Østrig, Wagrain

Lejlighed

Landhaus Flasch

Fakta

Om Landhaus Flasch

Landhaus Flasch er centralt beliggende i Wagrain ved Kirchboden, og her finder du gode og moderne lejligheder, der er fantastiske til skiferien med hele familien.

Velkommen til Wagrain og det herlige Landhaus Flasch, der byder på store lejligheder med plads til op til 10 personer.

Beliggenhed

Landhaus Flasch er beliggende i et hyggeligt lokalområde, hvor skibussen går nærmest lige ved fordøren, og tager jer nemt og ubesværet frem og tilbage til dig dagens skiløb.

Desuden er der gode indkøbsmuligheder blot en kort gåtur herfra.

Lejlighederne

Lejlighederne, der alle blev renoveret i 2010, er i find stand, og de er pænt indrettet med en hyggelig stemning, der sørger for en god base til familiens skiferie.

Der er gratis WiFi i lejlighederne, og så er der en "brødservice", så du hver dag kan få leveret frisk morgenbrød til døren.

Forkælelse i spaområdet

I huset er der et meget fint spa-område til jer, der gerne vil nyde lidt ekstra luksus efter en herlig dag på pisterne rundt i området ved Wagrain.

Andet

Der er tilknyttet parkering, skiopbevaring og støvlevarmere til lejlighederne.

Ved ankomst til Wagrain får du et kort kaldet Salzburger Sportwelt Karte. Kortet giver tre timers fri adgang hver dag til byems vandland, Wasserwelt.
God skiferie!

Afstande

Afstand til piste 150 m

Afstand til lift 300 m

Afstand til centrum 300 m

Afstand til shopping 200 m

Afstand til skibus 15 m

Afstand til skileje 300 m

Værelset

TV Ja

Mikrobølgeovn Ja

Sengelinned Ja

Kaffemaskine Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

WiFi Ja

Slutrengørring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Dampbad Ja

Jacuzzi Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Skirum med støvletørrer Ja

Wellness Ja

Vis mere

WiFi: Ja

Lejlighed 2-værelses 3 personer

Indeholder et soveværelse, et køkken/opholdsrum med opredning til 1 person og et badeværelse.
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn -Ovn - Køleskab -Viskestykker - Håndklæder - TV - Wi-Fi(gratis) 

Lejlighed 2-værelses 4 personer

Indeholder et soveværelse, et køkken/opholdsrum med opredning til 2 personer og et badeværelse.
Sengelinned - Kaffemaskine -Kogeplade - Opvaskemaskine - Fryser - Ovn - Køleskab -Viskestykker -Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 3-værelses 6 personer

70 m2 stor lejlighed som indeholder to soveværelser med dobbeltseng, to badeværelser og et køkken/opholdsrum med sovesofa med mulighed for opredning til 2 personer. Til lejligheden høre der en solrig altan til.
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn -Ovn - Køleskab -Viskestykker - Håndklæder - TV - Wi-Fi(gratis) 

Lejlighed 3-værelses 6 personer

70 m2 stor lejlighed som indeholder et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, to badeværelser og et køkken/opholdsrum med sovesofa med mulighed for opredning til 2 personer.
Sengelinned - Kaffemaskine -Kogeplade - Opvaskemaskine – Fryser- Mikrobølgeovn - Ovn - Køleskab -Viskestykker -Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 5-værelses 9 personer

Penthouse lejlighed. Hyggeligt indrettet med køkken/opholdsrum, fire værelser, et soveværelse med 2 enkeltsenge, et soveværelse med en enkeltseng og en dobbeltseng også 2 dobbeltværelser med dobbeltsenge, i lejligheden findes to badeværelser.
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn -Ovn - Køleskab -Viskestykker - Håndklæder - TV - Wi-Fi(gratis) 

 

AccommodationTypes