Østrig, Wagrain

Chalet/Hytte

Haus Thomas

Fakta

Om Haus Thomas

Vil I på familie skiferie i en rigtig alpeby i Østrig, så er Wagrain og Haus Thomas et godt valg for jer.

Når du bor i Haus Thomas, er du midt i centrum af den autentiske by Wagrain.

Her er der mulighed for ægte østrigsk afterski, restaurant besøg og shopping muligheder. Wagrain er en vaskeægte Alpeby i Østrig med masser af charme – og du får ikke et sted der er meget mere børnevenligt et det her.

Til større grupper eller familie

Haus Thomas er ideelt for større grupper, familie eller venner der skal på skiferie sammen. Her er gode muligheder for at tilpasse boligen nøjagtigt som du ønsker. Enten kan huset sælges som 3 separate lejligheder eller som en samlet stor hytte med plads til op til 16 personer. Lejlighederne varierer i størrelse.

Haus Thomas er ikke af nyere dato, men har fuldt udstyret køkken med spiseplads, som indeholder elkedel, kaffemaskine, opvaskemaskine og ovn, så du kan få lavet en masse lækker mad efter dagens skiløb.

Sjov og aktiviteter for alle

Her får du hele 350 kilometer pister at boltre dig på, samt funpark og off-piste muligheder. Det rådes til at du tager skibussen, som du finder kun 100 meter fra lejligheden, til liften. Vælger du at køre til Wagrain, har du selvfølgelig mulighed for at parkere ved Haus Thomas.

Har du brug for et afbræk fra skiløbet, har du med dit liftkort adgang til badelandet Wagrain Wasserwelt i 3 timer dagligt. Her finder du både store pools, børneområde, rutsjebaner og sauna.
Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Alpina Wargrain eller The people'z Bar, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i Wagrain!

Afstande

Afstand til piste 900 m

Afstand til lift 900 m

Afstand til centrum 400 m

Afstand til shopping 400 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 900 m

Værelset

TV Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Kaffemaskine Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

WiFi Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum Ja

Lejlighed 2-værelses 3 personer

Indeholder et soveværelse med 3 sovepladser, et køkken/opholdsrum og et badeværelse.

Sengelinned - Kaffemaskine  - Kogeplade  - Opvaskemaskine - Fryser - Ovn - Køleskab - Viskestykker - Terrasse - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 4-værelses 6 personer

Med 2 soveværelser, køkken med spiseplads, stue, 2 x bad / toilet og terrasse eller balkon finder du nok plads og hygge - en forudsætning for en hyggelig ferie. Der er gratis trådløs internetadgang, kabel-tv samt komfur med ovn, opvaskemaskine og kaffemaskine i køkkenet.

Balkon eller terrasse - Sengelinned - Kaffemaskine  - Kogeplade  - Opvaskemaskine - Fryser - Mikrobølgeovn - Ovn - Køleskab - Viskestykker - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Chalet til 16 personer

Med fem soveværelser, køkken med spiseplads, stue, fem badeværelser  og terrasse samt balkon finder du nok plads og hygge - en forudsætning for en hyggelig skiferie. Der er gratis trådløs internetadgang, kabel-tv samt komfur med ovn, opvaskemaskine og kaffemaskine i køkkenet.


Sengelinned - Balkon eller terrasse -  Kaffemaskine  - Kogeplade  - Opvaskemaskine - Fryser - Ovn - Mikrobølgeovn - Køleskab - Viskestykker - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes