Østrig, Zell am See

Hotel

Guesthouse Unterberger

Bed and Breakfast

Om Guesthouse Unterberger

Lidt udenfor Zell am see centrum finder du det hyggelige Guesthouse Unterberger i rolige omgivelser tæt på pisten og liften.
Et par kilometer fra Zell am See centrum finder du til Guesthouse Unterberger, en placering hvor du kan nyde østrigsk atmosfære og naturkvaliteter. Med husets solrige placering, hvor der er mange soltimer at hente, kan du i rolige og idylliske omgivelser nyde af en fantastisk udsigt over gletsjeren Kitzteinhorn.  
Få hundrede meter fra indkvarteringen ligger liften Areitbahn, og hvis du fortrækker at tage skibussen til områdets andre startsteder, afgår skibussen næsten lige ved huset. Skal du ind til byen, er der kun en lille kilometer ned til den nærliggende landsby Schüttdorf. 

Lejlighederne 

Guesthouse Unterberger  består af nogle fine og rummelige lejligheder. Her er der plads og rum til at tilbringe en masse kvalitetstid! Lejlighederne har en østrigsk inspireret indretning, og alle udstyret med faldskærms-tv og et veludstyret køkken, så der er ingen undskyldning for ikke at kunne lave et dejligt solidt måltid efter en aktiv dag på pisten. 
Hvis du vil springe madlavningen over, kan du på stedet indtage dagens første måltid og her tilkøbe morgenmad mod et tillægsgebyr.   
Danski glæder sig til at byde jer velkommen til idyl og hyggelige Guesthouse Unterberger. 

Afstand til piste

500 m

Afstand til lift

500 m

Afstand til centrum

3000 m

Afstand til skibus

500 m

Afstand til skileje

500 m

Pension

Bed and Breakfast

Bar

Nej

TV

Ja

Restaurant

Nej

Wi-fi (free)

Nej

Elevator

Nej

Parkering

Nej

Yderligere faciliteter

Babyseng, Balkon/terrasse, Bed and Breakfast, Føntørrer, Hotel, Skirum, Solterrasse, WiFi i værelse

AccommodationTypes