Østrig, Wagrain

Hotel

Haus Thomas

Om Haus Thomas

Vil I på familie skiferie i en rigtig alpeby i Østrig, så er Wagrain og Haus Thomas et godt valg for jer.

Velkommen til Haus Thomas i Wagrain!  

Når du bor i Haus Thomas, er du midt i centrum af den autentiske by Wagrain. Her er der mulighed for ægte østrigsk afterski, restaurant besøg og shopping muligheder. Wagrain er en vaskeægte Alpeby i Østrig med masser af charme – og du får ikke et sted der er meget mere børnevenligt et det her.
Lejligheden i Haus Thomas er ikke af nyere dato, men har fuldt udstyret køkken med spiseplads, som indeholder elkedel, kaffemaskine, opvaskemaskine og ovn, så du kan få lavet en masse lækker mad efter dagens skiløb.

Til større grupper eller familie

Haus Thomas er ideelt for større grupper, familie eller venner der skal på skiferie sammen. Her får du hele 350 kilometer pister at boltre dig på, samt funpark og off-piste muligheder. Det rådes til at du tager skibussen hen til liften, som du finder kun 100 meter fra lejligheden. Vælger du at køre til Wagrain, har du selvfølgelig mulighed for at parkere ved Haus Thomas.
Har du brug for et afbræk fra skiløbet, har du med dit liftkort adgang til badelandet Wagrain Wasserwelt i 3 timer dagligt. Her finder du både store pools, børneområde, rutsjebaner og sauna. Danski ser frem til at byde dig velkommen i Wagrain! 

Afstand til piste

900 m

Afstand til lift

900 m

Afstand til centrum

400 m

Afstand til skibus

100 m

Afstand til skileje

900 m

Pension

Ingen pension

Bar

Nej

TV

Ja

Restaurant

Nej

Wi-fi (free)

Nej

Elevator

Nej

Parkering

Ja

Yderligere faciliteter

Balkon/terrasse, Fryser, Håndklæder, Kaffemaskine, Komfur, Køleskab, Opvaskemaskine, Ovn, Sengelinned, Skirum, Slutrengøring, WiFi i lejlighed

Lejlighed 2-værelses 3 personer

Indeholder et soveværelse med 3 sovepladser, et køkken/opholdsrum og et badeværelse.
Sengelinned - Kaffemaskine  - Kogeplade  - Opvaskemaskine - Fryser - Ovn - Køleskab - Viskestykker - Terrasse - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 4-værelses 6 personer

Med 2 soveværelser, køkken med spiseplads, stue, 2 x bad / toilet og terrasse eller balkon finder du nok plads og hygge - en forudsætning for en hyggelig ferie. Der er gratis trådløs internetadgang, kabel-tv samt komfur med ovn, opvaskemaskine og kaffemaskine i køkkenet.
Balkon eller terrasse - Sengelinned - Kaffemaskine  - Kogeplade  - Opvaskemaskine - Fryser - Mikrobølgeovn - Ovn - Køleskab - Viskestykker - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 


Chalet til 16 personer

  Med fem soveværelser, køkken med spiseplads, stue, tre badeværelser  og terrasse samt balkon finder du nok plads og hygge - en forudsætning for en hyggelig skiferie. Der er gratis trådløs internetadgang, kabel-tv samt komfur med ovn, opvaskemaskine og kaffemaskine i køkkenet.  
Sengelinned - Balkon
eller terrasse -  Kaffemaskine  -
Kogeplade  - Opvaskemaskine - Fryser - Ovn - Mikrobølgeovn - Køleskab -
Viskestykker - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes