Østrig, St. Anton

Hotel

Skinetworks Pension Talhof Nigg

Morgenmad

Fakta

Om Skinetworks Pension Talhof Nigg

Vores glade og smilende personale sørger for en god kort skiferie på Talhof Nigg med hyggelig atmosfære og en central beliggenhed midt i livlige St. Anton.

Alpehytten er klar! Her får du autenticitet og tyrolerstemning, så det ringer. Ja, i bogstaveligste forstand, for ejerens familie har en fortid som kvægdrivere i Alperne omkring St. Anton, og en imponerende samling af autentiske og store kobjælder pryder Talhof Nigg. Her er tyrolerstemning og gemütlichkeit til din skiferie.

Vores egen morgenmadspension, Talhof Nigg, byder velkommen til en kort skiferie lige i hjertet af St. Anton. Vores skandinavisk talende personale sørger for en hyggelig atmosfære her. Det er bestemt ikke noget luksushotel, men kvaliteten fejler slet ikke noget.

Centralt beliggende

For enden af hovedstrøget i den centrale del af St. Anton finder du Talhof Nigg. Du bor altså midt i hjertet af byens livlige udvalg af spisesteder, afterskibarer og indkøbsmuligheder.

Desuden ligger liften og pisten bare fem minutters gang fra hoveddøren, og kun 50 meter herfra kører skibussen dig til og fra skiløbet.

Der er dermed aldrig langt fra hverken St. Antons puls eller dens verdensberømte skiområde.

Værelserne på Talhof Nigg

Hele hytten er gennemsyret af vaskeægte tyrolerstemning med smukt udførte træpaneler i autentisk stil. Denne stemning går igen på værelserne, som simpelthen er så hyggelige.

Her er masser af hygge-atmosfære. De store af værelserne har desuden egen balkon.

Tag på en kort skiferie

Vi bruger Talhof Nigg udelukkende til korte ophold, så hvis du har lyst til en kort smuttur i tre eller fire dag på ski til en af ski-verdenens mest eftertragtede skisportsbyer, er dette som syet til dig.

På Talhof Nigg er der ankomst to gange om ugen: onsdag og lørdag. Du kan således vælge mellem en kort skitur med varighed på tre eller fire dage.

Konceptet er særdeles efterspurgt til en tøsetur, en hurtig “get-away" med kæresten eller en skitur med drengene. Snup et afbræk og riv et par dage ud af kalenderen med en mini-skiferie på Talhof Nigg.

Hele vinteren tilbyder vi disse korte ophold, så hvis det er svært at tage fri en hel uge, men skibenene alligevel klør, er dette måden at stille abstinenserne på. Særligt i sæsonens mest eftertragtede uger over jul og nytår samt skolernes vinterferier i uge 7 og 8 kan det være svært at finde plads til en kort skiferie. Den klarer vi her på Talhof Nigg. Dog skal vi minde om, at her kun er ni værelser, så i netop disse uger, gælder det om ikke at vente for længe.

Morgenmadspension

Når du bor på Talhof Nigg er morgenmaden inkluderet, så batterierne er ladet godt op inden det går nedad på St. Antons fantastiske pister.

Resten af dagens måltider står du selv for, og både i terrænet og byen er der rig mulighed for at få noget godt at spise. Talhof Nigg ligger jo også lige midt i det hele.

Har du brug for inspiration og gode tips til restauranter i byen, er der altid guiderne eller personalet, som gerne kommer med idéer og forslag.

Parkeringspladser

Der en parkeringsplads til rådighed pr. rum. Pladserne findes i området omkring Talhof Nigg, og det er ikke muligt for alle at parkere lige ude foran hotellet.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation lige over for supermarkedet Billa, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Din skiferie i St. Anton på Talhof Nigg indeholder blandt andet

 • Central beliggenhed i St. Anton
 • Morgenmadspension
 • Autentisk tyroler-charme
 • Gratis parkering

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

  Afstande

  Afstand til piste 350 m

  Afstand til lift 350 m

  Afstand til centrum 0 m

  Afstand til shopping 0 m

  Afstand til skibus 50 m

  Afstand til skileje 350 m

  Værelset

  TV Ja

  WiFi i lejlighed Ja

  Bruser Ja

  Mad og drikke

  Morgenmad Ja

  Faciliteter

  Babyseng Ja

  Skirum Ja

  TV rum Ja

  WiFi Ja

  Enkeltværelse med toilet på gangen med balkon

  Enkeltværelse med brusebad. Toilettet er på gangen på samme etage og tilhører kun dette værelse.
  Sengelinned – Hårtørrer – Bad – Håndklæder – TV – WiFi (gratis)

  Dobbeltværelse

  Dobbeltværelse til to personer samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har en dobbeltseng som ikke kan splittes til enkeltsenge.
  Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

  Dobbeltværelse med balkon

  Dobbeltværelse til to personer samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har en dobbeltseng som ikke kan splittes til enkeltsenge.
  Sengelinned – Balkon – Bad og toilet – Håndklæder

  3-sengsværelse med balkon

  Værelse til tre personer med en dobbeltseng og en enkelt seng samt en balkon. Værelset har desuden et badeværelse med brusebad og toilet.
  Balkon – Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – TV –WiFi (gratis)

  4-sengsværelse i 2 rum med balkon

  Værelse til fire personer med to separate rum og en balkon. I hvert rum er der en dobbeltseng som ikke kan splittes til enkeltsenge. Værelset har desuden et badeværelse med badekar og toilet.
  Balkon – Badekar - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder –TV – WiFi (gratis)

  AccommodationTypes