Østrig, Wagrain

Hotel

Haus Alpenland

Morgenmad

Fakta

Om Haus Alpenland

Velkommen til Haus Alpenland i familievenlige Wagrain – her er du tæt på alt, du har brug for!

Når du bor i lejlighederne Haus Alpenland, så bor du kun små fem minutters gang fra centrum af Wagrain og 10 minutters gang fra skiliften – du er altså tæt på alt, du har brug for på skiferien, når du bor her.

Ønsker du ikke at gå til liften hver morgen, så går der en skibus næsten lige foran lejlighederne, som tager dig hen til liften i Wagrain.

Charmerende lejligheder

Lejlighederne i Haus Alpenland er indrettet med masser af trædetaljer, som giver en utrolig Alpe-charme – nogle af lejlighederne har egen balkon. Alle lejligheder har tv og et hyggeligt opholdsområde, og naturligvis eget badeværelse.

Du finder også et skiopbevaringsrum til dine ski, så de ikke skal stå oppe i lejligheden.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Alpina Wargrain eller The people'z Bar, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Hausfrau i Haus Alpenland og Danski glæder sig til at byde dig velkommen i Wagrain på årets skiferie!

Afstande

Afstand til skibus 50 m

Værelset

TV Ja

WiFi i lejlighed Ja

Toilet Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Morgenmad Ja

Faciliteter

Dobbeltværelse

Fint dobbeltværelse med eget badeværelse. Nogle værelser kan også være med balkon.
Sengelinned - Håndklæder - TV - WiFi

3-sengsværelse

Fint værelse med 3 senge og eget badeværelse. Nogle værelser kan også være med balkon.
Sengelinned - Håndklæder - TV - WiFi

AccommodationTypes