Østrig, Wagrain

Lejlighed

Apartment & Chalet Dorf Wagrain „Alpenleben”

Fakta

Om Apartment & Chalet Dorf Wagrain „Alpenleben”

Apartment & Chalet Dorf Wagrain Adapura er familievenlige lejligheder, der ligger blot 80 meter fra den centrale Grafenberg-lift i Wagrain.

Lige for foden af Grafenberg-bjerget ligger det vidunderlige Apartment & Chalet Dorf Wagrain Adapura. Det betyder selvfølgelig også at man som gæst i chalet-lejlighederne bor næsten lige ved siden af pisten. Derfor er det også nemt at få hele familien på ski hver morgen, da der er ski-in/ski-out.

Panoramaudsigt over Grafenberg

Chalet-lejlighederne er opført i lækre materialer og har en klassisk alpin stil over sig, hvilket er med til at skabe en hyggelig og autentisk stemning. Herudover tilbyder lejlighedskomplekset en fuldstændig eventyrlig udsigt over Grafenberg-bjerget og resten af den østrigske bjergkæde, som man kan nyde hver dag med familien efter en lang dag på ski.

Når du bor på Apartment & Chalet Dorf Wagrain Adapura har du adgang til et skiopbevaringsrum, som er udstyret med varmere til handsker og skistøvler. Hermed har du altid varmt og tørt tøj til næste dag på ski. Hvis du ankommer med familie eller venner i bil, har du en tilhørende parkeringsplads, som kan benyttes under hele lejeperioden.

Vælg din lejlighed

Apartment & Chalet Dorf Wagrain Adapura består af 21 lejligheder, hvor du kan regne med en meget høj standard. Chalet-lejlighederne har en rummelig størrelse på mellem 75-100 kvadratmeter. Det betyder tilmed at man kan bo helt op til 10 familiemedlemmer eller venner i denne indlogering.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Alpina Wargrain eller The people'z Bar, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 100 m

Afstand til lift 100 m

Afstand til centrum 600 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 100 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Rengøring Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

WiFi Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Børnevenlig Ja

Skirum Ja

WiFi Ja

5-værelses Chalet til 10 personer

Lækkert chalet på 115 m2 i to etager med plads til 10 personer. Selve chalet’et har 4 soveværelser, 2 soveværelser med en dobbeltseng og en sofa seng og 2 med en dobbeltseng. I huset er der 3 lækre badeværelser to med bruseniche og toilet og et badeværelse med toilet samt en infrarød sauna, som er god til at løsne op i de ømme muskler efter endt skidag. I huset er der et dejlige stort køkken-alrum med masser af plads til at hele familien kan hygge sig sammen, et fuldt udstyret Køkkenet samt et hyggeligt tv hjørne med en sofa til afslappende stunder.

Til hver chalet hører det 2 parkeringspladser til, som forefindes i parkeringskælderen under hotellet. Der er mulighed for at kører op til hvert chalet for at lave på- og aflæsning, hvorefter bilen køres ned i tørvejr i parkeringskælderen.
Balkon eller terrasse - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskmaskine - Fryser - Ovn - Køleskab - Viskestykker - Håndklæder - Brødrister - TV - El-kedel - Wi-Fi (gratis)

3-værelses lejlighed til max 8 personer

En dejlig lejlighed i moderne østrigsk design, hvor du kan holde en dejlig ferie. I lejligheden kan der bo op til 8 personer, og den er placeret i stueetagen og har en smuk udsigt fra terrassen foran lejligheden.

Lejligheden er lys og indbydende og har to soveværelser. Begge soveværelser har en dobbeltseng samt en gæsteseng og adgang til ubegrænset WIFI. I stuen findes der en sovesofa med plads til 2 personer.

Køkkenet er moderne og har alle de remedier du har brug for. Lejligheden har en kombineret stue og spisestue med en komfortable sofa til hyggelige aftener samt et stort spisebord med plads til alle. I stuen er der desuden et LCD TV til underholdning, samt ubegrænset adgang til WIFI. Lejligheden har et rummeligt badeværelse med toilet samt et badeværelse med toilet og bruser.

Fra terrassen foran lejligheden har du en fantastisk udsigt, og placeringen kun 80 meter fra Grafenberg liften er helt perfekt.
Balkon eller terrasse - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskmaskine - Fryser - Ovn - Køleskab - Viskestykker - Håndklæder - Brødrister - TV - El-kedel - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes