
  Sengelinned - Håndklæder - Bad og toilet - TV - Wi-Fi

  3-sengsværelse

  3-sengsværelse med dobbeltseng, enkeltseng og nyere badeværelse. Enkelte værelser har også balkon.
  Sengelinned - Håndklæder - Bad og toilet - TV - Wi-Fi

  4-sengsværelse med ekstra opredning til barn

  4-sengsværelse roligt beliggende på husets øverste etage med to dobbeltsenge, ekstra opredning til barn på sovesofa, siddearrangement samt badeværelse.
  Sengelinned - Håndklæder - Bad og toilet - TV - Wi-Fi

  Rejseplan

  Udrejse

  Afrejse 07.01.2023 - 18:10 - Billund
  Ankomst 07.01.2023 - 20:05 - Innsbruck
  Rejsetid 1:55
  Flynr. OS2628
  Terminal Oplyses senere
  Flyselskab Austrian Airlines

  Hjemrejse

  Afrejse 14.01.2023 - 15:15 - Innsbruck
  Ankomst 14.01.2023 - 17:15 - Billund
  Rejsetid 2:00
  Flynr. OS2627
  Terminal Oplyses senere
  Flyselskab Austrian Airlines

  Bagageregler  
  Du må medbringe 1 stk. indchecket bagage à maksimalt 20 kg. Din håndbagage må veje op til 5 kg og måle maksimalt 55 x 40 x 23 centimeter. Børn under 2 år må i alt medbringe 1 stk. indchecket bagage og ingen håndbagage.  


  Rejser du med et barn på under 2 år, kan du medbringe en klapvogn på maksimalt 10 kg uden ekstra omkostninger. Der må ikke pakkes andet i klapvognen, og klapvognen skal pakkes ind for at undgå skader. 


  Skitransport 
  Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler.  


  Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt. Austrian Airlines accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 


  ABS Lavinerygsæk  
  Austrian Airlines tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.   


  Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Specialgodkendelse påkræves. Såfremt du ønsker at medbringe en ABS Lavinerygsæksæk, skal du kontakte Austrian Airlines senest 7 hverdage inden afrejse. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 


  Mad ombord på flyet 
  Der serveres en let anretning eller sandwich undervejs til Alperne i flyet. Har du specielle ønsker, og er din flyvning over 2 timer og 20 minutter, kan du bestille special mad her 


  Bestil siddeplads i flyet 
  Du kan reservere et sæde i flyet mod betaling fra 14 dage og frem til 48 timer før afgang. Du bestiller ved at klikke her. 


  Check-in  
  Check-in i lufthavnen er muligt for alle gæster. 


  Miles & More 
  Er du medlem af Miles & More, kan du optjene Miles på din rejse med Austrian Airlines. 

  AccommodationTypes