Østrig, Wagrain

Chalet/Hytte

Home Appartement

Fakta

Om Home Appartement

Bo i Home Appartement i Wagrain - her får du lejligheder med østrigsk stemning og charme, og kun 500 meter til centrum.

Her bor du i et roligt område af Wagrain i en stor lejlighed på 120 kvm med plads til fem til ti personer. Så er du på udkig efter en lejlighed som byder på hyggelig østrigsk stemning, ligger tæt på centrum og har nemt til skiløbet, er Home Appartment lige noget for dig.

Lejligheden er centralt placeret i Wagrain, med kun 500 meter til centrum. Her kan du gå på opdagelse i byens mange hyggelige restauranter, butikker og afterskibarer.

Skiløbet har du også nemt til, der går nemlig en skibus kun 50 meter fra din hoveddør, som vil fragte dig til liften på få minutter.

Sådan bor du

Du bor i et Chalet med to etager med fire soveværelser, hvor det ene værelse er med dobbeltseng, et værelse med dobbeltseng og en sofa et værelse med to dobbeltsenge og et værelse med en grand lit seng (en mindre dobbeltseng).

Du skal ikke bekymre dig om lange toiletkøer hvis du har taget hele familien, plus lidt ekstra med, der er nemlig to badeværelser med bruser og to separate toiletter.

I lejligheden finder du også et fuldt udstyret køkken med blandt andet ovn, mikroovn, kogeplader og opvaskemaskine. Så tænker du måske: hvordan smager maden i køkkenet? - og det er helt op til dine egne kokkeevner. Men hvem vil ikke gerne svinge grydeskeen i et veludstyret køkken? Hvis du derimod også vil have ferie fra kødgryderne, ligger restauranterne jo heldigvis kun 500 meter væk - og her er der rig mulighed for at finde noget til enhver smag.

Tilkøb af ekstra service

Hvis du gerne vil have det lidt ekstra nemt, har du mulighed for at tilkøbe morgenbrødsservice, når du ankommer i Wagrain. I morgenmadsservicen kan du enten vælge mellem at få leveret rundstykker hver morgen eller en morgenmadsbuffet. Du vil også have mulighed for at tilkøbe halvpension på et nærtliggende hotel.

Skiferie med sauna

Når du kommer hjem fra en lang dag på pisterne, og kroppen og musklerne er godt brugte, kan det anbefales at bruge saunaen. Der er et lækkert privat saunaområde med både finsk sauna og infrarød sauna, tilknyttet Chalet’et. En dejlig måde at lade kroppen og musklerne op på, til endnu en dag på ski i det store skiområde.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Alpina Wagrain eller The People’z Bar, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at tage imod dig på årets skiferie til Wagrain!

Afstande

Afstand til piste 1700 m

Afstand til lift 1700 m

Afstand til centrum 500 m

Afstand til shopping 500 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 1500 m

Værelset

TV Ja

Mikrobølgeovn Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Rengøring Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

WiFi Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Babyseng Ja

Sauna Ja

Skirum Ja

Solterrasse Ja

WiFi Ja

5 værelses Chalet 5-10 personer


5 værelses chalet på ca. 120 kvm, bestående af 4 soveværelser. 1 med dobbeltseng, 1 med dobbeltseng samt sovesofa, 1 med 2 dobbeltsenge og 1 med en grand lit seng. Derudover 2 badeværelser og 2 seperate toiletter. Fuldt udstyret køkken med spiseplads, samt stue. Yderliger er der sauna område.

WIFI - Håndklæder - Sengelinned - Slutrengøring

AccommodationTypes