Østrig, Wagrain

Hotel

Landhaus Hubertus

Morgenmad

Fakta

Om Landhaus Hubertus

Landhaus Hubertus i Wagrain byder på rummelige værelser i autentiske omgivelser.

Hvis årets skiferie skal gå til Wagrain - så læs lige med her. I bydelen Kirchboden ligger det hyggelige Landhaus Hubertus, der byder indenfor til en dejlig skiferie i autentiske omgivelser.

Charmerende og central beliggenhed

Udover at stedet her har en god beliggenhed, så er huset i sig selv også en fryd for øjet. Det idylliske alpehus oser af charme og hyggelige stunder. De mange smukke detaljer af smukt håndværk ses tydeligt ved entreen til denne gemte perle i Wagrain.

400 meter er nøgleordet for skiløberen her. For der er nemlig kun 400 meter til pisten og liften, så du er hurtigt på ski hver dag.

Rummelige værelser med kvartpension

Værelserne på Landhaus Hubertus er både pæne og rummelige med bad/toilet, desuden er der køleskab på værelset.

Alle ophold er med kvartpension, så hver morgen er det blot at hoppe i skiundertøjet og drysse ned til morgenmaden, der bliver serveret for dig. Her er der garanti for at blive mæt og fyldt med energi til dagens skiløb.

Tilkøb aftensmad

Ønsker du at tilkøbe aftensmad, kan dette gøres på det nærliggende Hotel Sonne, der ligger blot 150 herfra. En 4-retters menu koster 160 DKK per person fra 13 år, og 130 DKK for børn under 13 år.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Alpina Wargrain eller The people'z Bar, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Med andre ord: Når du bor på Landhaus Hubertus, kommer du ikke til at mangle noget. Vi glæder os til at se jer i Wagrain!

Afstande

Afstand til piste 500 m

Afstand til lift 500 m

Afstand til centrum 750 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 750 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi i lejlighed Ja

Safetybox Ja

Toilet Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Morgenmad Ja

Faciliteter

Reception Ja

Skirum med støvletørrer Ja

WiFi Ja

Familieværelse

Værelset er udstyret med en dobbeltseng og en opholdsstue med dobbelt sofa, bad / toilet, hårtørrer, kabel-tv, køleskab, radio, pengeskab.
Sengelinned – Hårtørrer– Pengeboks – Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Familieværelse 5 personer

Værelset er udstyret med en dobbeltseng og en opholdsstue med dobbelt sofa,bad / toilet, hårtørrer, kabel-tv, køleskab, radio, pengeskab.
Balkon - Sengelinned –Hårtørrer – Pengeboks – Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi(gratis) 

AccommodationTypes